А якщо серйозно, то постав машину в гараж або на стоянку, якщо ж нема можливості, то дійсно як пропонував А1 заливай мало бензину, щоб не шкода було...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Захист авто від кражі бензини
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Кожного дня зливати бензин, знімати колеса, акум і дворніки та носити додому зранку все це інсталювати і тішитись який файний світ
А якщо серйозно, то постав машину в гараж або на стоянку, якщо ж нема можливості, то дійсно як пропонував А1 заливай мало бензину, щоб не шкода було...
volleyball.lviv.ua/blog/
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
По ссылке есть пару вариантов, правда они для Нивы, но 6ка и Нива вроде сестры по унификации, так что может чего и подойдет.
http://www.niva-faq.msk.ru/tehnika/dvig ... t/pion.htm
http://www.niva-faq.msk.ru/tehnika/dvig ... t/pion.htm
- AnShLv
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Можна просто під кришку покласти таймер, який після відкривання кришки напише 10...9...8...7.... )) А вкінці через акустичну систему подасть звук вибуху.
Найкращий спосіб це зробити свій бак у вигляді радіатора (наварити там багато вертикальних перегородок із ходами між ними для бензину), тоді залити можна легко, а вилити складно. Ноу хау.
Найкращий спосіб це зробити свій бак у вигляді радіатора (наварити там багато вертикальних перегородок із ходами між ними для бензину), тоді залити можна легко, а вилити складно. Ноу хау.
-
- Стать:жінка
а ти не думав про те що ще сам можеш відхопити по голові?Nazarik писав: вилітаєш, хапаєш, наваляєш і бабло забереш за злитий бензин
0. Дежуриш. Виясняєш хто. нічого не робиш в той момент. Витрачаєш ще трохи часу щоб вияснити що за бидло. Тоді просиш людей щоб "пояснили"... що до чого. а чи з привязкою до твоєї проблеми чи ні то вже як хочеш. Я за те щоб чисто випадково поламали пальці. типу бензин не наш - нам просто людей шкода.
1. будь-яким чином (механіка чи електроніка) закриєш доступ до баку - поламають кібєню матір
2. заливати мало - то вихід. але не взимку.
3. поставити другий бак.. а сток тримати для фейку з 2л бензину
але в будь якому випадку варіант номер 0 - самий нормальний. тут вже справа принципу.. якщо то не перший раз злили.
IMHO
Думаю вони ж не просто так зливають, а собі буду заливати. От заодно би не тільки пальці поламати а й лобовоху бітою бабахнути...lizun писав:а ти не думав про те що ще сам можеш відхопити по голові?Nazarik писав: вилітаєш, хапаєш, наваляєш і бабло забереш за злитий бензин
0. Дежуриш. Виясняєш хто. нічого не робиш в той момент. Витрачаєш ще трохи часу щоб вияснити що за бидло. Тоді просиш людей щоб "пояснили"... що до чого. а чи з привязкою до твоєї проблеми чи ні то вже як хочеш. Я за те щоб чисто випадково поламали пальці. типу бензин не наш - нам просто людей шкода.
когда-то думал по этому поводу. концевик под лючек -- не вариант. надо на горловину, под крышку сделать "большую шайбу", которая будет на концевик нажимать. сработает только после откручивания крышки.ghost™ писав:Saba2106
:) ага, ото діти в подвірї натішаться![]()
![]()
![]()
в такому випадку вже і замок на лючок треба
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
C#@O$
в твоїх словах є резон, але то ще залежить від установки кінцевика, скажімо в мене кінцевик багажника стоїть безпосередньо над баком - відповідно на лючок кінцевих можна зробити так щоб він був за кожухом горловини ...
в твоїх словах є резон, але то ще залежить від установки кінцевика, скажімо в мене кінцевик багажника стоїть безпосередньо над баком - відповідно на лючок кінцевих можна зробити так щоб він був за кожухом горловини ...
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
перечитал еще раз. возможно не очень понятно написал. концевик НЕ в баке, а снаружи.lex писав:когда-то думал по этому поводу. концевик под лючек -- не вариант. надо на горловину, под крышку сделать "большую шайбу", которая будет на концевик нажимать. сработает только после откручивания крышки.ghost™ писав:Saba2106
:) ага, ото діти в подвірї натішаться![]()
![]()
![]()
в такому випадку вже і замок на лючок треба
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
А вже поняв в мене таке дома стоїть, навіть раз ремонтував таку штуку не знав шо так називається.Taraskin писав:Saba2106
Зверни увагу на вхідні двері в магазині... Там на дверях є маленький датчик і на дверній коробці теж... Коли двері закриті, між ними існує певне магнітне поле... Вони як "одне ціле". Сигналка спрацьовує, коли їх розімнкути, тобто відкрити двері. Їх і на вікна ставлять....
- AnShLv
- Контактна інформація:
Ой, дай мені волю, я би таке нахімічив з машиною )) Якби тре було )) Думаю тих бензокрадів чи будь що інше-крадів то би дістало так, шо вони би лили зі всіх машин навколо крім одної ) Ви не думали на підлогу багажника наварити рейки і зробити, шоб бак рухався, а бензу під*єднати до системи гумовим довгим шлангом. Таким чином навіть з електродвижком на пульті шоб від*їздив у протилежний край багажника при постановці на стоянку ).
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей