Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Захист авто від кражі бензини
Вже двічі мені якісь уроди (урод) злили бензин. Машина ВАЗ 2106. Пробував кришку баку на ключ - з другої спроби таки відкрили. Інших на базарі не продають. ЧИ є якісь думки як можна вийти із ситуації (платну стоянку не пропонувати)?
Думаю що можливо в баку зробити сіточку, яка б не дозволяла засунути шланг в бак, але чи реально зняти бак і провести з ним таку операцію?
Прохання всіх хто має якісь ідеї, стикався з таким, або знає майстра який може таке зробити - відповісти. Можите писати на імейл.
На перід всім дякую.
Думаю що можливо в баку зробити сіточку, яка б не дозволяла засунути шланг в бак, але чи реально зняти бак і провести з ним таку операцію?
Прохання всіх хто має якісь ідеї, стикався з таким, або знає майстра який може таке зробити - відповісти. Можите писати на імейл.
На перід всім дякую.
Кришку на код я вже пробував. По-перше можна перебрати, подруге її можна відкрити без коду, для цього її необхідно нахилити і пробувати відкрутити під кутом, то 10 секунд роботи. Ту що поставив на ключ - прекрасно працювала бесь місяць. На базарі переконували що її майже не можливо поламати. Одного дня отвір під ключ виявився "розкарьожиним", ніби викрутку в замок пробували засунути, але не зламали, і ключем я міг відкривати і закривати. Думав що раз в них не вийшло - більше не полізуть. Але за тиждень з другої спроби таки відкрили.
Чи хтось може підказати майстра який би міг зробити сітку в бензобаку?
masm писав:Кришку на код я вже пробував. По-перше можна перебрати, подруге її можна відкрити без коду, для цього її необхідно нахилити і пробувати відкрутити під кутом, то 10 секунд роботи. Ту що поставив на ключ - прекрасно працювала бесь місяць. На базарі переконували що її майже не можливо поламати. Одного дня отвір під ключ виявився "розкарьожиним", ніби викрутку в замок пробували засунути, але не зламали, і ключем я міг відкривати і закривати. Думав що раз в них не вийшло - більше не полізуть. Але за тиждень з другої спроби таки відкрили.
все это фигня. сетка эта отлично выламывается. все уже опробовано людьми много раз. есть два варианта:
1. бак на место запаски и заправляться из багажника (тот еще изврат)
2. стоянка
все остальные способы или не помогают или не стоят потраченых на их реализацию сил.
- Taraskin
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Номер:BC3151BM
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
В 2106 горловини практично нема. Так що варіант з сіточкою відпадає (бо пістолет не вставиш... І сіточку куском арматури пробєш...).
Цікавий варіант з заправкою через багажник... (але там свої мінуси, я про незручночті і запах пального...). Може можна щось придумати з "дверцятами"...??? Зробити щось подібне як в Ланосі???
Цікавий варіант з заправкою через багажник... (але там свої мінуси, я про незручночті і запах пального...). Може можна щось придумати з "дверцятами"...??? Зробити щось подібне як в Ланосі???
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
Taraskin
А от вже в самому баці є якась система заисту від кражі пального.Та й в більшості іномарок також таке є.До чого я веду шо як варіант можна попробувати установити з баку іномарки в бак жигуля той захист.
Сіточка пройдений варіант.
Колись в мене стояла кришка на код (4 цифри) зараза на заправці забув :x
Зараз проста кришка і так бак вічно пустий
На Ланосі кришка бензобака пластмасова зламати її нема шо.Taraskin писав:Зробити щось подібне як в Ланосі???
А от вже в самому баці є якась система заисту від кражі пального.Та й в більшості іномарок також таке є.До чого я веду шо як варіант можна попробувати установити з баку іномарки в бак жигуля той захист.
Сіточка пройдений варіант.
Колись в мене стояла кришка на код (4 цифри) зараза на заправці забув :x
Зараз проста кришка і так бак вічно пустий
- Taraskin
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC3151BM
- Контактна інформація:
Про кришку я вкурсі, це заводський тюнінг
В жигуля таку систему захисту не поставиш... Бо нема довгої заливної горловини, в якій і стоять ці "клапани". А саме краще, залишати пального стільки, щоб можна було до заправки доїхати... Хоча , й це не вихід з положення.
Я немав таких проблем, бо живу в особняку...
В жигуля таку систему захисту не поставиш... Бо нема довгої заливної горловини, в якій і стоять ці "клапани". А саме краще, залишати пального стільки, щоб можна було до заправки доїхати... Хоча , й це не вихід з положення.
Я немав таких проблем, бо живу в особняку...
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
єдиний варіант що працює - стоянка, другий варіант - зливати бензин самому
протиугінні засоби праюють прямо пропорційно - ніж складніша конструкція, тим більшу шкоду автомобілю ймовірно нанесуть - силою все ламається без проблем - кришки, клапана, сітки, замки лючка і т.п.; навіть якщо бєнзу в кінцевому результаті не злиють - машинку можуть покалічити
протиугінні засоби праюють прямо пропорційно - ніж складніша конструкція, тим більшу шкоду автомобілю ймовірно нанесуть - силою все ламається без проблем - кришки, клапана, сітки, замки лючка і т.п.; навіть якщо бєнзу в кінцевому результаті не злиють - машинку можуть покалічити
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей