В неділю, 26.11.2006р. у приміщенні Більярдного Центру (вул..Клепарівська,30) відбувся Турнір по Російському Більярду, організований ГО «Форд Фан Клуб».
У Турнірі прийняли участь такі автомобільні клуби Львова:
- Тюнінг Клуб (2 команди)
- Фольксваген клуб (1 команда)
- Шкода Клуб (1 команда)
- Форд Фан Клуб (2 команди)
Не дивлячись на маленьку затримку початку Турніру (а чекали ми на 1 команду з ТК)
Все почалося з проведення жеребкування учасників і визначення хто з ким буде змагатися.
Так ось, результати жеребкування були досить веселими, оскільки за 1 столом змагалися 2 команди від ФФК, за 2 столом змагалися 2 команди від ТК, та за 3 столом команди від ШК та ФК.
В результаті до так званого півфіналу вийшли команди ТК, ШК та ФФК.
Кінцеві результати Турніру:
І місце, а отже і перемога, виборола команді Шкода Клубу
ІІ місце зайняла команда Тюнінг Клубу
ІІІ місце посіла команда Форд Фан Клубу.
Після закінчення Турніру, учасники отримали почесні Грамоти за участь у Турнірі,
а переможці, окрім Грамоти за перемогу, отримали Більярдні Киї…
Хочу подякувати всім учасникам Турніру та їх вболівальникам за активну участь.
Окрема подяка Сергію Кривоносу, котрий дозволив нам «окупувати» Більярдний Центр з метою проведення Турніру.
Дякуємо за гарну атмосферу, гостинність та справедливе суддійство працівника Більярдного Ценрту.
Маю надію, що участь у наступному Турнірі, котрий буде проводитися вже у новому році, прийме більша кількість команд.. оскільки буде ще цікавіше.
Турнір був досить інтересним.Жаль що не я з Фастом боролися за честь клубу. Квасу програли 8:6 через штраф і виставляння шара. В наступному турнірі буду приймати участь обовязково (є час потренуватися).
А вообще как проходил турнир, в смысле регламента? Я так понял, что игралась одна партия. А в чем смысл команды? Игра на пары (т.е. игроки чередуются при выполнении ударов)?