Бортовики наших автомобілів та мотоциклів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
VW family broneTRANSPORTER T5
BOXER
Стать:чоловік
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази
VW family broneTRANSPORTER T5

Повідомлення BOXER » Сер, 15 грудня 2010, 02:16

Ітак, шось скучновато сидіти, вирішив нарешті темку створити про наш Т5.
Планував після того, як затоную і ше пару фіч дороблю, але зима прийшла, тонування напевно на весну переноситься, в гаражі вже схарило писати всякі модифікації, напишу все тут :happy

Отже, в червні створив тему про пошук такого авто, реально потрібно в сім"ї, Партнер замалий і запростий... поїхали на базар у Франик, знайшли там один цікавий, срібний. але без кондюка і за завищені 15 к. - збились. Потім поїхали в Рівне, там вже цікавіше. Побачили даний пєпєлац, оглянули на сервісі, лишили завдаток, поїхали до Львова. Через декілька днів електричкою і купою бабла в Рівне знов :happy там "гонщики" (два брати) нас зустріли на двох Т5их (один наш, другий 2.5 ТДІ). Все скоро (в суботу!) порішали, благо знайшовся нотаріус, машинку ше тоді встигли оцінити в 1000 грн. :happy

На виїзді з міста в напрямку Львова я вперше сів за даний апарат, і зразу при рушанні з місця заглох :D педаль зчеплення ніжна, але за пару перемикань передач звик :santa

Частина дороги Рівне-Львів (по київській трасі) один кайф, 120-130 їхав і ні про шо не думав :angel
взагалі максимум їхав у вересні по Миколаївській трасі, 160км/год., більше тупо не хотіла їхати, я хз чому, напевно обмежувач стоїть якийсь, бо педаль газу ше мала запас, та і обороти були в районі 3000 %) не гружена була, я і один пасажир...

Зображення

Ладно, дофіга тексту, тепер конкретика.

- машинка білого кольору, вантажна (була), 2007 р.в., (старіші не розглядались навіть) за 2 тижня до покупки привезена з країни тюльпанів, маріхуани і сексу, майже 95000 пробігу;
- електропакет (дзеркала, вікна),
- кондюк,
- круїз-контроль (класна річ!),
- бортовий комп"ютер,
- блютуз-гарнітура від нокії;

Зображення

- бомбезна 2-дінова магнітола (десь з 20 інших Т5-их потім передивився, так і не знайшов в жодній такої установки) з навігатором (на даху антенка для навігації) і радіо, але без підтримки музичних дисків - треба чейнджер підключати. плюс для роботи навігатора треба офіційний фольцівський диск, який хтось стиряв ше до нас :( тому толку з наві мало :D

Зображення

Зображення

Зображення

- ага, мотор 1.9 ТДІ (буква І червона :ninja ), здається 75 кіловат (не 77), бо з 2007 року йшли 75-кіловатні, це модифіковані 77-кіловатні, пару к.с. менше, але усунули якісь (я хз які) баги попереднього варіанту мотору;

Зображення

- привід передній, колеса Р16, літню Контіненталь треба буде з весни міняти на нову;
- купа всяких кишеньок, підставок і т.д. - шо я дуже люблю в машинах, бо купу всього вожу з собою завжди :happy

ніби все основне описав... ага, розхід - на 4-ій передачі при 80-90 км./год. на круїз-контролі 6-6.5 л., середній майже завжди в межах 7-7.5. турбінка просто мега радує :angel
водійське крісло дуже зручне, ручний мікроліфт.

про враження... та які враження, бомбезні! машина м"яка, динаміка класна, після 2000 оборотів просто сказка :angel сидиш високо, плюєш з вікна на дахи легковушкам :happy

шо було зроблено:
- постановка на облік (в районі 1500 грн.);
- переобладнання на півпасажир (з документами і частковим переобладнанням) - 300 баксів. переробляли двічі. перший раз - тіп з Новояворівська, багато 3.14здів, мало робив, добре, шо доки він замутив. доробляли машину у Львові і то ше є баги, які треба усунути... :boxed кулібіни блін :(
- на другий ряд куплено два передні сидіння від Октавії, з мікроліфтом, кльові, зручні;
- на третій ряд - диван хз від чого, але нічьо такий. і те, і те привезено з Польщі, вийшло мінімум вдвічі дешевше, ніж купувати в нас;
- куплено і встановлено нову (резина як і дівчина має бути нова, а не б/у :happy) зимову резину Gislaved Nord Frost 5 215/60 R16.

шо планується:
- доробити кузов всередині і тонування вікон (Тоха, жді мєня :happy );
- підключення сд-чейнджера. шось по акустиці робити сенсу не бачу, не чую точніше);
- прикупити дзеркало заднього огляду :happy

більше хз шо там ше доробляти... %) :happy тим більше зараз менше буду її юзати, так як пересідаю на партнер, а навесні на якусь легковушку. Т5 буде сімейним бронетранспортерчиком 8-)

Кидаю пару старих фоток (літніх), сьогодні візьму в друга дзеркалку (якраз його корито омегу Б будем тягнути на буксирі на ласточку на ремонт зранку :happy) і ввечері закину більше фоток.

Зображення

респект тому, хто дочитав опис :D

п.с. до речі, з центральних воздуханів валить і тепле повітря, перевіряв спеціально для wheelman'a 8-)
Sad, but true.

BOXER

Re: VW family broneTRANSPORTER T5

Повідомлення BOXER » Сер, 15 грудня 2010, 10:55

[цензура] :angry з пікаси не хотіло грузити теж :( пробую знов - ніфіга, тільки лінк лишається.
закидую з i.ua.

трохи салону і магнітола:

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

ззовні:

Зображення

Зображення

фотки зроблені телефоном, скоро закину якісніші і більше.
hrdrive писав:так ти ж казав біля 2 к баксів?
я багато чого казав :happy
hrdrive писав:ззовні тоже
:ninja та треба :boxed
CAT писав:насправді купив Тойоту Хайлюкс)))
я шо лох :D
Sad, but true.

wklef
Ім'я:Віктор
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 0

Повідомлення wklef » Сер, 15 грудня 2010, 11:06

BOXER,то не твоя :santa
Вкладення
Зображення0098.jpg
То не наші єноти :)

antik
Ім'я:Антоха
Подякували: 1 раз

Повідомлення antik » Сер, 15 грудня 2010, 11:09

гамнитолу в утиль и покупай RNS-510 8-)
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині

BOXER

Повідомлення BOXER » Сер, 15 грудня 2010, 11:10

antik, можна і так. прайс?
Sad, but true.

BOXER

Повідомлення BOXER » Сер, 15 грудня 2010, 11:17

wklef писав:то не твоя
нє, то лонг версія кажись.
hrdrive, тебе ті диски пруть? :bad мене нє категорично. або хром, або біла ковка 8-)
Sad, but true.

wklef
Ім'я:Віктор

Повідомлення wklef » Сер, 15 грудня 2010, 11:17

hrdrive писав:Андруха ,коли виходимо на дело?
wklef, здавай адресу, ми їдем!
стояв біля Пятницької церкви на Підзамче в неділю.Але не вкурсі постійно він там чи ні :D :ninja :ninja :santa
Якшо шо то ше одна пара ключів організується :D
То не наші єноти :)

antik

Повідомлення antik » Сер, 15 грудня 2010, 11:20

BOXER писав:прайс?
http://rns510.org/index.php?option=com_ ... 8&Itemid=9
если созреешь - поговорим о скидке для тебя ;)
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині

BOXER

Повідомлення BOXER » Сер, 15 грудня 2010, 11:23

antik, дааа. надо созревать :happy
класний опис:
Система RNS 510 - это радионавигационная система нового поколения с подробными картами Украины:

имеет высокопроизводительный процессор, который даёт возможность чрезвычайно быстро вычислять маршруты и отображать участки карты в формате 16:9, в том числе топографические детали карт, которые особенно полезны при путешествии по бездорожью

реализует большинство мультимедийных функций - встроенный жёсткий диск на 30 Гбайт позволяет хранить большой объём информации для работы навигационной системы, а также звуковые файлы в формате MP3/WMA

дисплей с высокой разрешающей способностью даёт возможность отображать карты в трёхмерном виде и обеспечивает блестящее качество при показе фотографий и видео

чувствительный сенсорный дисплей делает системное управление моделью RNS 510 от компании Volkswagen чрезвычайно лёгким
круто!
Sad, but true.

antik

Повідомлення antik » Сер, 15 грудня 2010, 11:26

BOXER писав:круто!
апарат - секас! ;)

weber
Дякував (ла): 0

Повідомлення weber » Сер, 15 грудня 2010, 11:58

BOXER писав:[цензура] :angry з пікаси не хотіло грузити теж :( пробую знов - ніфіга, тільки лінк лишається.
Тому що треба копіювати посилання на зображення, а не вставляти лінк з адреси в бровзері.

Kost
Ім'я:Андрій

Повідомлення Kost » Сер, 15 грудня 2010, 12:12

:sing бампера б в колір
BOXER писав: 160км/год., більше тупо не хотіла їхати, я хз чому, напевно обмежувач стоїть якийсь, бо педаль газу ше мала запас, та і обороти були в районі 3000 не гружена була, я і один пасажир...
є така штука на грузових :sing
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...

Lyubomyr
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 27 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Lyubomyr » Сер, 15 грудня 2010, 12:22

BOXER, то всьо класно, але ти кажи всю правду: що вже ремонтував, міняв, чи пробіг реальний і т.д.якщо таке було.
З.І.Мені треба такого будко, але вагаюсь між Т4 і Т5, мені треба щоби "товкти" ним, а кажуть Т4 "живучіші.

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Сер, 15 грудня 2010, 12:29

Lyubomyr писав:З.І.Мені треба такого будко, але вагаюсь між Т4 і Т5, мені треба щоби "товкти" ним, а кажуть Т4 "живучіші.
Правду кажуть :sing
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

BOXER

Повідомлення BOXER » Сер, 15 грудня 2010, 14:18

weber писав:Тому що треба копіювати посилання на зображення, а не вставляти лінк з адреси в бровзері.
копіював адресу зображення, ось прінтскрін в додатку даю :|
Kost писав:є така штука на грузових
да? :| а зняти можна? :happy хм, треба партнер попробувати, бо більше 140 не їхав на ньому...

Lyubomyr, власне чому і шукалась машина чим поновіша і дуже ретельно оглядалась перед покупкою - ми ше навіть не поміняли натяжний, ремінь і т.д. :oops стидно, але ніяк руки не доходять, все фунциклює без проблем! хз, нема шо навіть сказати. сідаєш і їдеш як в нову машину. салон чистенький, свіжий... пробіг, думаю реальний, передивились багато Т5-их, то 2007 року максимум бачив 130 000, а тут 95, думаю цілком реально, шо за 3 роки 95 к. пробіг. це типу по 32 000 в рік, майже 3000 в місяць... розхід радує, турбінка шепче.
я тому і собі легковушку хочу поновішу, хоч і розумію, шо буде простіша. 2006 рік - паталок.

Т4 може і витриваліший, ми свій не товчем, я люблю деколи подавити, але все рівно більше 4000 не кручу, та і нема потреби. цеглу не вожу, максимум пару мішків чогось, якісь дошки, двері... батько так взагалі, останні років 10 хотів бусік, спочатку Віто, потім Т5-ий, збулась його мрія, тому він взагалі краще чим до жінки до нього ставиться :happy як ти до машини - так вона і до тебе з часом ;)

ціна на оригінальні ремінь і натяжний ролік - 1400-1700 грн. на Алексі 1700, але дають гарантію офіційну, маю 50% знижку на роботи на алексі, то обслуговуватись буду там напевно, на Корольова ті з/ч 1400 з чимось...

якшо тобі вбивати, грузити і не багато витрачати на експлуатацію - то напевно таки краще Т4. Т5-го просто шкода, машинка дуже вже гарна :angel
Вкладення
Untitled.png
Sad, but true.

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Сер, 15 грудня 2010, 14:36

BOXER, [цензура] в тебе вкладок відкритих )

Lyubomyr
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 27 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Lyubomyr » Сер, 15 грудня 2010, 15:07

BOXER, я дивлюсь в бік Т5 якраз через те що можна знайти с меншими пробігами. Машину треба в село, не так давати їй "прос..тися" як може бути не митою по півроку, возитись все що треба по господарству. І основне що різниця між Т4 і Т5 не велика.

BOXER

Повідомлення BOXER » Сер, 15 грудня 2010, 17:08

Lyubomyr, ну ти дивись вже собі... я хз, по ціні нормальні Т5 від 15-ти починаються ;) Т4 по ходу дешевші...
по комфорту, зручності, ергономіці - то дві різні машини. зрештою, якшо "на село", то може не варто брати "модний" бус, а дешевший і дешевший в обслуговуванні ;)

cat-yellow, + в хромі ше 15 :happy
Sad, but true.

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Сер, 15 грудня 2010, 17:27

BOXER писав:cat-yellow, + в хромі ше 15 :happy

ппц, я б сі застрелив :) але то діло звички )

BOXER

Повідомлення BOXER » П'ят, 17 грудня 2010, 02:13

cat-yellow писав:але то діло звички )

то потреба. кожного дня вони потрібні. а в закладках ритись напрягає.

ше дешо по цінах, пробивав на базарі на Зеленій, але то майже всюди приблизно однаково.
- паливний фільтр - біля 500 грн. %) але він агромний сам по собі))
- роліки і ремінь приводу - в сумі 1050 грн. ролікі оригінал (канада), ремінь - conti-tech, теж по ходу оригінал, треба глянути, який стоїть зараз, із заводу.

ціни не дуже приємні, але то не ті речі, які щомісяця міняються 8-)

в порівнянні з пижиком - то ті ж фільтра, сайленти на партнер в межах 60-120 грн. на Т5-ий в кілька разів дорожче :)

блін, побачив, шо і з i.ua тепер не відкриваються фотки :boxed
загружаю на радікал :happy

Зображення Зображення
Зображення Зображення

Зображення Зображення

на днях закину нові фотки.
Sad, but true.

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей