Мабуть ніякийVomont писав:ну тоді який смисл такого тюнінгу?P.Pavel писав:Моя попередня не встигала толком обкатку проходити 2 рази підряд

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Мабуть ніякийVomont писав:ну тоді який смисл такого тюнінгу?P.Pavel писав:Моя попередня не встигала толком обкатку проходити 2 рази підряд
а що ставалось ? ти ї сам тюнив чи давав "фахівцям" ?P.Pavel писав:Моя попередня не встигала толком обкатку проходити 2 рази підряд
Якщо відверто то вина в поломках особисто моя :) сипалась поршнева.vovka писав:а що ставалось ? ти ї сам тюнив чи давав "фахівцям" ?P.Pavel писав:Моя попередня не встигала толком обкатку проходити 2 рази підряд
P.Pavel писав:сипалась поршнева.
P.Pavel писав:Тільки я з цього трагедії не роблю можливо для когось це буде видаватись дивним .
Без цього ніяк не обійтись.Vomont писав:а які зміни вносились в роботу мотору,зміна кутів запалювання, суміш і тд?
Странно.Хоть би якусь динамічну залили смесі ж треба добавити.На бідній смесі турбо-мотори дуже швидко уходять.P.Pavel писав:штатна прога справляється більш менш.
Чому ж на бідній :) дмрв чітко читає повітря яке потрапляє у двигун.hitlos писав:Странно.Хоть би якусь динамічну залили смесі ж треба добавити.На бідній смесі турбо-мотори дуже швидко уходять.P.Pavel писав:штатна прога справляється більш менш.
А може поставити Сіменс від Волги? :santaP.Pavel писав:дмрв чітко читає повітря яке потрапляє у двигун.
Vomont писав:тобто до 0,2 вистачає рідного розходоміру? а чого тоді мотори посипались?
Повітря і зараз не погано гріється коли наддув піднімаю :) .andriy320e30 писав:на 0.2 бара тут проблем з паливною небуде її має хватати .якшо дути
більше то настроювати обовязково.ну і літом в місті буде грітися повітря в впуску .бажано куллер мінімальний
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей