Вдосконалення без цієї вади - інжектор, який цю ваду замінив на десяток інших.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Наприклад?Не відчуваю себе ущербним з вприскомVETERAN писав:Вдосконалення без цієї вади - інжектор, який цю ваду замінив на десяток інших.
ДаVETERAN писав:Але, поки все працює, дійсно комп працює краще, ніж купа всяких ричажків, клапанків і жиклерів.
а нашо "дрочити" ? :) якщо система запалювання в хорошому стані то нормальний відрегульований карбюратор має заводити машину відразу, без заливання до такого стану щоб аж бензин стікав через дренажні трубкиVETERAN писав:Цю ваду мають всі карби з прискорювальним насосом.
vovka писав:чому у інших нормальних карбюраторних машинах тої дренажної трубки нема ?
І мене також це цікавить. Відрегулюй все і їдь собі. Тим більше, що відреголювати легко самому - не інжектор же.vovka писав:а нашо "дрочити" ?
І у мене все гарно заводиться - за сорок років були і не такі морози, але дренажна трубка є.vovka писав:заводилось і в -20 (минулої зими були такі морози) на підсосі практично через 4-5 секунд крутіння стартером.
Я також часто бачу інжекторні на евакуаторі. І що?sergey писав:Часто бачу карбові тазіки і відкритим капотом на дорозі, обливо в жару.
Я також так думаю. Ну хібаби він не працював...sergey писав: Інж більш безвітказний, головне щоб працював
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей