гуглив гулив і нічого не на гуглив ... На Єбеї куча різних і дешевих але доставка получається в районі 40$

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а чим такий не влаштовує?zelja писав:Де можна придбати такий девайс... в межах України?
гуглив гулив і нічого не на гуглив ... На Єбеї куча різних і дешевих але доставка получається в районі 40$![]()
сеператор в мене був і є .... :)luav писав:а чим такий не влаштовує?
+1.Але до 5 секунд по морозу-ок при першій заводці.В Ігора лампочка горіла більше 10 секунд,що вже не є гудFobos писав:Ти мотор роби, а не масловловлювачі став, то не у тебе часом лампа тиску масла гасне 5 секунд?
щось сумнівно.. хіба що мороз -20 і більше.luav писав:Але до 5 секунд по морозу-ок
Масло я замінив вс етепер гуд гасне при першій заводці десь в районі 3 сек...luav писав:+1.Але до 5 секунд по морозу-ок при першій заводці.В Ігора лампочка горіла більше 10 секунд,що вже не є гудFobos писав:Ти мотор роби, а не масловловлювачі став, то не у тебе часом лампа тиску масла гасне 5 секунд?
з мотором все гуд.Fobos писав:Ти мотор роби
В тебе є стандартний, в кришці ГБЦ, якщо він не справляється то роби моторzelja писав:з мотором все гуд.
масло просто хороше вибравzelja писав:Масло я замінив вс етепер гуд гасне при першій заводці десь в районі 3 сек...
Мляяяя я ж пояснював (в своїй темі) нахера він мені....sergey писав:В тебе є стандартний, в кришці ГБЦ, якщо він не справляється то роби моторzelja писав:з мотором все гуд.
Вова, воно то такvovka писав:щось сумнівно.. хіба що мороз -20 і більше.luav писав:Але до 5 секунд по морозу-ок
AntikvAr, точно такий же на ебеї коштує 15$ + доставка 30$. ітого 360-380 грн новий в упаковці.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей