можна тільки потішитись

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
оте все підтримую однозначно і звичано плюсуюся до КостаFobos писав:і в жодному разі не розтоовуй не роби акваріум (я б радив ще фієсту мінімально потонувати, хоч зад) занижай ще, диски став 15" компроміс, та і чому мотор має не провернути, став низькопрофільну резину і все тут, що за стереотипи, Вова, у тебе на фієсті яка підвіска і профіль гуми?, та та резина на 14" більше важить чим низькопрофільна на 15", для драгу, для драгу взагалі треба думати над сліками, і хай вони будуть 13" чи скільки завгодно, так і я б дуууууже радив зайнятись гальмівною системою, знаю, ти пропустиш поміж вух, але задумайся, принаймі над вентильованими перфорованими під 14" гальмами на перед.
Kost писав:лук оіл став і не думай. стокових докуя. і довгі крила тоже)
от ціни на нові на m-sport.com.uaVeRMyT писав:кіко хочеш за свої пружини -30 ????, то тре і аморти зразу міняти ???
тормоза придумали труси ))) думаю відтормозитися на 402 метрах хватить і стокових в хорошому справному стані. як хватить грошей то поставлю щось краще, але якщо чесно тормоза наразі в списку пріорітетів - останніFobos писав:так і я б дуууууже радив зайнятись гальмівною системою, знаю, ти пропустиш поміж вух, але задумайся
в мене от зараз плаза -30мм шток має порівняно зі стандартом. є ше плаза яка має -50мм. від стоку набагато жосткіші. добрі коли нові :)CAT писав:стойки ше підбери хороші, короткохідні і жосткі (я правда не знаю які моделі відомих брендів є на ВАЗ). разом з низькопрофільною гумою буде вже на порядок вище.
доречі в мене на 08 якраз 70 американка. то я свого часу трошки переборщив :)) днем все круто, но вночі трохи тяжко. порівняно з нетонованою фієстою - взагалі нічого не видноVeRMyT писав:+1 в ночі їхати тяжко ппц. вже як тонувати то чимось легеньким хотьби вже 30% , но не 70
Я знаю навіть в кого ти того набравсяvovka писав:тормоза придумали труси
А пам’ятаєш, як Саня перевіряв, чи поверне в поворот який одразу після 402м чи вилетить в поле...vovka писав:відтормозитися на 402 метрах хватить і стокових
стрітова машина з упором на драг. тобто нічого корчуватися небуде.alan писав: так я шось не зрозумів,то буде суто драгстер,чи стрітове авто?
в якому плані небо і земля ? реальне заниження чи управління ?alan писав:В мене стоять пружини Tein -30,в порівнянні з Ейбахами(шоб не було спорів,я на них тоже катався)це небо і земля,тому можливо попробуй пошукати собі їх!
Более дорогой проект залез в голову потихоньку идём к нему.vovka писав:а чому зняв і продав ?
на 1.6 моторі ? порядка 7800-8000.. просто там мотор вже не так їхав як треба.. на мощнішому моторі були б більші обороти.Chaosracing писав:Какие обороты на твоем ряду и гп были на финише?
Крутоvovka писав:РПД-415 без навісного
vovka писав:Ресурс якщо крутити в 8000 - один тиждень - по словах продавця
наразі вони в Казані. І його треба звідтам якось привезти (є поїзд до харкова і києва, але треба домовляти з проводніками.. зі львова мені то тяжковато зробити). Може в тебе є якісь варіанти ? :)sergey писав:Роторні ВАЗ в Львові
а якже 16v ?vovka писав:З мотором питання вирішується радикально.РПД-415
ого!!молодетс! :)vovka писав:наразі вони в Казані. І його треба звідтам якось привезти (є поїзд до харкова і києва, але треба домовляти з проводніками.. зі львова мені то тяжковато зробити). Може в тебе є якісь варіанти ?
ротор покруче буде..!slim_painter писав:а якже 16v ?
vovka писав:З мотором питання вирішується радикально.РПД-415 без навісного, вже знайдений і домовлений про покупку в Росії. Мотор б/у, але по словах продавця перебраний. Ну людям треба вірити. Тому я готовий ризикнути.
рпд поцікавіше буде. може не так в плані потужності, як мені сам мотор цікавий - новий досвід як не як :) 16v чесно сказати виходить і дорожче і порівняно з РПД - нецікаво.slim_painter писав:а якже 16v ?
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 4 гостей