+1. хороший силікон. гума стає після нього еластична, мяка і нескрипуча.antik писав:юзаю Silicon-Spray от LiquiMoly
Віталік, думаю тобі це треба прикупіть

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1. хороший силікон. гума стає після нього еластична, мяка і нескрипуча.antik писав:юзаю Silicon-Spray от LiquiMoly
в МЕТРО всегда естьCrush писав:пошукаю
завтра якраз відкриття...піду виграю сертифікат на 1000грнantik писав:в МЕТРО всегда есть
в тебе лобовуха відкривається?pikach00 писав:В мене це звична процедура для лобовухи
угу....хотіли впарити мені "не надання переваги пішоходу"...не вийшло :)Бодя писав:Crush, То тебе на Пекарській зупинили рагульники, а ти їм пояснював, щось із правилами на багажнику
pikach00 писав:Crush,Повідомлень: 666
Терміново пиши ще одне повідомлення
так відмазався без написання протоколу ?Crush писав:хотіли впарити мені "не надання переваги пішоходу"...не вийшло
я не відмазувався....я просто доступно розтолкував інспектору правила дорожнього руху...він бідолаха не знав що вважається ненаданням переваги....хоча він молодець..в нього навіть був відеозапис порушення...який в результаті зіграв на мою користьvannnja писав:так відмазався без написання протоколу ?
ні то не я....то мабуть той тонований близнюк...а шильдіки я вже дістав законним шляхомBOXER писав:Crush, то не ти на Бр. Міхновських стоїш деколи? там така сама мафинка, шильдіки пінінфаріна по бортха є, треба тобі?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей