1) Чи буде хороший об'ємний звук, якшо буде конструкція фронт+вуфер? Ну, тіпа, без тилу.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ти просто не хочеш слухати. Тут всі по твоїй темі сказали.RambotnikMorga писав:Ціла сторінка не по моїй темі
Краще докласти їх в ціну фронту або ж в ціну уся на саб або ж на безшумку дверей.RambotnikMorga писав:якісь гівняні динаміки по 200 гривень на зад
Це як в анегдоті про Карузо у виконанні Рабіновича по телефону. Наприклад, скаже людина "у моєї системи хороше звучання", а що вона має на увазі?RambotnikMorga писав:Хочу купити собі машину, ну і хотілося б хорошого звуку. Ну і постало дофіга різних питань. Багато я найшов по пошуку, а деякі нє. Ну то, тойво, хотів би їх задати![]()
1) Чи буде хороший об'ємний звук, якшо буде конструкція фронт+вуфер? Ну, тіпа, без тилу.
Я зара пішкомTerry писав:Не варто псувати обшивку. Я поставив бліни - шкодую (тепер, коли послухав інших і почитав літературу).ghost™ писав:якщо ставити саб, то гівняних динаміків не треба, а от поки грошей на саб з усілком нема - можна і гімняними динаміками обійтися
До речі, в тебе яка машинка???
Октавію дійсно шкода. Багато читав і про звук до неї. Там шоб поставити нормальні динаміки на фронт (в штатне місце, але підсилене) треба різати кронштейн кріплення шклопідйомника :00057:Terry писав:Ти щасливчик - вісімку можна перекроювати як подобається. А вот Октавію - шкода.RambotnikMorga писав:Я зара пішком Думаю на весну купляти вісімку, і думаю наперед про музику
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей