така суттєва різниця...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
И на крышу поставить вот такое,только будт осторожен что б гайками не закидали.Thug писав:якщо вам це пофіг, то я пропоную бюджетний варіант абсолютно без вкладання грошей - просто постійо їздіть із дальнім
Может просто через релюхи пустить зачм гену менять ?Liuskywalker писав: заміна гени на потужніший
Когда был у меня ВАЗ 2103 я то ж этим голову себе не мучал там все 4 можно индивидуально настроитьLiuskywalker писав: Світла 4-ох фар ,вважаю, мені вистачить з головою
релюхи і зараз є , просто сток гена вже з трудом справляється зі всіми споживачами , а ще ж і акум треба заряджатиBlack писав:Может просто через релюхи пустить зачм гену менять ?
Надо подумать о другом гене значит! :)Liuskywalker писав:просто сток гена вже з трудом справляється зі всіми споживачами
а зустрічні водії?Black писав:Вчера возвращаясь во ЛЬвов остался доволен но ещё нужно кое что подрагулировать.
после первой регулировке стоя от 25 метров да 100 глаза не слепит вообще.Попал вчера в туман который стоял стеной световой поток был как от самолётного прожектора :) т.е. чётко просматривался поток света.CAT писав:а зустрічні водії?
ось це цікавить, коли ставив ксенони, довго шукав в пошуках (як і ти перед тим як шось робитиBlack писав:полированные стёкла
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей