порадьте де можна купити комплект для рагулювання

сьогодні встиг на луганську то там не було(
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
небачив набору.. а скільки він коштує і скільки там шайб ?Diwal писав:купляти набір шайб, чи купляти вже коли переміряю і буду знати точно необхідні???
наскільки я знаю ті шайби що йдуть комплектом йдуть з різницьою по 0.5, і окремо бувають під точний розмір різницею 0.1.
+1 самий розумний варіант.vovka писав:я думав варто спочатку поміряти зазори. якщо там вимагається корекція зазору в 2-3 клапанах то поїхати і просто купити потрібні шайби і все.
RomkoZem писав:мені здається дешевше поїхати до моториста і відрегулювати в нього клапана, бо сама рейка для регулювання коштує +-100гр, хіба б ти хотів цим професійно займатись.
та дійсно нічого мудрьоного нема. а ті що з базару деколи треба і доопрацювати. мій наприклад на шпильки добре не сідав. треба було розвсверлити. але то за 30 грн ше я брав рік назад ао і більше.. якщо зараз та фігня коштує більше сотні то може нуйогонафіг ))mastergid писав:Я собі сам зробив станочок для заміни тих шайб по фото з нету
Є, але тобі він точно не підійде. фаза 340, перекриття 5 :)Diwal писав: в тебе доречі валіка якогось нема?
щоб провірити зазор треба тільки набор щупів за 20-25 грн. і все. щоправда там прийдеться знімати клапанну кришку то незле було б і прокладку замінити.Diwal писав:в принципі стук є, але мінімальний, хоча провірити не завадить.
вал тяги не дає з низів. вал є сенс ставити якщо буде крутити мотор 4000-6500. інакше толку особо нема. треба збільшувати кубатуру, або ставити 4 дроселі. тоді прибавка буде у всьому діапазоні.Diwal писав:хочеться більшої тяги
незнаю. я такого неставив. для мене і стоковий вал - тракторmastergid писав:а чо поставити 26 ОКБ Двігателя і буде як трактор
ну якшо ролік гудить то це мабуть такий ролік.. китайський.AXID писав:Недавно міняв ремінь і ролік, більше до цього "спеца" не поїду - ролік гудить і тяга зменшилась
+- зуб туда сюда клапана не погне не переживай.AXID писав:в моторі 1,3 грм дуже не любить кривих рук..
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей