може знаєш, де класно регулюють?Denja писав:Просто зробіть і відрегулюйте все як по заводу.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Є проблєм із задніми тормозами
- yurec13
- Ім'я:yurec13
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 5 рази
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Re: Є проблєм із задніми тормозами
yurec13, а ти книжку полистай. Непамятаю точно зазор в мм., але коли в мене колдун стояв, то я сверлом відповідного діаметру зазор провіряв. Так і регулювалось.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
на Перфецького в маг. Автовазгурт має бути (місяць назад точно були в наявності), ціна >200грн., ремкомплектыв ніде не знайшовhaker-ok писав:де того колдуна купити можна?
2-2,1ммDenja писав:Непамятаю точно зазор в мм
але я б радив щоб хтось збоку подивився коли задні колеса блокуються, а то знаючи якість запчастин на просте виставляння зазору я б не надіявся
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
стопудів, коли швагро на девятці робив тормозну систему - ми десь дві години "гралися" з регулюванням: иставили-пробуєм пусту, потім в багажник 100 кг- знов пробуєм . Сусіди вже сміялися з того, як ми мішки туда-сюда грузим :)Maniak716 писав:на просте виставляння зазору я б не надіявся
Точно памятаю, що в результаті зазор від книжного відрізнявся більше ніж на 2 мм.
Але получилося гут!

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
Прівет пацики
ну вот вже три місяці їжджу без отого грёбаного калдуна,довольний як слон,всі чотири відразу беруть, ти сам собі АВС.
Напочтках на сильній ожеледиці(льод як на катку ) страшно було,бо все таки перед як положено перший хапає ти погальмам і бачиш шо ти з такою ж швидкістю наближаєшся до задниці впереді стоячого на світлофорі авто,але трошки "попрацювавши педаллю" зупиняєшся
Скажімо до них потрібно звикнути, але на сухому асфальті машина стає як вкопана, а не несе тебе в різні сторони,не розвертає
А взагальному вся моя проблема була в головному(три шт поміняв поки попав на нормальий,)
Будьте уважні при купівлі запчастин бо таке "г" продають, шо паєхать мозгами
ну вот вже три місяці їжджу без отого грёбаного калдуна,довольний як слон,всі чотири відразу беруть, ти сам собі АВС.
Напочтках на сильній ожеледиці(льод як на катку ) страшно було,бо все таки перед як положено перший хапає ти погальмам і бачиш шо ти з такою ж швидкістю наближаєшся до задниці впереді стоячого на світлофорі авто,але трошки "попрацювавши педаллю" зупиняєшся
Скажімо до них потрібно звикнути, але на сухому асфальті машина стає як вкопана, а не несе тебе в різні сторони,не розвертає
А взагальному вся моя проблема була в головному(три шт поміняв поки попав на нормальий,)
Будьте уважні при купівлі запчастин бо таке "г" продають, шо паєхать мозгами
- yurec13
- Ім'я:yurec13
- Подякували: 5 рази
я тоже поміняв один ГТЦ, не помогло, шукав цілий рік проблему в іншому, поміняв знов - вот вона проблема....mikrik писав:А взагальному вся моя проблема була в головному(три шт поміняв поки попав на нормальий,)Будьте уважні при купівлі запчастин бо таке "г" продають, шо паєхать мозгами
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей