Тепер по темі - розпорядження МВС №466 від 21.05.2009р., на скільки я володію інформацією, досих пір в лізі закон позначене як діюче і згідно всіх норм його ніхто не відміняв

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Wasik писав:А я "за" розширення прав ДАІшників!
Breaker писав:хто вмів розказувати - той і так розкаже) А кого розводили - того і зараз розведуть,
А де там взагалі можна паркуватися? Десяток паркомісць коло Магнуса погоди не робить. І поки порядку не буде (читай "порядок" = "місце для парковки"), то так і надалі буде.Wasik писав:Сьогодні сфоткав на вуличці, що позаду "старого ЦУМу" (Магнуса).
По-перше, підтримую, що почали штрафувати за їзду по лівій полосі, коли права вільна.
То більше проблема, що маршрутки в два ряди стають, або добре не заїзджають.По-друге - скільки пробок через те, що маршрутка зупинилась на проїжджій частині лише через те, що в кишенці припаркувались ті, кому "на хвилинку", або "все можна"
Спочатку треба створити нормальні умови для руху, а потім посилювати контроль.По-третє - ті ж затори через "мені більше всіх треба" - і по зустрічній, чи по правій полосі і наліво - а чому ти вирішив, що тобі швидше треба, ніж мені? А на зал.переїзді скільки "спішащих"?
А чого їм можна, а нам завжди плати, або штраф, або на лапу.Те, що інколи несправедливо ДАЙшники доколупуються - буває
Wasik писав: маршрутка зупинилась на проїжджій частині лише через те, що в кишенці припаркувались ті, кому "на хвилинку"
+1 правда свята!AndrewK писав:Ридаю. Ти сам віриш в то шо пишеш? Та їм руль лишній раз впадло повернути от і стають де попало. Та й забагато їх в одному напрямі купками катається.
Рагуль детектедAndrewK писав:Через пів центра лазити пішки не збираюсь, якщо мені кудись треба на пару хвилин зайти.
Будеш там проїжджати - подивись.AndrewK писав:А де там взагалі можна паркуватися?
Хто їздить по Липинського - думаю, підтвердять, що після ремонту вулиці, як зробили "кишеньки" - 90% маршруток чемно туди зарулюють, і не на "півкорпуса", а повністю! Але знову ж таки, знаходяться бажаючі, кому "на дві хвилини" потрібно зупинитись саме на зупинці.AndrewK писав:Ридаю. Ти сам віриш в то шо пишеш? Та їм руль лишній раз впадло повернути от і стають де попало. Та й забагато їх в одному напрямі купками катається.
+1AndrewK писав: Ридаю. Ти сам віриш в то шо пишеш? Та їм руль лишній раз впадло повернути от і стають де попало.
ну ну... подивимось чи тобі потім стане краще від того...Wasik писав:А я "за" розширення прав ДАІшників!
тому в загальному - я за жорсткіший контроль на дорогах.
Який законопроет ?, тут мова йде про :Apokalipsis писав:так стоп, то ж ше законопроет, його ж ше не прийняли, я правий?
розпорядження МВС №466 від 21.05.2009 року втратило чинність.
Скасування цього розпорядження означає, що, зокрема, втратила чинність заборона на "засідки у кущах", а порушників швидкісного режиму тепер можуть зупиняти відразу після знаку населеного пункту.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей