Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ланос в Автоплані
- Shturman
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Всім привіт.
Хочу дізнатись думки людей, чи варто брати Ланос 1,6 в кредит, при чому в такій конторі як автоплан? :driving: цікаво було би почути думку. Чи просто взяти в банку кредит, може хтось брав, розкажіть процедуру і яку ще сумму треба платити крім кредиту, (страховки, податки) Ланос за 49000 грн. Дякую
Хочу дізнатись думки людей, чи варто брати Ланос 1,6 в кредит, при чому в такій конторі як автоплан? :driving: цікаво було би почути думку. Чи просто взяти в банку кредит, може хтось брав, розкажіть процедуру і яку ще сумму треба платити крім кредиту, (страховки, податки) Ланос за 49000 грн. Дякую
-
Тому що якщо маєш кеш і бажання - маєш машину. Кредит - не маєш достатньо кешу а отримуєш машину. Автоплан - платиш гроші і не маєш машини.
Отут дуже точно написали:
Отут дуже точно написали:
Проста фінансова піраміда: тобі через роки проплатять машину наступні "вкладники". Афера, як ще інакше назвати?Очредной Автоплан. Развод. Поищите в Гугле фразы типа "Автоплан кидалово" или "Автоплан мудаки", и вам все станет ясно.
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Згоджуюсь на всі 100% в мене знайомий попався на таку херню. Поки не заплатив чи то 45 чи 50 тис .грн. до ти він машини не бачив. а скільки він бабла викинув бабла ( порядка 700-800у.о. ). поки оформив машину на себе(всякі страховки там куча паперів ... а менеджери на цьому автоплані такі ПІЗ***И) .
Так шо краще не треба автоплан
Так шо краще не треба автоплан
Блекджек і все таке!)
- Shturman
- Контактна інформація:
я чому питаю, бо вроді і реклама нормальна і початковий внесок і кредит на 7 років, але я так само підозрюю шо це не так все просто, я чув шо там якось скидаються наприклад 10 людей, а потім хто більше дав, той машину отримує одразу, а інші тіпа чекають. Але така фірма існує по всій країні, і не думаю що прямо так так кидають
тут ще по темі лінк http://moycredit.com/article.php?story= ... 9180221779
-
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Ну кидаловом я б не назвав бо машину ти отримаєш але через що тобі пройдеться пройти... і замість того що там говорять що ти отримаєш за рік два, отримаєш в кінці терміну. Те що там проводять аукціон - теж фактично обман бо він типу закритий і ти не взнаєш чи реально ти заплатив більше грошей чи хтось інший а те що ти не "даш" більше - це 99%. Я сам чуть не пішов на це - дєд пропонуава мені вже чергу з виплатоюв 50%, і талон на машину. Але я взнав що за 2 дні я повинен назбирати цілу купу довідок якщо не встиг - машину дають іншому. Кароче 5-6 років сплачувати в стелю....і потім отримати машину...та ну його.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей