згідний з тобою на всі 10000000000%, тому і кажу, дайте хлопу, і заодно мені нормального майстра....Liuskywalker писав:так як тут поради давати ? То буде схоже на то ,як гінеколог по телефону огляд робить
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Є проблєм із задніми тормозами
- yurec13
- Ім'я:yurec13
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 5 рази
Re: Є проблєм із задніми тормозами
Одним словом пацикі, колдун оцей новий поставив в березні місяці,після нього замінив головний,вакууум і усі циліндри--- різниці не відчув(колдун пробував регулювати,якось не получалось),заднє праве колесо взагалі не хапало, замінив все в барабані (пружини,циліндри,роспорну планку) вроді краще але новий головний циліндр із новим ваккуумом дав великий хід педалі,рагульнув,педаль бере все одно внизу!!!
сьогодні викинув [цензура]. оцей колдун,тиску немає,головний циліндр(новий,недешевий) --- виявився хреновим
попробую поїздити без колдуна, результата напишу !!
сьогодні викинув [цензура]. оцей колдун,тиску немає,головний циліндр(новий,недешевий) --- виявився хреновим
попробую поїздити без колдуна, результата напишу !!
Новий Колдун -----
1. нема гарантії що він дійсно якісний
2.дуже важко відрегулювати(на заводі є спец обладнання для його рагуліровки, і то при стандартних настройках машини,якщо поставив 10точні упорні і підставки ззаду -- колдун не фунциклює)
3. його ціна кусається щоб міняти кожен рік
1. нема гарантії що він дійсно якісний
2.дуже важко відрегулювати(на заводі є спец обладнання для його рагуліровки, і то при стандартних настройках машини,якщо поставив 10точні упорні і підставки ззаду -- колдун не фунциклює)
3. його ціна кусається щоб міняти кожен рік
З гальмами воюю відколи виїхала машина,а після випадку з фурою,нехай краще чотири відразу беруть а ніж тільки зад.
поїздим без калдуна,результата за декілька днів
поїздим без калдуна,результата за декілька днів
- yurec13
чекаємmikrik писав:поїздим без калдуна,результата за декілька днів
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
Гальма то дуже делікатна річ. Тут роль грає все від однакових колодок і барабанів (дисків) до вакуума і ГТЦ. Який стан гальм спереду, диски, колодки?
Impossible is Nothing
- yurec13
постійні проблеми. Колодки феродо, диски оригінал - ше нормальні...провалюється педаль коли натискаю ще раз педаль твердіша і тормозить краще..., задні хапають скоршеT5-R писав:Який стан гальм спереду, диски, колодки?
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
в системі є повітря, вперед на прокачку гальмyurec13 писав:провалюється педаль коли натискаю ще раз педаль твердіша
Impossible is Nothing
- yurec13
заєпався їх прокачувати, всю рідину міняв і т.д. 

- yurec13
так і думаю, підозра шо він, вже все перепробував... а ГТЦ я вже міняв десь 2 роки тому, вот гумно тулятьFobos писав:yurec13, поміняй ГТЦ

- yurec13
а шо підходить? від якої? спершу мають мені дати оригінальний б/в вакуум разом з ГТЦ, попробую чи в тому проблема...T5-R писав:став від БМВ разом з вакуумом
- haker-ok
- Ім'я:Андрій
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Всім привіт, не хотів створювати ще одну тему...
В мене така ситуація, поміняв тормозну рідину повністю, продув магістралі компресором, поміняв задні тормозні циліндрики, поставив нові колодки і нові барабани і все одно заднє праве колесо не тормозить або тормозить дуже погано сьогодні спеціально пробував на снігу натиснув на гальма всі колеса "намалювали полоску" крім заднього правого в чому може бути причина? головний циліндр теж новий...
В мене така ситуація, поміняв тормозну рідину повністю, продув магістралі компресором, поміняв задні тормозні циліндрики, поставив нові колодки і нові барабани і все одно заднє праве колесо не тормозить або тормозить дуже погано сьогодні спеціально пробував на снігу натиснув на гальма всі колеса "намалювали полоску" крім заднього правого в чому може бути причина? головний циліндр теж новий...
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
колдунhaker-ok писав:в чому може бути причина?
- b_andriy
- Контактна інформація:
поясніть мені, коли лапає зад перший значить колдун постійно відкритий, тоїсть шток нажався і заклинив, так як зад легший він починає хапати перший, так, так, який тоді смисл викидати колдун і ставити тройнік, то буде те саме шо з заклинутим колдуном.
і ше він коли закритий він взагалі не пропускає торм жидкість, чи пропускає але з меншим тиском???
в мене коли жму на педаль спочатку тормозить зад коли сильніше тоді перед, колдун заклинутий-закис (те саме шо з тройніком
)
може бути шо ГТЦ глючить?
і ше він коли закритий він взагалі не пропускає торм жидкість, чи пропускає але з меншим тиском???
в мене коли жму на педаль спочатку тормозить зад коли сильніше тоді перед, колдун заклинутий-закис (те саме шо з тройніком

може бути шо ГТЦ глючить?
- haker-ok
- Контактна інформація:
Блін а де того колдуна купити можна? бо в Жовкві ні в одному магазині нема, кажуть що його переважно викидають, може його нафіг викинути чи краще таки поставити так як було з заводу?
- yurec13
читай уважніше переписку, вже порадили, що викидати його не можна...haker-ok писав:Блін а де того колдуна купити можна? бо в Жовкві ні в одному магазині нема, кажуть що його переважно викидають, може його нафіг викинути чи краще таки поставити так як було з заводу?
- haker-ok
- Контактна інформація:
+1yurec13 писав:читай уважніше переписку
))))))haker-ok писав:а де того колдуна купити можна? бо в Жовкві ні в одному магазині нема
шо неможна не пишуть пишуть шо не бажано, бо МОЖЕ розвертати при гальмуванні, але якшо почитати інші теми то пишуть, що і без нього їздять...yurec13 писав:викидати його не можна...
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Якшо поставити трійник, то буде те саме шо з заклинившим, постіно відкритим колдуном. Зважаючи на погоду теперішню, дуже рекомендую нічого не вигадувати. Просто зробіть і відрегулюйте все як по заводу.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей