Якого кінця? що люди будуть битися з темними силами і почнеться аватар?Orrrk писав:я чекав кінця

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Якого кінця? що люди будуть битися з темними силами і почнеться аватар?Orrrk писав:я чекав кінця
чувак, тобі респект!)) правильний вибір! я теж так зробив 3 місяці назад! дуже цікаво дивитись!правда поки дойшов тільки до 71року)BOXER писав:вирішив я продивитись всю Бондіанусьогодні почав з першого фільму 1962-го року. Кайфово
Всього 22 фільми
а я маю всю збірку на двд, передивився все вже десь три разиslim_painter писав:!правда поки дойшов тільки до 71року)
))) глянув за три дні 5 перших фільмів і чуть надоїло. дуже одноманітні. напевно треба більшу перерву робити, бо дивлюсь як "Хауса" чи "Лай ту мі", де кожна серія унікальна... але загалом веселий фільмец той Бондslim_painter писав:чувак, тобі респект!)) правильний вибір! я теж так зробив 3 місяці назад! дуже цікаво дивитись!правда поки дойшов тільки до 71року)
от бляха сам собі дивуюсь... теж все життя так думав, навіть не дивився і не знаю ніфіга про того Поттера. а вчора на ночь глядя рішили подивитись 1-го ПоттераVexler писав:також не переварюю ту брєдятіну про хлопчика на мітлі)))) ідіотизм повний
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей