Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Daewoo Lanos ''S'' відзив
- Oleh!
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Taraskin
залежно від того як давити тапку....
якщо їхати звичайно то десь 8літрів ,якщо тапку в пол то десь десять
купи собі бортовий комп на Лань і буш знати розхід
посадка мене влаштовує ,головне не забувати про бардюри....бампер низький...за пару тижнів привикнеш.
захисту в мене нема але хочу брати....
залежно від того як давити тапку....
якщо їхати звичайно то десь 8літрів ,якщо тапку в пол то десь десять
купи собі бортовий комп на Лань і буш знати розхід

посадка мене влаштовує ,головне не забувати про бардюри....бампер низький...за пару тижнів привикнеш.
захисту в мене нема але хочу брати....
- Oleh!
- Контактна інформація:
ось тут інфа по БК http://www.lanos.in.ua/e-shop/
- Oleh!
- Контактна інформація:
Taraskin
я собі покищо не ставив.... 80% відсотків львівських одноклубників собі поставили БК каштан №2 -дуже класна річ сам такий поставлю,ставиться він замість годиннника ,дуже просто...див нижче
http://gallery.lanos.in.ua/rashodomer
я собі покищо не ставив.... 80% відсотків львівських одноклубників собі поставили БК каштан №2 -дуже класна річ сам такий поставлю,ставиться він замість годиннника ,дуже просто...див нижче
http://gallery.lanos.in.ua/rashodomer
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Вітаю :)Taraskin писав:Народ, я взяв нового Ланоса
Надіємся в слідуючому сезоні побачити на драгу :twisted:
:lol:Taraskin писав:проїхав півтори тисячі... Щось він не їде
Так то ще обкатка помойму.. Сильно не газуй..
Навряд чи це нефарт.. Я читав десь що найбільше аварій або ше якоїсь фігні стається в водіїв які за рульом 1.5-2 роки. Тіпа думають "да я вже крутий, всьо вмію і знаю" ... А воно не так получається.. В мене кстаті минулого року тоже була полоса нефарту, якраз 2 роки стажуOleh! писав:але вона су*ка нефартова в мене стала

- TOXA
ну не знаю в нас тоже казали шо пройде обкатку і стане ракетою, але шось так не сталосьvovka писав:Taraskin написав:
проїхав півтори тисячі... Щось він не їде
на рахунок 1,5-2 років сумніваюсь, дійсно буває таке шо машина тупо не фартова в нас та сама історія відїздив батько 7 років на пасаті і нічого не ставалось, а тут за 2 роки стільки подій шо і не снилось(правда є одна і з моєю участюvovka писав:Навряд чи це нефарт.. Я читав десь що найбільше аварій або ше якоїсь фігні стається в водіїв які за рульом 1.5-2 роки. Тіпа думають "да я вже крутий, всьо вмію і знаю" ... А воно не так получається.. В мене кстаті минулого року тоже була полоса нефарту, якраз 2 роки стажу Це пройде само по собі якшо будеш робити висновки.
в одного пацана взагалі задня стойка вискочила, пробила кузов (вискочила в заднє сидіння:shock: ) і повністю порізала скат .Zhdan писав:(тріснула права задня від надактивної їзди на 50000км).
на рахунок вазів і ланосів можу сказати з нейтральної сторони, вази мають прийомисті і динамічні двигуни, а матеріали оздоблення салону
низкої якості ( в новій машині все стучить, дрибішить і така враження шо зараз поламається), в ланоса з цим питанням набагато краще.
такшо кожен вибирає шо йому більш потрібне комфорт чи адреналін :)
P.S. незалежний експерт ТОХА
0631847864
- Oleh!
- Контактна інформація:
я б тобі радив незпригуват покищо з гарантії...за рік часу всі "боки" повилазять, а потім можна на неї начхати )))Taraskin писав:, якщо нічо не полетить, то ну її, ту гарантію
щодо БК : він накий самий як і годинник ,єдина відмінність його в тому що підсвітка червона (може зараз продаються з зеленою) такщо гарантійщики відмінності немалиби побачити.... )))
Вовка в тому то і справа що я після грьобаних клапанів ,їжджу дуже спокійно...а тут с*ко замєс ще по серйозніше стався за одного ч*рта (((vovka писав:Навряд чи це нефарт.. Я читав десь що найбільше аварій або ше якоїсь фігні стається в водіїв які за рульом 1.5-2 роки. Тіпа думають "да я вже крутий, всьо вмію і знаю"
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей