http://itc.ua/news/_kievstar_i_beeline- ... rnet_49664
думаю інфа багатьох зацікавить

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
-1Deep_Shadow писав:+1Kost писав:аербіт повна фігня, все висне, напастой глюки і нічо не працює нормально!!!
даром не беріть
мені пофіг ціни, бо я і так маю нет безплатноdab писав:Felix,
та ніхто не бакланить аербайтс, подивися, там пости за 2007 рік.
Головне те, що 10Мб за 70 грн,і халявне підключення, а ти вже собі сам думай
розкажу про свій досвід:Felix писав:Deep_Shadow написав:
Kost написав:
аербіт повна фігня, все висне, напастой глюки і нічо не працює нормально!!!
даром не беріть
+1
-1
вже півтора року користуюся ейрбайтсом - проблем нема жодних, інтернет є завжди. За весь час тільки через відключення світла пропав нет 2 рази. Перед підключенням також слухав страшні відгуки тіпа "всьо глючить, нічо не працює, півтижня нема нету"
ПиСи: найбільше вбивають ті, які по якомусь одиничному випадку судять по компанію - і тут нема різниці чи укртелеком чи ейрбайтс чи ще інше... просто в кожної компанії є певні зони чи райони, де з тих чи інши причин справді може бути більше незадоволених... наприклад через постійні крадіжки свічів
Тому я би просив тих, хто не володіє справжньою репрезентативною статистикою про кількість неполадок в мережі того чи іншого абонента, не висловлюватися в загальному про всю компаніюкраще сказати: мені один далекий знайомий сказав, що в нього особисто один раз не було нету півтижня... чи в мене самого півдня не було нету...
![]()
маєш на увазі білайн? немає ще.Liuskywalker писав:Terry, та пипа їм буде ,якщо не переглянуть тарифи !
А КС в твоєму будинку не має присутності ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей