Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Daewoo Lanos ''S'' відзив
- Oleh!
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
відважився трохи попсути стокову решітку радіатора і поставити замість неї сіточку а також пофарбував ободки навколо шкал фото тут невмію викладувати (зменшувати розмір фоток)
якщо цікаво гляньте сюди шановні
http://forum.lanos.in.ua/index.php?showtopic=5703&st=60 і скажіть свою думку
також поміняв колір підсвітки на синій але вийшло стрьомно буду міняти на червоний
якщо цікаво гляньте сюди шановні
http://forum.lanos.in.ua/index.php?showtopic=5703&st=60 і скажіть свою думку
також поміняв колір підсвітки на синій але вийшло стрьомно буду міняти на червоний
- Oleh!
- Контактна інформація:
Myltik
дякую
мене спочатку чуть харила та перегородка що в центрі але її замаскувати невдається,хібащо брати готову решітку з товстою сіточкою (вона маскує перегородку0але вона коштуває десь 50доларів а моє питання вирішилось за 50грн 9сіточку в магазині на кривчицях)
на черзі сітка в передній бампер,тонування машини
дякую
мене спочатку чуть харила та перегородка що в центрі але її замаскувати невдається,хібащо брати готову решітку з товстою сіточкою (вона маскує перегородку0але вона коштуває десь 50доларів а моє питання вирішилось за 50грн 9сіточку в магазині на кривчицях)
на черзі сітка в передній бампер,тонування машини

- Oleh!
- Контактна інформація:
Taraskin
привіт! після тисяч так 5-7 давай йому періодично проср*тися ,крути мотор до 5тис....тоді його розкочегариш
в мене знайомий має ланос пробіг 12тис ,я на ньому проїхався...таке враження що я їхав на таврії. Мій набагато краще розганяєтьс. Справа в тому що знайомий не крутив мотор більше 3тис обертів

привіт! після тисяч так 5-7 давай йому періодично проср*тися ,крути мотор до 5тис....тоді його розкочегариш
в мене знайомий має ланос пробіг 12тис ,я на ньому проїхався...таке враження що я їхав на таврії. Мій набагато краще розганяєтьс. Справа в тому що знайомий не крутив мотор більше 3тис обертів

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість