ну даёте :D юмаристыromario писав:і все одно треба тойматиlizun писав:Check Engine
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Підскажіть де сервіс Хонда. пліз.
-
- Стать:жінка
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
що це означає цікаво?Yelik писав:думаю там тобі зроблять ком
на боші одні олені.. як і на більшості сервісів. свою машину в руки тим звірам не віддам ніколи. IMHO
ну видно не дуже треба..Fly писав:Невже так важко прийти на пиво і поговорити
ето да ))wiki писав:созвонился с Ромкой говорит помочь нада, значит будем помогать.
Семья мы
http://honda.org.ua/forum/about15988.html
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Та я і не ображаюсьwiki писав:Yelik
не обижайся но грамотную диагностику преля на боше? наврятли.
Ну раз так кажеш значить знаєшlizun писав:що це означає цікаво?Yelik писав:думаю там тобі зроблять ком
на боші одні олені.. як і на більшості сервісів. свою машину в руки тим звірам не віддам ніколи. IMHO

volleyball.lviv.ua/blog/
-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Судячи по цьому я б мав знати більшеandrew писав:Terry не появиться скоро, бо не прийняли їхню пропозицію. В понеділок скажу точніше, бо будемо з ними спілкуватись. Щодо гарантійного ремонту, то найближчі дилери в хмельницькому та Івано-Франківську

Насправді знаю, що єкілька фірм зі Львова, які подали заявку на Хонду. Правда там такі нехилі вимоги.
До речі, скільки тих хонд у львові, які б обслуговувалися на фірмовому сервісі - думаю одиниці + усі нові. Не сама цікава пропозиція, якщо врахувати необхідність придбання фірмового обладнання під Хонду.
-
- Контактна інформація:
а скільки їх таких? 50-100? навіть якщо по 300, то вийде 30к в рік роботи, ну допустимо 60к, це якихось 300тис в рік.A1 писав:новим Хондам
а скільки менінгітів з власниками хонд???? я от почитав форум на ДМИ. Так таке враження що бентлі купили.
Веду до того. що сервісу, який повністю відповідав вимогам Хонда, ще скоро у нас не буде. Але представник, який підтримуватиму ТО і гарантію мавби появитися. Можливо мультибрендовий якийсь.
-
- Контактна інформація:
Koya
Ну. це ідеальний варіант. насправді дуууууже мало людей. які на таке готові. Я думаю, вони б повинні погодитися на мультибрендовий сервіс. тобто вже діюча СТО докупляє обладнання, яке є суто Хондовським і все.
Це обовязкова умова завоювання ринку. З часом, коли обєм продаж стане цікавим для інших учасників ринку, дилерство буде переглядатися з метою найти більш достойного дилера, але то треба 2-3 роки. Так що..... Чекаємо розвитку даної події.
A1
До речі, як мафинка? Були якісь проблеми? може напиши звітик по ній якийсь
Бо дуже цікаво як вона.
Ну. це ідеальний варіант. насправді дуууууже мало людей. які на таке готові. Я думаю, вони б повинні погодитися на мультибрендовий сервіс. тобто вже діюча СТО докупляє обладнання, яке є суто Хондовським і все.
Це обовязкова умова завоювання ринку. З часом, коли обєм продаж стане цікавим для інших учасників ринку, дилерство буде переглядатися з метою найти більш достойного дилера, але то треба 2-3 роки. Так що..... Чекаємо розвитку даної події.
A1
До речі, як мафинка? Були якісь проблеми? може напиши звітик по ній якийсь
я думаю якби Хонда не просрала момент, а років так 5-7 тому прийшла на львівьский ринок ми б бачили на вулицях Львова значно більше Акордів, Цівіків і црв і менше відповідно мазди 6, мазди 3 і рав-4/аутлендер. Відповідно було б клієнтури. А кількість нових Хонд на вулицях Львова звязана з тим, що не всі згідні зїздити в Хмельницьк чи Київ, стати там на 3-6 місячну чергу і тільки після того отримати авто. Але скажу, що зараз вже акордів багато є, сам вчора бачив червонго кольору(Milano Red)
Дивує відсутність нових цівіків, народ не пре в черзі стояти напевно на них.

- andrew
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Terry щодо сервісу то зараз київ розглядає пропозиції, в них тендерна система, тобто вони чекають поки буде 5-6 заявок ось тоді буде тендер.
Вимоги в них просто капец які - потрібно все будувати або переробляти під їх план, має бути не менше 2000 кв.м площ, рихтувальні роботи і не менше 0,5 га землі під тим всім. Токороче треба десь 2 млн. вічнозелених.
Вимоги в них просто капец які - потрібно все будувати або переробляти під їх план, має бути не менше 2000 кв.м площ, рихтувальні роботи і не менше 0,5 га землі під тим всім. Токороче треба десь 2 млн. вічнозелених.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість