вірно виділив фразу!! Мотивація -це найголовніше!!Kritik писав:ну нічо, я вам ше всім покажу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
вірно виділив фразу!! Мотивація -це найголовніше!!Kritik писав:ну нічо, я вам ше всім покажу
Маю досвід роботи торговим 8 років.На різних фірмах працював:від металочерепиці до жуйки.BOXER писав:треба працівників з досвідом і бажанням працювати
Vitalik-first писав:що ж тобі дав той універ,теорію?в
+100500!nonuk писав:універ в першу чергу в незалежності від факультету , спеціальності вчить "думати" , що саме головне
Kritik, на леоні працюєш ?Kritik писав:завод виробляє проводку до VW Golf 6
пападробнєй пліз)))asteroid писав:Кур'єр needed бажано з досвідом роботи
Також цікавить. Світ тел. скинув тобі в ПП.asteroid писав:Кур'єр needed бажано з досвідом роботи :)
оце ти вірно написав, хто хоче, той шукає можливість десь зачіпитись, а коли в тебе нема грошей - йди на роботу щоб мати хоч щось, ніколи не бійтесь пробувати....Demyan писав:Kritik написав:
питається де той досвід взяти якшо всі хочуть з досвідом?
Дуже просто - треба почати працювати перший рік на самих низьких умовах, не пропонувати свою з/п, йти працювати і ще раз працювати, почати можна навіть не по спеціальності а з того ж макдональдса чи на гуртівні, Роботодавець побачить що людина бажає працювати і вже працювала на різних роботах - не боїться роботи і т.д. А якщо приходить хтось і відразу каже хочу працювати інженером бо в мене диплом і заробляти 2000 грн на руки і взагалі ніде не працював - то йдіть лісом...
Будь-яка робота це вже є якийсь досвід, робота з колективом і т.д.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей