трохи на траві вже лежить але не дуже...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
пластикові тазікиПрелюдія Щастя писав:(кульки то трохи недобре, а можна щось ще придумати)))
на погулянці більш-менш можна )))Прелюдія Щастя писав:піти на майорівку - до Дениса - з гори на всьому що знайдем покататись))
в мене ще коли 2101 була, я з знайомим їхали чогось в масках....нас біля дворця піонерів мєнти з беркутами зупинили.....ой довго ми пояснювали що нічого не курили....BOXER писав:масках, шлемах і окулярах
палок не треба, бо потім прийдеться в піратів бавитись )))BOXER писав:Liuskywalker, Прелюдія Щастя, а прікіньте - 30 форумчан в костюмах, масках, шлемах і окулярах - на тазіках гоцаютьз лижними палками
![]()
+1Прелюдія Щастя писав:прям флеш-моб би вийшов ))
можете мене помідорами закидати, але це мене радує ) бо зараз така загружена - що ледве дихаю) ще хоч тиждень пережити треба.. а там сесія.. - то вже легшеhrdrive писав:+1Прелюдія Щастя писав:прям флеш-моб би вийшов ))![]()
але судячи з прогнозу сновфоркасту до 5 грудня думаю сезон ше не відкриється....![]()
![]()
Герасим поймал золотую рыбку и теперь у него есть корова, 4-ый размер груди и лыжные палкиBOXER писав:з лижними палками
Мій шлемBOXER писав:Liuskywalker, Прелюдія Щастя, а прікіньте - 30 форумчан в костюмах, масках, шлемах і окулярах - на тазіках гоцаютьз лижними палками
![]()
а че там давать?! просто катаешся и ловишь фан :)LEgEnDA писав:Ніколи не давав дупля в тих шапках з рогами
Ну то катайся далі в гандоночціLEgEnDA писав:Ніколи не давав дупля в тих шапках з рогами
а роги не спрацьовують як вітрила??antik писав:п.с. у меня такая же
Спочатку всі шелбали зберітьCAT писав:hrdrive, підем до нього з ножиками!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей