ну це вже приємно чути, але просто незручно,фактично я нікого не знаю підійду стану і почну на всих дивитьися і слухати, і як це буде виглядати?тому ми і стали збоку, а люди тюнінгом дійсно цікавляться (особливо яvovka писав:Ну так тоді просимо на покатушки
Тоді я нерозумію, чому тобі було перед кимось незручно ?
Ми зібралися, побалакали, хто хотів поганяв, шкода що в неділю дуже мало народу поганяло Ну це вже така справа.
Якщо люди цікавляться тюнінгом, то хай не встидаються, підходять, питаються, може хтось їм щось і порадить якшо є питання.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Покатушки
- TOXA
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
0631847864
- Nazarik
Та підходь сміло привітайся,TOXA писав:ну це вже приємно чути, але просто незручно,фактично я нікого не знаю підійду стану і почну на всих дивитьися і слухати, і як це буде виглядати?тому ми і стали збоку, а люди тюнінгом дійсно цікавляться (особливо я ) і минулого разу як приїжали то також провіряли машину після незначного апгрейду і проїхались з бумером, просто цього разу знайомий купив нову машину, і проїхатись ніяк, але іншого разу готові будем вже їздити

- TOXA
оце саме головнеNazarik писав:ніхто по писку недав
я був з знайомими на 2112 і mitsubishi colt, доречі твоєї 2106 я теж шось не бачивNazarik писав:Доречі ти що був в неділю??? я шось небачив там мегана!!!
яб був дуже радийNazarik писав:А і ше одне тиж з топольної, а я з грінченка як будуть ше раз покатушки то їдем зімною, познакомлю тебе з пациками!!
0631847864
- TOXA
ага, на відкриття сезону приїде TOPOLNA RACING TEAMvovka писав:Ого, вже цілу банду з Топольної назбирали
Востаннє редагувалось Пон, 13 листопада 2006, 23:13 користувачем TOXA, всього редагувалось 1 раз.
0631847864
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість