:) :) :) - модних слів навчились? ... 2-3 секунди ? Це з 22 секунд 19?vovka писав:би 2-3 секунди на квотері.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Покатушки
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Саме так. А що ? Нащо кудись поспішати, якщо в класі до 1.4 в цьому сезоні і цього було достатньо.Andre писав:модних слів навчились? ... 2-3 секунди ? Це з 22 секунд 19?
Суть така - в цьому сезоні в останній своїй гонці офіційно я в свому класі переможець, а ти в свому - ні. Тому давай не будем мірятися - хто тут крутіше затюнінгував машину. Мені то нецікаво. Про "пукалки" не я почав говорити.
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 7 рази
Взагалі як можна рівняти Жигуль до 3000 ГТ. :?
В мене ситуація така сама як в Назаріка.
Ну потрохи і може шось вийде
Вебер вже маю.Зараз збираю на вал.
Nazarik
Якби ми взяли оптом два вали може би скидочку дали
Покатушки, ну незнаю народ приїжає але не тягається
Andre
В мене складається враження що одні учасники форуму ставляться зверхньо до інших, через їхні машини це не стосується всіх.Але таке є.
brrrr
Don't wory be happy
vovka
Дякую шо підвіз.
В мене ситуація така сама як в Назаріка.
Ну потрохи і може шось вийде

Вебер вже маю.Зараз збираю на вал.
Nazarik
Якби ми взяли оптом два вали може би скидочку дали

Покатушки, ну незнаю народ приїжає але не тягається

Andre
В мене складається враження що одні учасники форуму ставляться зверхньо до інших, через їхні машини це не стосується всіх.Але таке є.
brrrr
Don't wory be happy

vovka
Дякую шо підвіз.
-
- Ім'я:Тарас
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Повторюся ше раз - Писав Фрейд, що чим більша машина тим менша піпіська. То в голові нашій так настроєно, що одні недоліки пробуємо справити іншими перевагами. І все. Поважні люди і так знають собі ціну, а не розказують які всі інші слабаки. Тут треба поради психолога.
Пропоную припинити балачки на тему чому нема крутих тачок на гонках (та тому шо всі круті тікають до Києва і вже звідти обсирають братів своїх менших по кубатурі).
Або ж створити окрему вітку для нарцисів.
Пропоную припинити балачки на тему чому нема крутих тачок на гонках (та тому шо всі круті тікають до Києва і вже звідти обсирають братів своїх менших по кубатурі).
Або ж створити окрему вітку для нарцисів.
- TOXA
це точноFly писав:Andre
Слухай.... ну нашо знову оце починати? Колись вже то було, памятаєш чим закінчилось? Я про всякі образи на тему машин і клубу...
не знаю хто і як поганяв в суботу але в неділю фактично нічого не було, аж обідно було перед людьми, приїхали подивились дру на друга і розїхались

0631847864
- vovka
- Контактна інформація:
Попробую внести ясність, а то бачу ці зібрання сприймаються як гонки.TOXA писав:аж обідно було перед людьми, приїхали подивились дру на друга і розїхались
Це не гонки в тому смислі як ви думаєте. Тому навряд чи ви там колись побачите більше 10 машин які будуть ганяти.
Покатушки - це такий формат зборів де любителів гонок збираються собі побалакати про гонки і тюнінг, і по можливості прямо на трасі і провести тести свого нового тюнінга, або просто попробувати свої сили

Зараз в мене полетять гнилі помідори, але скажу, що просто глядачів і якоїсь реклами - непотрібно. Вони взагалі зайві.
НЕ зайві тільки ті люди яким реально цікавий тюнінг і драг. Ті які мають питання або мають досвід по тюнінгу і хочуть про це говорити.
p.s. В суботу машин 8-9 ганяло, заїздів з 20 було. Поганяли, дехто потестав чіп, та й всьо.
p.p.s. Мені самому дивно, що приїжджають якісь сторонні люди, стають збоку і дивляться, від гонок відмовляються.. В суботу була наприклад якась дванадцятка і два жигуля.
- TOXA
а це зря, бо азарт приходить під час перегляду, зі мною часто приїжалиvovka писав:Зараз в мене полетять гнилі помідори, але скажу, що просто глядачів і якоїсь реклами - непотрібно. Вони взагалі зайві.
люди просто як глядачі, а в кінці і самі ганялись, от вчора подивились і самі захотіли (правда на новий сезон бо машини нові)
так шо вирішуйте самі хто вам потрібні а хто ні

0631847864
- vovka
- Контактна інформація:
Ну так тоді просимо на покатушкиTOXA писав:просто декому влом чекати цілий місяць

Тоді я нерозумію, чому тобі було перед кимось незручно ?
Ми зібралися, побалакали, хто хотів поганяв, шкода що в неділю дуже мало народу поганяло
Якщо люди цікавляться тюнінгом, то хай не встидаються, підходять, питаються, може хтось їм щось і порадить якшо є питання.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість