Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
принеси мені, дам 200LEgEnDA писав:Я йому за 100 баксів приніс 17,
томушо буде обвіс, а з ним то не заканаєLEgEnDA писав:сам чого як трактор?))
шо за дурниці? якби там не було, якщо мова іде про вигляд, а не ходові якості, машина повинна виглядати заниженою, буде це робитись заміною пружин чи доробкою обвісу, а якщо на першому плані керованість автомобіля, тоді треба занижати і вже підганяти обвіс під то, оприділяйся...hrdrive писав:томушо буде обвіс, а з ним то не заканає
+Fobos писав:тоді треба занижати і вже підганяти обвіс під то,
кароче, треба Андрюсі болгарку принести, шоб він шось почавLEgEnDA писав:Так само і Ярко з Кіа Сід - він дуже хотів 16ки - майже 2 роки просто хотів.. Я йому за 100 баксів приніс 17, сказав став і не думай - поставив.. Потім затонували машину, і остапа понесло - задні стопи аракалом, передні фари в чорний мат, значки, нікель в мат... тепер машина зовсім по інакшому виглядає. Хоче тепер до музики добратись...
Погоджуюсь на всі стоFobos писав:шо за дурниці? якби там не було, якщо мова іде про вигляд, а не ходові якості, машина повинна виглядати заниженою, буде це робитись заміною пружин чи доробкою обвісу, а якщо на першому плані керованість автомобіля, тоді треба занижати і вже підганяти обвіс під то, оприділяйся...
Паходу в суботу він буде в мене - будемо дороблювати деякі деталі по зовн. вигляду... Болгарка тож буде під руками - напоїмо його і впередBOXER писав:кароче, треба Андрюсі болгарку принести, шоб він шось почав
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей