за глушак промовчу

рештіка цікава, а ну давай фотки поблище!!!
руль, чесно то срібне фуфло, по інакшому не назву виглядає як дешева плівка якою обклеюють китайські іграшки

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
взагалі руль і баняк мене в живу одразу припер!! просто клас! зручний із шкірою і виїмкою під руки , перші дні не міг натішитисяFAST писав:за глушак промовчу
рештіка цікава, а ну давай фотки поблище!!!
руль, чесно то срібне фуфло, по інакшому не назву виглядає як дешева плівка якою обклеюють китайські іграшки![]()
я би перемалював або перетянув однозначно, а вот форма руля чьотка
бо і так бабла пішло дофігаFobos писав:не облегчив як робив мотор?
дякую, мені також подобаєтьсяFobos писав:Прикольний руль, глушак взагалі суперово виглядає і решітка також
розточкаFAST писав:які доробки?? звідки стільки коней?? чим міряли?? прошивку міняв?
Це ще нічого не каже. Бумага з сервісу де є стенд тоді і можна хвалитись кіньми. А так ляля люлю... А може там 180 коней!rybkaandrew писав:розточка + дещо полегшене і ковка
скільки блок точили?? поршня 1 чи 2 ремонтний???rybkaandrew писав:розточка + дещо полегшене і ковка на літо компресор хочу втюхати
не думаюNick_ писав:Це ще нічого не каже. Бумага з сервісу де є стенд тоді і можна хвалитись кіньми. А так ляля люлю... А може там 180 коней!
Nick_ писав:
Це ще нічого не каже. Бумага з сервісу де є стенд тоді і можна хвалитись кіньми. А так ляля люлю... А може там 180 коней!
ні немаєluav писав:Львові взагалі є такі стенди?
звідки такі космічні цифри ?rybkaandrew писав:у Києві -200 з
ну це не достовірна інфа, однак мені так сказали , ше сказали що з чіповкою приблизно 300 з.vovka писав:звідки такі космічні цифри ?
доречі у львові скоро буде стенд. вже заклали фундамент )
ну з чіповкою може бути. а просто поміряти то до 100$.rybkaandrew писав:ше сказали що з чіповкою приблизно 300 з
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей