Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Покатушки
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
покатушки шось сьоглдні невдались)) шось останім часом приїзджаєм поплюєм об асвальт і поїхали...
Востаннє редагувалось Нед, 12 листопада 2006, 17:01 користувачем Figaro, всього редагувалось 1 раз.
TRT
- TOXA
та я сам в шоці валить він шо дурний,і коробка в нього тіпа-тронікvovka писав:Якщо я нічого не дороблю - тоді Кольт 99% виграє. Я глянув в його технічні характеристики: 95 сил, 11.2 до 100.
95 сил на такий обєм і вагу 970 кг - то нехіло

P.S. ну я сомніваюсь шо ти нічого не доробиш,зима довга, а літом може і я з тобою, раді прикола проїдусь
0631847864
- Nazarik
Звернийсь до тих хто його создав!!!Andre писав:Скажіть мені буь-ласка чому цей сайт, форум і решта носить ім'я Львівський Тюнінг Клюб?
А де ти його хотів бачити? Попробуй в неті пошукати!!!Andre писав:Де тюнінг?
А хто тобі сказав що пукання жигулів на трасі щось має до гонок?Andre писав:Яке відношення пукання жигулів на трасі має до гонок?
По друге не в ту тему ти попав!!!!!! А по трете ти б приїхав і показав як має пукати настоящий звір щей на трасі!!!! :) Не в обіду

- Pasha
Слухайте ви... На салатовому авео був я (машина моєї мами так як моя на ремонті) Хватить писати х-ню, ше не бачили хто за рульом, але без Андре неможете прожити :megalol: :megalol: :megalol:Kost писав:і тюнінгованаNazarik писав:саме головне що на синій машиніA1 писав:був Андре на машині, зразу видно було, що облегшена
І на рахунок тюнінгу - так робіть вже шось з вашими машинами і повірте справа не в грошах, а в бажанні і терпінні - наявний приклад Саша на 08, Руслан на 06 синя легенда і Анрій (хто памятає була колись червона копійка - звір) і шо, машини зроблені не за шалені бабки.
На рахкнок себе - ланос я зробив своїми руками окрім там покрасок чи ше шось в тому роді. ВЕЛИКА ПОВАГА тим хто шось робить сам

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Багато хто Жигулі тюнінгує. Навскидку можу назвати машин 6-7 з більш-менш серйозними доробками. Під більш-менш серйозними доробками маються на увазі доробки які дали прибавки хоча би 2-3 секунди на квотері.Pasha писав:І на рахунок тюнінгу - так робіть вже шось з вашими машинами і повірте справа не в грошах, а в бажанні
Просто цікаво, я не в курсі, тому якшо можна питання.Pasha писав:На рахкнок себе - ланос я зробив своїми руками
За скільки Ланос їхав квотер в заводській комплектації ?
І за скільки після тюнінгу ?
І що було зроблено в технічному плані ?
Мені дійсно цікаво.
Саме пряме. Жигулі принаймні тюнінгуються і їздять, а сині круті японяки вже півроку неможуть ніяк до гонок доїхати.Andre писав:Яке відношення пукання жигулів на трасі має до гонок?

- Pasha
Час Ланоса по заводу не заміряв ніколи, а на останніх гонках найкращий був - 17.02
перероблений впуск, випуск повністю іше кілька деталей в процесі ремонту голови(ремінь привідний порвався :lol: ), ніякого чіпування не було, як багато думало, змінено кілька настройок мехнічним шляхом
А час був дійсно пристойний - машинка з заводу цікава була
перероблений впуск, випуск повністю іше кілька деталей в процесі ремонту голови(ремінь привідний порвався :lol: ), ніякого чіпування не було, як багато думало, змінено кілька настройок мехнічним шляхом
А час був дійсно пристойний - машинка з заводу цікава була

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Непоганий час.Pasha писав:а на останніх гонках найкращий був - 17.02
Pasha писав:іше кілька деталей в процесі ремонту голови
Ото любите секретами говорити.. А яких деталей ? Вали міняв ?Pasha писав:змінено кілька настройок мехнічним шляхом

В мене в Рівному по їхніх приборах було 19.15 (в Сані 16.6), але дорога йшла вгору, як мінімум 0.4-0.5 втратилося. Міряв на нашій трасі наміряв 18.4, але то по мобільнику. Короче стандартні Ланоси 1.5 зараз на корпус програють приблизно, недавно ганяв з ними.
В слідуючому сезоні повинно бути побільше злих жигулів як в класі до 1.4 так і в класі до 1.6.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей