Бортовики наших автомобілів та мотоциклів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Opel Omega B Caravan
nonuk
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Opel Omega B Caravan

Повідомлення nonuk » П'ят, 19 листопада 2010, 18:54

luav писав:17 диск буде однозначно тяжчий
що за дурний стереотип %)

вага диску (якщо не брати до уваги техологію лиття) залежить не тільки від діаметру а й від - ширини, вильоту, малюнку, і запасу міцності який закладається і цей диск .

+ в крутих брендових виробників дисків є моделі які виливаються за новітніми технологіями, за рахунок чого вага в них менша !

OZ ULTRALEGGERA 7x17 - 6,95 кг - і то не ковка !
luav яка вага твоїх 16 ?
Wheels make the car

luav
Ім'я:Володимир
Номер:BC5192AT

Повідомлення luav » П'ят, 19 листопада 2010, 20:17

zelja писав: А взагаліто давніше надумав підсвітку багажника and around .....
також стокові лампочки підсвітки салону на 5 ват замінити на діоди 3 ватні яскравість + економія електроенергії......
шось надумаю напишу ;)
Підсвітку багажника я вже маю.Для каравана дуже потрібна річ

luav

Повідомлення luav » П'ят, 19 листопада 2010, 20:20

Igor4ik писав:можеш собі подумати над ніщтячком, біленькі діоди за ручками відкривання дверей з салону, легеньке світло ввечері виглядає прсто абалденно
В мене в дверях є штатні фонаріки.При відкриванні дверей мені їх наразі вистачає.Про ручки відкривання дверей пізніше скину нові фото :)

luav

Повідомлення luav » П'ят, 19 листопада 2010, 20:24

rybkaandrew писав: щодо тюнінгу з технічної точки зору то думаю тих 150 кобил які має Володя то вже не сток двигло + диски + колодки іт.д. ,а тех. тюнінг на мою думку і починається із гальм ;) ІМХО а якщо брати по великому рахунку то такий тюнінг маєбути не тільки стойки чи ше щось там вже мають вживатися ричаги, розпорки стаканів , стаби , шарові і т.д. звісно що це все перечислене не в стоці ;)
поняття тюнінгу-доволі суб"єктивний процес.Найкращий представник тюнінгу-Саша Любітєль з його 3літровим компресором Кіровоград едішн :D
Наразі ж мені за результатами голосування здається,що я таки в правильному розділі розмістив свою машину :) .Дякую всім за підтримку та розуміння :)

Vusiko
Ім'я:Олексій
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Vusiko » П'ят, 19 листопада 2010, 20:24

Бачив тебе вчора. Зацінив в живу :thumbup

luav

Повідомлення luav » П'ят, 19 листопада 2010, 20:34

FAST писав: якщо здається варто хреститися ;) машина куплена в салоні у Львові з кулька, а не гналася чорт знати звідки і невідомо як збиралася розбиралася :sing
подушок в сидіннях не було по заводу, така комплектація, і не треба з себе великого знатока омег робити :shout
омивачі заглушив, бо відсутні запчастини, або їхня вартість перевищує бажане, заплатити 150 баксів за омивачі... я пас, за ті гроші машину буду мити кожних 2 дні, дуже довго ;)
то тільки ти міг додуматися датчик колодок викинути, мені така ідея не приходила, бо в мене такий датчик відсутній, машина діагностується кожен тиждень, тому це не напряг прослідкувати за зносом колодок :angel
пружини дають мен кліренс і я не думаю:заїду чи не заїду я на стенд
То саме і бордюрів стосується
заїжаю я всюди куди мені потрібно і дискомфорту ніякого не відчуваю!!!
Вибіркові відповіді на питання-ознака того,що опонент зливається за браком аргументів :D
Про пустишку,куплену з нуля,насмішили.Бо інакше я пустишкою машину,в якій відсутні подушки в сидіннях,назвати не можу.Хіба тільки дуже дурна людина буде економити на своїй безпеці.Бо в 99% Омег 98-99 року подушки в сидіннях є.І тут не треба бути експертом.Достатньо подивитись навіть машин в комплектації GL.І там вони будуть.
Про форсунки омивача:коштують вони максимум 400 грн
Ось без проблем в любий час
http://www.exist.ua/price.aspx?pid=F4600FAD&sr=81
Хіба тільки у вас три фари,що ви нарахували 1200грн=150 баксів :D
Та й це черговий доказ відношення власника до машин.Бо дві форсунки одночасно не губляться
Про відсутній датчик зносу-жесть.А БК в вашій Омезі взагалі є?Чи ви на неї салон з ВАЗу перекинули? :D
Злишилось ще декілька датчиків повикидати для повноти картини.Наприклад,датчик положеня кузова,щоб сліпити ближніх своїм ксеноном :D
Коротше,не комфортна машина бізнес-класу виходить,а якась повозка аля "шайтан арба" з мінімумом зручностей :D

luav

Повідомлення luav » П'ят, 19 листопада 2010, 20:36

Vusiko писав:Бачив тебе вчора. Зацінив в живу :thumbup
Багато ще не дороблене.Частину дороблю завтра.Частину-наступного тижня.Підозрюю,що все-таки машина привертає увагу в толпі інших.Ну і здалось би почути ваші негативні відгуки,щоб знати,в якому напрямку покращуватись :)

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » П'ят, 19 листопада 2010, 20:48

luav писав:Ну і здалось би почути ваші негативні відгуки
диски зовсім не подобаються. ІМХО не варто гнатися саме за брендом. можна підшукати щось з всесвітньовідомих інших брендів, набагато кращі, і вони мають бути 17. + мінімальне заниження на 2.5-3 см. Це моя субєктивна думка.
INTE®©ULLE®™

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » П'ят, 19 листопада 2010, 20:48

luav писав:Підозрюю,що все-таки машина привертає увагу в толпі інших.
можливо виділяється серед інших омег але аж ніяк не привертає увагу. :| Імхо

нічого в ній такого немає, за що їй бути в розділі тюнінг. Звичайно, доглянута, зроблена під себе, але не настільки. Без обід

luav

Повідомлення luav » П'ят, 19 листопада 2010, 20:53

hrdrive писав:
luav писав:Ну і здалось би почути ваші негативні відгуки
диски зовсім не подобаються. ІМХО не варто гнатися саме за брендом. можна підшукати щось з всесвітньовідомих інших брендів, набагато кращі, і вони мають бути 17. + мінімальне заниження на 2.5-3 см. Це моя субєктивна думка.
По дисках я,насправді,подумаю.Заниження за рахунок пружин європєєк :) .
Підозрюю,що буду на зиму-літо пружини міняти,щоб взимку десь в колії свій обвєс не залишити :)

luav

Повідомлення luav » П'ят, 19 листопада 2010, 20:55

LEgEnDA писав:
luav писав:Підозрюю,що все-таки машина привертає увагу в толпі інших.
можливо виділяється серед інших омег але аж ніяк не привертає увагу. :| Імхо

нічого в ній такого немає, за що їй бути в розділі тюнінг. Звичайно, доглянута, зроблена під себе, але не настільки. Без обід
Тоді буду доробляти так,щоб заслужити це право,хоча це й не самоціль,бо упор роблю більше на комфорт :)
Омега це в першу чергу машина для комфортного пересування.Навіть Е39 з 2,0 і 150 силами-овощ. :)

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » П'ят, 19 листопада 2010, 21:24

hrdrive писав: вони мають бути 17. + мінімальне заниження на 2.5-3 см. Це моя субєктивна думка.
Андрюха, та скільки можна в кожній темі про заниження? %) Ну 25 тисяч разів людина пояснила, чому йому заниження категорично не підходить. Цілком адекватно і аргументовано пояснила.

При чому наголошувалось, шо це не пацанячий понто-мобіль, а по суті сімейний "комфорт-мобіль".

Шоб всі стокові машини в нас такі були %)

luav, а знаєш, шо треба шо тебе в тюнінг закинули? замути аерографію на всю машину, можна троянди, драконів, китайські ієрогліфи, шаолінських монахів, та навіть палочки японські для їжі, головне розмалюй її :D
Sad, but true.

igorok
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » П'ят, 19 листопада 2010, 21:29

LEgEnDA писав:але аж ніяк не привертає увагу
увагу може привертати машина з теми рагтюнінг, до прикладу Вовки 08 виглядає досить штатно, і тоже уваги серед потоку не привертає, але ніхто, думаю, не поставить під сумнів правильність розділу теми про його 08. Тюнінг це не лише вали, і не обов,язково спорт, це настройка, доводка під себе, хтось мотор, хтось підвіску, хтось кузов, хтось все зразу, а тут "комфортний" тюнінг, тобто настройка під комфорт, і колгоспу я тут не побачив.
Неприємно читати якусь агресивну конкуренцію між омегаводами, заздрість чи шо?
і ще, luav, перестань всім на форумі "Викати", аристократ чи шо? а то я себе невігласом відчуваю :oops
П.С. Гарна машина, сам таку чуть не купив, АКПП з двигуном 3л і розкішним шкіряним рікаровським салоном (салон ппц зручний.)

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » П'ят, 19 листопада 2010, 21:31

igorok писав: luav, перестань всім на форумі "Викати", аристократ чи шо? а то я себе невігласом відчуваю

+1. є негласне правило в інтернеті всі один до одного на "ти" 8) старші, не старші, ми всі "юзери" павутини і всі рівні. соррі за офф :ninja
Sad, but true.

rybkaandrew
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » П'ят, 19 листопада 2010, 21:37

igorok писав:увагу може привертати машина з теми рагтюнінг, до прикладу Вовки 08 виглядає досить штатно, і тоже уваги серед потоку не привертає, але ніхто, думаю, не поставить під сумнів правильність розділу теми про його 08. Тюнінг це не лише вали, і не обов,язково спорт, це настройка, доводка під себе, хтось мотор, хтось підвіску, хтось кузов, хтось все зразу, а тут "комфортний" тюнінг, тобто настройка під комфорт, і колгоспу я тут не побачив.
Неприємно читати якусь агресивну конкуренцію між омегаводами, заздрість чи шо?
і ще, luav, перестань всім на форумі "Викати", аристократ чи шо? а то я себе невігласом відчуваю :oops
П.С. Гарна машина, сам таку чуть не купив, АКПП з двигуном 3л і розкішним шкіряним рікаровським салоном (салон ппц зручний.)
погоджуюся із кожним сказаним словом :) :beer

luav

Повідомлення luav » П'ят, 19 листопада 2010, 21:42

BOXER писав: Андрюха, та скільки можна в кожній темі про заниження? %) Ну 25 тисяч разів людина пояснила, чому йому заниження категорично не підходить. Цілком адекватно і аргументовано пояснила.

При чому наголошувалось, шо це не пацанячий понто-мобіль, а по суті сімейний "комфорт-мобіль".

Шоб всі стокові машини в нас такі були %)

luav, а знаєш, шо треба шо тебе в тюнінг закинули? замути аерографію на всю машину, можна троянди, драконів, китайські ієрогліфи, шаолінських монахів, та навіть палочки японські для їжі, головне розмалюй її :D

Ну при всьому при тому я не відкидаю можливості європейских пружин,але вже на весну.Як і 17 дисків,бо брати на зиму ще й 17 гуму буде просто зажирно та безглуздо.Головне-пережити зиму,бо боюсь залишити десь в бічних вуличках на колеї свій обвєс :D
По аерографії я пас.Не змусите навіть під дулом пістолєта.Як і підсвітку дна авто.Навіть лючок від штайнмецу за 50 євро відмовився ставити,бо він не вписувався в мою машину.Ось такий
P1010983.JPG
:D

luav

Повідомлення luav » П'ят, 19 листопада 2010, 21:46

igorok писав: Неприємно читати якусь агресивну конкуренцію між омегаводами, заздрість чи шо?
Зрозумійте,що я навіть до 5-річних пацієнтів звертаюсь на ви.Та й з співробітниками,з якими працюю не один рік,спілкуюсь виключно на ви.На ти я спілкуюсь з дуже близькимим людьми.Це-рефлекс,тому не треба ображатись :)
3літра-це мрія моя.Але наразі малодосяжна в зв"язку з недоцільності.Можливо в наступній своїй машині я її реалізую.Хоча чим далі відходить юнацтво,тим менше мені хочеться ганяти і хочеться більше спокою :D

luav

Повідомлення luav » П'ят, 19 листопада 2010, 21:47

BOXER писав:
igorok писав: luav, перестань всім на форумі "Викати", аристократ чи шо? а то я себе невігласом відчуваю

+1. є негласне правило в інтернеті всі один до одного на "ти" 8) старші, не старші, ми всі "юзери" павутини і всі рівні. соррі за офф :ninja

Я вже пояснив вище.Нікого не хотів образити,бо це-рефлекс.Тому сорі :)

beep1
Ім'я:Роман

Повідомлення beep1 » П'ят, 19 листопада 2010, 22:41

по підвісці і дисках, впринципі непоганий варіант мати два комплекта на зиму і на літо (тим більше якщо фінанси позволяють). На алегро чи в тогож Олега німеччини можна найти ірмшеровські пружини на твою омегу і більштайн б6 - це на літо + р17, а на зиму залишити сток
тел. 0681377629

luav

Повідомлення luav » П'ят, 19 листопада 2010, 22:56

beep1 писав:по підвісці і дисках, впринципі непоганий варіант мати два комплекта на зиму і на літо (тим більше якщо фінанси позволяють). На алегро чи в тогож Олега німеччини можна найти ірмшеровські пружини на твою омегу і більштайн б6 - це на літо + р17, а на зиму залишити сток
З Олегом Німеччиною ми хороші друзі,тому знайти не проблема.але чомусь занижатись не дуже хочу.Де я буду використовувати переваги від того заниження,якщо їжджу дім-робта-дім в межах Львова? :)
То саме і по більштайнах.Боюсь,що зажорсткі вони будуть для повсякденної їзди саме по бруківці Львова.Та й кошутють недешево.Хоча ціна їх якраз відносний стримуючий фактор.По дисках:наразі не відкидаю варіант 17 на літо.
подобається ость такий дизайн
Зображення

Але вони 18,що вже занадто :) Далі будемо шукати.Штайнмец 17 подобаються,але не настільки,щоб я готовий був платити за них їх ціну :)
!!sEG5!gCG0~$(KGrHqEH-DUEvErMGq1nBL1KKFe9ow~~_27.JPG
Steinmetz 27.JPG

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей