Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Трамвайні колії. Журналістське розслідування.
Я - Наталка, журналістка.Терміново! Шукаю водіїв, яким заважають трамвайні колії у ЛЬвові!!))Можливо хтось навіть постраждав, чи потрапляв у дтп, причиною якого були трамвайні колії,Дуууже треба!
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Re: Привіт Усім!))
Пропонуєш закопати? Чи зробити підвісний трамвай?? Переважно вони не заважають. Але є ряд вулиць де рейси скоро самі доростуть до рівня підвісних. Це раз.NataliJournalist писав: Шукаю водіїв, яким заважають трамвайні колії у ЛЬвові
По-друге помінй назву теми бо подумають що ти тут сриваєш труджеників болта і гайки
- rybkaandrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
NataliJournalist, я постраждав на 4 диска радіусом 18"
всі поцарапав..... + на 2 резигах порізи 

- Vusiko
нашо до Львова так часто їздиш?rybkaandrew писав:я постраждав на 4 диска
ахаха)) дякую за пораду! вже зрозуміла!
паропоную заміти нарешті старі колії на нові. Гроші вже давно на це дали, але ніхто нічого не робить! Особлива ситуація на Личаківській, Бандери, Городоцькій.
паропоную заміти нарешті старі колії на нові. Гроші вже давно на це дали, але ніхто нічого не робить! Особлива ситуація на Личаківській, Бандери, Городоцькій.
- rybkaandrew
- Контактна інформація:
во-воNataliJournalist писав: Городоцькій.

Vusiko,
приходиться по роботіVusiko писав:нашо до Львова так часто їздиш?

- Vusiko
Шевченка забула? Чи там не виділили. Давай тепер по суті. Хто і куда виділив кошти? Коли?NataliJournalist писав: Личаківській, Бандери, Городоцькій.
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
Тендер стосується 4 ділянок. Це вул. Коновальця - від кільця трамваю №2 до вул. Мельника, від вул. Коновальця вул. Мельника - Генерала Чупринки до вул. Київської, вул. Личаківська – від пл. Митної до вул. Заньковецької, і вул. Городоцька - від вул. Чернівецької до вул. Шевченка.
- Dimon
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
так как машина низкая то стардаю постоянно, и диски и обвес валил (((
Звичайно, це проект, який розрахований до Євро2012, але мені потрібні зараз конкретні люди, яким вже набридло їздити по тих коліях, кому вони реально заважають, хто пробивав собі колесо і ламав диски. Водії, які б могли говорити на камеру для телебачення. Від вас потрібен лише коментар, розповідь про те,що з вами таке і таке траплялося.
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
NataliJournalist, Наталі , діло не в трамвайних рейках , а в дорожному полотні , на якому вони розташовані . Рейки ,можливо . ще в своїй більшості всюди в непоганому стані , але внаслідок руйнування полотна навколо них (лесь просіло. десь бруківки не вистачає, десь в асфальті вибоїни по 30 см глибини і .т. п.) ті рейки ніби "виросли" і становлять перешкоду для автотранспорту. особливо в мокру погоду , бо на них може кинути авто вбік не гірше аніж в ожеледицю .
П.С. Ті ділянки,що ти озвучила всі є в планах на ремонт до Євро 2012. Чому їх не роблять зараз ,коли погода ще дозволяє - це треба спитати підрядників, хоча в них я думаю все розписано ...
П.С. Ті ділянки,що ти озвучила всі є в планах на ремонт до Євро 2012. Чому їх не роблять зараз ,коли погода ще дозволяє - це треба спитати підрядників, хоча в них я думаю все розписано ...
Востаннє редагувалось П'ят, 19 листопада 2010, 14:05 користувачем Liuskywalker, всього редагувалось 1 раз.
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
перепрошую за назву) змінити не можу, не знаю як!)це перше, що прийшло на думку.
Liuskywalker, саме так!!! я розумію, що причина в цьому. Але ремонт і полягає в заміні цього полотна. От, власне, коли мокро, вчора їхала в маршрутці, і водій попав на таку ділянку. В маршрутці всі накинулись на водія, що він необережний. А він кричав, що виною рейси!
звичайно, запитаю. І підрядників, і чиновників, і всіх, хто відповідає за це. Наразі потрібні історії людей, хоча б один конкретний приклад. У цьому і прошу тут допомоги. Решта - за мною.
- rybkaandrew
- Контактна інформація:
шкода що я у Золочеві......NataliJournalist писав:які б могли говорити на камеру для телебачення. Від вас потрібен лише коментар, розповідь про те,що з вами таке і таке траплялося.

мда...справді, шкода(( а у Львові не будете найближчим часом?) є така штука, що держава вам компенсувати це б мала. Ви ж податок автомобільний платите? у нього входить такий пункт.
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
NataliJournalist, добре , зайдем з іншого боку : чого ти доб'єшся виходом в ефір цієї передачі (водіїв ,які незадоволені станом доріг набереться море і маленький тазік :) ) ?
В кращому випадку: влада спитає підрядників , вони дадуть якусь менш-більш обгрунтовану відповідь (або не дадуть. бо коли оголошувався тендер - були озвучені часові рамки виконання робіт) .
В гіршому : влада натисне на підрядника - ті почнуть ремонт зараз, а з 26 листопада прогнозується погіршення погоди і по суті прихід зими . Ремонт заморозять , вулиці так і залишаться переритими і перекритими для руху, що ускладнить і так насичений рух містом . Ще гірше - підрядник буде виконувати роботи і далі . незважаючи на погодні умови . тоді будем мати поремонтовані вулиці, але максимум на рік-два , а потім все повториться !
П.С. "Ничего личного" (с) , це моє ІМХО! :)
В кращому випадку: влада спитає підрядників , вони дадуть якусь менш-більш обгрунтовану відповідь (або не дадуть. бо коли оголошувався тендер - були озвучені часові рамки виконання робіт) .
В гіршому : влада натисне на підрядника - ті почнуть ремонт зараз, а з 26 листопада прогнозується погіршення погоди і по суті прихід зими . Ремонт заморозять , вулиці так і залишаться переритими і перекритими для руху, що ускладнить і так насичений рух містом . Ще гірше - підрядник буде виконувати роботи і далі . незважаючи на погодні умови . тоді будем мати поремонтовані вулиці, але максимум на рік-два , а потім все повториться !
П.С. "Ничего личного" (с) , це моє ІМХО! :)
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- yurec13
- Ім'я:yurec13
- Подякували: 5 рази
тема цікава, набирає попиту. Думаю, що немає таких людей, які б були задоволені нашими рейками. Я одного разу в товариша взяв машину, і біля СІЗО на Городоцькій так перед кинув що маршрутку догнав, не весело тоді було..
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей