Бортовики наших автомобілів та мотоциклів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Opel Omega B Caravan
Igor4ik
Ім'я:Ігорко
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Opel Omega B Caravan

Повідомлення Igor4ik » Чет, 18 листопада 2010, 23:23

класний тазік, тормоза модифіковані, я рахую це вже тюнінг, обвіс на авто встановлений я вважаю що це тюнінг
від себе, щось мені здаєьбся що задня банка гарніше виглядала коли б її перевернути...їмхо

beep1
Ім'я:Роман

Повідомлення beep1 » Чет, 18 листопада 2010, 23:25

Denja "Машина доглянутий сток - не більше" з цим не згідний на 50 % оскільки стайлігн, а саме весь обвіс+ козирьок + вихлопна + решоточка + кермо це вже далеко не сток і коштує воно не малих грошей, а от на рахунок технічної части авто то я згідний, що це сток
тел. 0681377629

luav
Ім'я:Володимир
Номер:BC5192AT

Повідомлення luav » Чет, 18 листопада 2010, 23:28

Igor4ik писав:класний тазік, тормоза модифіковані, я рахую це вже тюнінг, обвіс на авто встановлений я вважаю що це тюнінг
від себе, щось мені здаєьбся що задня банка гарніше виглядала коли б її перевернути...їмхо
Дякую за уважність по задній банці :)
Після встановлення обвісу просто не було часу її відрегулювати.Думаю,що вже завтра поставлю її вище і лівіше,щоб відповідати вирізу на задньому бампері

zelja
Ім'я:/

Повідомлення zelja » Чет, 18 листопада 2010, 23:34

Тюнінг 69% [ 11 ]
Сток 19% [ 3 ]
Мені всеодно 13% [ 2 ]
..... ;) наразі....

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Чет, 18 листопада 2010, 23:35

luav писав:Про порівняння:як можна порівнювати пацанський авто з сімейним автомобілем?
фточку,в один прекрасний момент ти починаєш міняти свій погляд і пріоритети
Востаннє редагувалось Чет, 18 листопада 2010, 23:38 користувачем Sluva, всього редагувалось 1 раз.
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

luav

Повідомлення luav » Чет, 18 листопада 2010, 23:36

beep1 писав:Denja "Машина доглянутий сток - не більше" з цим не згідний на 50 % оскільки стайлігн, а саме весь обвіс+ козирьок + вихлопна + решоточка + кермо це вже далеко не сток і коштує воно не малих грошей, а от на рахунок технічної части авто то я згідний, що це сток
Які конкретно ваші пропозиції по зміні технічної частини?
Питання по гальмах для мене вже закрито.Хіба тільки задні вентильовані диски поставити.Армовані шланги-навіть не знаю.Потуженіші супорта на 2 літровий двигун?не бачу сенсу.По ходовці вже теж писав.І якщо 17 диски повністю не відкидаю,то з заниженням точно пас,бо це буде смерть для обвісу по львівских дорогах.Задня розпорка-теж пас,бо місця в багажнику буде багато займати,а толку буде небагато
По двигуну:двигун після капіталки з розточкою.Поставити щось потужніше:2-3 тисячі+ купа головняка з встановленням і легалізацією.Де я їх буду по місту реалізовувати,де їжджу 95% часу.По 2 літровому двигуну будуть хіба точкові доробки

luav

Повідомлення luav » Чет, 18 листопада 2010, 23:37

Sluva писав:
luav писав:Про порівняння:як можна порівнювати пацанський авто з сімейним автомобілем?
фточку
Славік!Я бачу,що ми розуміємо один одного,бо вам теж доводиться прислухатись до думок інших і думати ще і про їх комфорт :D

zelja

Повідомлення zelja » Чет, 18 листопада 2010, 23:38

luav, можна щось придумати по салону якісь ніштяки для комфоту ....
наприклад підсвітки різні.....!!!!
я я памятаю в тебе предостаточно всяких пріколів
Востаннє редагувалось Чет, 18 листопада 2010, 23:39 користувачем zelja, всього редагувалось 1 раз.

luav

Повідомлення luav » Чет, 18 листопада 2010, 23:38

zelja писав:Тюнінг 69% [ 11 ]
Сток 19% [ 3 ]
Мені всеодно 13% [ 2 ]
..... ;) наразі....

тяжко на чорне казати біле :D

luav

Повідомлення luav » Чет, 18 листопада 2010, 23:39

zelja писав:luav, можна щось придумати по салону якісь ніштяки для комфоту ....
Ігор!Пропонуйте,а я буду думати,бо фантазія вже закінчується :D

luav

Повідомлення luav » Чет, 18 листопада 2010, 23:43

zelja писав:luav, можна щось придумати по салону якісь ніштяки для комфоту ....
наприклад підсвітки різні.....!!!!
я я памятаю в тебе предостаточно всяких пріколів
Підсвітки я вже зробив давно.Зараз є думки про датчик дощу і обігрів щіток.Це з таких маленьких приємних дрібничок.Ну і підігріви сидінь перед-зад.Сподіваюсь,що з новим вебасто взимку буде легше :)

zelja

Повідомлення zelja » Чет, 18 листопада 2010, 23:59

luav писав:Ігор!Пропонуйте,а я буду думати,бо фантазія вже закінчується :D
я вот тож шось думаю думаю і толкового неможу надумати .... тре покурити :smoked ....
А взагаліто давніше надумав підсвітку багажника and around .....
також стокові лампочки підсвітки салону на 5 ват замінити на діоди 3 ватні яскравість + економія електроенергії......
шось надумаю напишу ;)

beep1

Повідомлення beep1 » П'ят, 19 листопада 2010, 00:10

luav писав:
beep1 писав:Denja "Машина доглянутий сток - не більше" з цим не згідний на 50 % оскільки стайлігн, а саме весь обвіс+ козирьок + вихлопна + решоточка + кермо це вже далеко не сток і коштує воно не малих грошей, а от на рахунок технічної части авто то я згідний, що це сток
Які конкретно ваші пропозиції по зміні технічної частини?
Питання по гальмах для мене вже закрито.Хіба тільки задні вентильовані диски поставити.Армовані шланги-навіть не знаю.Потуженіші супорта на 2 літровий двигун?не бачу сенсу.По ходовці вже теж писав.І якщо 17 диски повністю не відкидаю,то з заниженням точно пас,бо це буде смерть для обвісу по львівских дорогах.Задня розпорка-теж пас,бо місця в багажнику буде багато займати,а толку буде небагато
По двигуну:двигун після капіталки з розточкою.Поставити щось потужніше:2-3 тисячі+ купа головняка з встановленням і легалізацією.Де я їх буду по місту реалізовувати,де їжджу 95% часу.По 2 літровому двигуну будуть хіба точкові доробки
які я можу дати пропозиції, потреби в авто я твої розумію і не сперечаюсь, в кожного своя дорога, тому свої пропозиції триматиму при собі. а так авто зачотне і "тюнінг" однозначно
тел. 0681377629

Taras:)
Ім'я:Taras
Номер:**4040**
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 32 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Taras:) » П'ят, 19 листопада 2010, 00:23

машинка супер, проголосував за тюнінг.
скажу що не можна порівнювати Фаста омегу і luav, бо вони в різних напрямках, але моя думка якщо ця в стоку то і Фаста в стоку- ІМХО.
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » П'ят, 19 листопада 2010, 01:36

luav писав:Схилився на бік оригінала тільки тому,що ззаду стоїть сакс,який мене наразі влаштовує
отак люди тюнінгують машини 8) сакс вопше крута фірма :bad
luav писав:Про диски:не меліть дурниць.Хочете виставити себе на посміховисько,то напишіть про це на опель-клубі.Вам там швидко розтолкують.
там такі знатаки їм тільки Что? Где? Когда? рішати :D
luav писав:Ну і на рівні шкільної фізики:вага колеса=вага диска+вага гуми.17 диск при любих розкладах(якщо це не ковка)буде тяжчий за 16.Не треба далеко ходити:зважте їх і отримаєте відповідь на своє питання.17 диск з колесом буде 100% важчий за 16-ку.Я піднімав обидва:17 однозначно важча
от подумай логічно, гуми менше, якщо 17 диск має менше тіла ніж 16 він однозначно легший!!!! :angel
luav писав:А морозити на зло мамі вуха по львівській бруківці ніякого бажання не маю
от чесно, ти хоч день їздив на 17 ках??? як ти можеш про це судити??? ти спитай людей які зі мною їздили, чи в мене гримить в машині на бруківці і чи настільки некомфортно їхати?? :shout
luav писав:Про мотор:де я писав,що 2,0 16 клапанний-золота середина для Омеги?Лінком не побалуєте?Чи це черговий плід ваших фантазій?
luav писав:Мотор-ні,бо вистачає для моїх завдань і цього.Гальма,підозрюю,буде предостатньо перфорованих циммерманів по колу.Можна подумати про задні вентильовані,але наразі не замислювався,бо не бачив потреби.Підвіску занижати не буду.Причини писав.Передня розпорка,сайленти від бмв,оригінальні аморти по колу-золота середина наразі між комфортом і керованістю.Пропонуйте,а я буду розглядати доцільність таких змін
це весь абзац про золоту середину в омезі я так розумію? ;)
luav писав:Вам пофігу,що ви поставили старі сідушки і втратили дві подушки безпеки.Мені чомусь такий варіант не дуже подобається.
шановний :shout :shout :shout звідки така інфа???? пальцем в небо шоб тема цікавіша була?? заспокійся, друже :( які подушки безпеки я втратив, в мене в сідушках небуло подушок а на панелі все робоче, помилку потрібно стерти та й по всьому ;)
luav писав:Ну і про тюнінг і автоспорт-жесть.Який автоспорт на 2 літровому моторі?
ти так говориш ніби то 1,1 50 коней, та мотор нормальний, ну так трохи маловато, але то не основне, треба ше їздити вміти :angel
luav писав:Стоять пружини від злітрового каравану
ще один приклад яркого тюнінгу, то шоб було видно без виворота руля чи резину спереді не хаває, ну імєнно удобно :D :D
093 655 48 53

Божевільний
Контактна інформація:

Повідомлення Божевільний » П'ят, 19 листопада 2010, 01:40

Taras:), +1 .. в мене сток... хоча на багажнику шильдік Ірмшер))))) ;) :happy .. а це гарно (зі смаком) тюнінговане авто...
цитата
"Что такое тюнинг
Тюнинг по-английски означает «настройка» или «регулировка». Тюнинг – это внешнее и внутреннее оформление автомобиля. Известно ведь, что машина сходит с конвейера такая же, как и сотни других. Задача тюнинга – придать автомобилю индивидуальность. Это не только внешнее оформление, но и техническое, и внутреннее. Тюнингом занимается каждый водитель сам, приспосабливая автомобиль к своему вкусу."

Igor4ik
Ім'я:Ігорко

Повідомлення Igor4ik » П'ят, 19 листопада 2010, 02:09

можеш собі подумати над ніщтячком, біленькі діоди за ручками відкривання дверей з салону, легеньке світло ввечері виглядає прсто абалденно

rybkaandrew
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » П'ят, 19 листопада 2010, 07:14

Божевільний писав:. хоча на багажнику шильдік Ірмшер))))) ;)
продай мені :D
щодо тюнінгу з технічної точки зору то думаю тих 150 кобил які має Володя то вже не сток двигло + диски + колодки іт.д. ,а тех. тюнінг на мою думку і починається із гальм ;) ІМХО а якщо брати по великому рахунку то такий тюнінг маєбути не тільки стойки чи ше щось там вже мають вживатися ричаги, розпорки стаканів , стаби , шарові і т.д. звісно що це все перечислене не в стоці ;)

luav

Повідомлення luav » П'ят, 19 листопада 2010, 07:34

FAST писав:
1)отак люди тюнінгують машини 8) сакс вопше крута фірма :bad
2)там такі знатаки їм тільки Что? Где? Когда? рішати :D
3)от подумай логічно, гуми менше, якщо 17 диск має менше тіла ніж 16 він однозначно легший!!!! :angel
4)от чесно, ти хоч день їздив на 17 ках??? як ти можеш про це судити??? ти спитай людей які зі мною їздили, чи в мене гримить в машині на бруківці і чи настільки некомфортно їхати?? :shout
5)
luav писав:Мотор-ні,бо вистачає для моїх завдань і цього.Гальма,підозрюю,буде предостатньо перфорованих циммерманів по колу.Можна подумати про задні вентильовані,але наразі не замислювався,бо не бачив потреби.Підвіску занижати не буду.Причини писав.Передня розпорка,сайленти від бмв,оригінальні аморти по колу-золота середина наразі між комфортом і керованістю.Пропонуйте,а я буду розглядати доцільність таких змін
це весь абзац про золоту середину в омезі я так розумію? ;)
6)шановний :shout :shout :shout звідки така інфа???? пальцем в небо шоб тема цікавіша була?? заспокійся, друже :( які подушки безпеки я втратив, в мене в сідушках небуло подушок а на панелі все робоче, помилку потрібно стерти та й по всьому ;)
7)ти так говориш ніби то 1,1 50 коней, та мотор нормальний, ну так трохи маловато, але то не основне, треба ше їздити вміти :angel
8)ще один приклад яркого тюнінгу, то шоб було видно без виворота руля чи резину спереді не хаває, ну імєнно удобно :D :D

А тепер давайте говорити коннкретно по пунктах

1)в мене оригінальні аморти.хоча хтось тут раніше писав,що погоня за брендом-фуфло.є речі дешевші і кращі.автора не па"ятаєте? :D мене мої аморти наразі влаштовують.відмовився від коні не з матеріальних причин.якщо побачу необхідність для себе,то придбаю їх пізніше

2)на опель-клубі достатньо майстрів,рівня яких у Львові мені чомусь не попадались.Та й опелів реально тюнінгованих теж вистачає.Так ось чомусь той же Любітєль на 3 літрах з компресором взимку їздить на 15 радіусі.Для нього питання в грошах,підозрюю,не стоїть.Тому не треба тут з себе робити останнього героя :D

3)ага,тільки колесо складається не тільки з гуми,а ще і диска.а ви чомусь забуваєте або вперто не хочете бачити,що я вам писав вище:17 диск буде однозначно тяжчий,тому й колесо буде тяжче=погіршується динаміка+зібльшується розхід.то саме і по штатним розмірам 17 гуми.чим далі,тим смішніше мені стає :D

5)читайте уважніше:мався на увазі стан ходовки

6)про подушки ви мене дивуєте:на всіх машинах 98-99 року вони мають бути в сидіннях однозначно(!)подивіться на авторіа хоча б фото авто 98-99 року
хіба у вас тільки авто було сильно вдарене,що замінили сідушки.хоча по відсутнім омивачам фар я вже нічому не дивуюсь.такий собі конструктор лего виходить.датчики зносу колодок теж викинули,щоб не міняти? :D

7) 2,0 до сотні 11 секунд.афігєнний показник для драйверської машини.максималка 200.не смішіть мене :D омега і з 3 літрами не літак,а що вже говорити про 2,0 :) я вже мовчу про автоспорт,де навіть пріора буде вам серйозним конкурентом :D

8)пружини дають мен кліренс і я не думаю:заїду чи не заїду я на стенд :D
То саме і бордюрів стосується

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » П'ят, 19 листопада 2010, 09:45

luav писав:6)про подушки ви мене дивуєте:на всіх машинах 98-99 року вони мають бути в сидіннях однозначно(!)подивіться на авторіа хоча б фото авто 98-99 рокухіба у вас тільки авто було сильно вдарене,що замінили сідушки.хоча по відсутнім омивачам фар я вже нічому не дивуюсь.такий собі конструктор лего виходить.датчики зносу колодок теж викинули,щоб не міняти?
якщо здається варто хреститися ;) машина куплена в салоні у Львові з кулька, а не гналася чорт знати звідки і невідомо як збиралася розбиралася :sing
подушок в сидіннях не було по заводу, така комплектація, і не треба з себе великого знатока омег робити :shout
омивачі заглушив, бо відсутні запчастини, або їхня вартість перевищує бажане, заплатити 150 баксів за омивачі... я пас, за ті гроші машину буду мити кожних 2 дні, дуже довго ;)
то тільки ти міг додуматися датчик колодок викинути, мені така ідея не приходила, бо в мене такий датчик відсутній, машина діагностується кожен тиждень, тому це не напряг прослідкувати за зносом колодок :angel
пружини дають мен кліренс і я не думаю:заїду чи не заїду я на стенд
То саме і бордюрів стосується
заїжаю я всюди куди мені потрібно і дискомфорту ніякого не відчуваю!!!
093 655 48 53

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей