Це і мав на увазіtuningist писав:не не,тре поставити передній бампер від 2103,але все без кликів
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ВАЗ 2106 low cars
-
- Ім'я:khlghbl
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Nazik89
- Ім'я:Назарій
Re: ВАЗ 2106 low cars
ого...багато тут вже написали))))
ну поперше, задній бампер вже поставив рідний,експерементувати ніхто незабороняв!!!;
подруге решітка мені подобається трієчна і багато хто також поділяє таку думку, тому усерівно буде стояти та що зараз;
потретє, молдінги арок шукаю, вже є два, вони йшли на шохаг до 84 року, тому якщо хтось має, пишіть;
почетверте, розтоновувати непотрібно тому, що салон ітак буде робитись не в оригіналі (передні крісла уйо, буде шось людське), і буде дотоновувати заднє шкло і переднє!!!
попяте, якщо олд то необовязково зразу занижати, машина на кожний день, частенько вантажена!!!!)))
Висновок!!! Зробив в машині все вище перелічене бо мені так подобається, колхозу (типу пів магазину Автодоктору) я в ній зовсім небачу, може хтось судить по собі!!!! Впринципі кожний має свою субєктивну думку!!!! Доречі цей хлопець на трійці http://www.drive2.ru/cars/lada/2103/2103/5parky/ стикнувся з багатьма проблемами занизивши машину, вплоть до того, що пробив через защиту бідон!!!

ну поперше, задній бампер вже поставив рідний,експерементувати ніхто незабороняв!!!;
подруге решітка мені подобається трієчна і багато хто також поділяє таку думку, тому усерівно буде стояти та що зараз;
потретє, молдінги арок шукаю, вже є два, вони йшли на шохаг до 84 року, тому якщо хтось має, пишіть;
почетверте, розтоновувати непотрібно тому, що салон ітак буде робитись не в оригіналі (передні крісла уйо, буде шось людське), і буде дотоновувати заднє шкло і переднє!!!
попяте, якщо олд то необовязково зразу занижати, машина на кожний день, частенько вантажена!!!!)))
Висновок!!! Зробив в машині все вище перелічене бо мені так подобається, колхозу (типу пів магазину Автодоктору) я в ній зовсім небачу, може хтось судить по собі!!!! Впринципі кожний має свою субєктивну думку!!!! Доречі цей хлопець на трійці http://www.drive2.ru/cars/lada/2103/2103/5parky/ стикнувся з багатьма проблемами занизивши машину, вплоть до того, що пробив через защиту бідон!!!

- Pioneer
- Ім'я:Тарас
Re: Rat & low cars
обгрунтуй? що вайти мають до тонування (враховуючи що тонування не сильне)Etnies писав:Я думаю, що вайтволи і тонування зовсім не сумісні
так собі зробиш, а людина може хоче все по людськи, пружини стойки, а фінансів нема то що означає взагалі нічого не робити? не все зразуzinkevych писав: тіки якшо йти вже рат чи лоу, то болгарку в руки і впірьод, не зважаючи на зиму!
так ти почитай що людина ставить щоб оприділитися який краще виглядає, чи це заборонено?Saba писав:Breaker писав:правда різні
а то що наприклад більшість тут на стокові моделі машин ставлять елементи від спорт версій чи бюджетніших це тоже колхоз????zinkevych писав:Колхоз заключаэться в тому шо це ваз 2106, але задный бампер 2103, передня решітка 2103, найкраще дивиться якшо все поставити з 2106 ранніх випусків, і не забути про ободки арок хром, з самих перших 2106(з 2103 такі самі)
це індивідуальність йому до душі такий бампер от він його і ставить в тому і полягає тюнінг щось міняєм на щось, тимбільше що ідеться про оригінальні запчастини, для вумніків ніхто не писав що робиться сток, а робиться лов а лов не означає що все в оригіналі
і так я не перший день на цьому форумі і нічому не дивуюсь, як тільки хтось новенький починає щось писати його зразу самі вумніки бакланять, але самі нічого не роблять, можливо хоть хтось би врахував те що автор планує, можливо щось в процесі, алеж ні саме лекше написати калхоз не обгрунтувати і тішитись ура я модний я на форумі бакланю все :)
будьте обгрунтованими давайте поради а не пишіть єрунди :)
- rybkaandrew
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
шо тут скажеш просто бомба, побільше таких би машинок на наших дорогах..... а то деколи аж стругати хочеться від тиж різних дзеркал, "тітанів" і бризговиків аля ралліPioneer писав:ось приблизно як планується

- slim_painter
- Номер:08
- Контактна інформація:
по-перше: може не бідон, а піддон?Nazik89 писав:стикнувся з багатьма проблемами занизивши машину, вплоть до того, що пробив через защиту бідон!!!
по-друге: прочитй як саме цей чувак занизив машину:
чесно, навіть не уявляю як це -5 витківПодвеска:
Укороченные пружины -5 витков перед, -3-зад

тобі ж, ніхто не каже так кардинально! зріж з переду 1,5-2 і зі заду 2-3 витка. плюс, на зад можеш нововські пружини кинути, або взагалі від шеві ниви і ше й проставки міжвиткові поставити і грузити тоді хоть пів тони, хоть тону.
просто зрозумій, заниження в такому авто це друга найголовніша річ! звісно ж після оригінального кузова)
по-третє: не переймайся, купа вже у львові і занижених і жорстких машин, всі нормально їздять і нічо не стається, не бійся ти того :)
по-четверте: не слухай шо тобі багато пишуть))))))) пофік шо то 06, та решітка від 03 бомбово виглядає і я б її залишив і звісно треті бампера без кликів, як вже багато нарадили)
по-п"яте: Pioneer, ти чо так сильно втикаєшся?

ну і по шосте: (напевно найголовніше) бачив тебе в неділя біля Торпедо, дуже гарно дивиться авто! :) та і по фотках все гарно і по постах твоїх, можна судити шо буде хороший проектик, а не як тут бувають

п.с. по-сьоме

- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Nazik89, а рідну решітку 2106 маєш ? Якщо в норм. стані , то може продаш ? Поторгуємся в ПП ?
:)

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Etnies
- Номер:777-77
Вайтволи - Аксесуар класичний, тоніровки тоді ше не булоPioneer писав:обгрунтуй? що вайти мають до тонування (враховуючи що тонування не сильне)
Імхо Треба дотримуватись якогось визначеного стилю, можна не повнітю, але грань між Тру і Фейл дуже тонка
- Nazik89
Піонер, дякс за підтримку)))))
можливо маєш рацію...але я переше все зважую і пробую, а тоді вже ставлю)))) на все свій час...просто затратитись треба на підвіску і т.п. )))) почучуть можливо і тонування здру, але покищо їжджу як є...але з підвіскою буду робити щось, є ще зима щоб зважити все)))) Дякую за пораду....ти один з небагатьох хто написав щось розважливе, перевірене і обгрунтоване))))

slim_painter писав:просто зрозумій, заниження в такому авто це друга найголовніша річ! звісно ж після оригінального кузова)
по-третє: не переймайся, купа вже у львові і занижених і жорстких машин, всі нормально їздять і нічо не стається, не бійся ти того :)
можливо маєш рацію...але я переше все зважую і пробую, а тоді вже ставлю)))) на все свій час...просто затратитись треба на підвіску і т.п. )))) почучуть можливо і тонування здру, але покищо їжджу як є...але з підвіскою буду робити щось, є ще зима щоб зважити все)))) Дякую за пораду....ти один з небагатьох хто написав щось розважливе, перевірене і обгрунтоване))))

- Nazik89
решітку нажаль покищо непродаю...але якшо шось то свисну)))))) :)Liuskywalker писав:Nazik89, а рідну решітку 2106 маєш ? Якщо в норм. стані , то може продаш ? Поторгуємся в ПП ?:)

- TOXA
мав би сам догадатись шо то піддон )))slim_painter писав:по-перше: може не бідон, а піддон?

приїдь, я покажу як це виглядає ))slim_painter писав:чесно, навіть не уявляю як це -5 витків
і головне питання тоніровки ) ми тут колєктівно подумали і рищили шо вона буде ! і саме головне тому шо якшо всьо буде чьотко строго як в всіх то вже нецікаво, хто цікавиться классікою то мав бачити тройку http://www.drive2.ru/cars/lada/2103/2103/cruiser0770/ так вот, вона незанижена і в цьому її ізюмінка як на мене ) такшо бум пробувати лоу з тоніровкою )
0631847864
- Pioneer
та просто все те що я повиділяв то пусті балачки, а новачків як правило то відлякує від форуму, то нам ветеранам пофіг я вже навіть на таке незважаю беру до уваги тільки обгрунтовану критику.slim_painter писав:по-п"яте: Pioneer, ти чо так сильно втикаєшся?![]()
![]()
- Tunik
- Ім'я:Вова
- Номер:58
- Контактна інформація:
TOXA, той трояк повний оригінал,тому про заниження там можна і не говорити
тоніровка фуфел на класиці!!!буду завжди ритримуватись цієї думку
бо вона ніяк там не вписується!
пи.си. є комплект арок 4шт
тоніровка фуфел на класиці!!!буду завжди ритримуватись цієї думку
бо вона ніяк там не вписується!
пи.си. є комплект арок 4шт
jdm" as [цензура]!!!
- slim_painter
- Номер:08
- Контактна інформація:
як виглядає я знаюTOXA писав:приїдь, я покажу як це виглядає ))

- Nazik89
тобто ти про нікельовані молдінги арок???? )))tuningist писав:пи.си. є комплект арок 4шт
якщо ти про нікель то я забиваю)))
-
Диски не плануєш міняти?
навіщо?Oldsql писав:Диски не плануєш міняти?

P.S. Tsonic :)
Максимка больше не курит, вообще, внатуре!*
Максимка больше не курит, вообще, внатуре!*
-
Мав наувазі якісь литі олдскульні

- Nazik89
та ні...диски будуть стальки рідні такі які зараз))) в реальності вони ще гарніші ніж на фото))))
- Chell
Класно вона виглядає, і та тоніровка навіть якось втєму, може то на фотках так. Диски нівякому разі не чіпай, сєкас

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей