Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
NFS Carbon
Fly
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » П'ят, 10 листопада 2006, 12:10

Buster
Аааа..... жаль... моя камаро така прикольна:)

Saba
Ім'я:Олег
Стать:чоловік
Номер:BC IA
Подякували: 7 рази

Повідомлення Saba » П'ят, 10 листопада 2006, 13:34

Fly писав:Аааа..... жаль... моя камаро така прикольна
+1

PYY

Повідомлення PYY » П'ят, 10 листопада 2006, 20:17

Я прошов 55%,вже відкрилось на карті то останнє місто(розове),в мене Porsche Carrera S,так от,філок нема і виграти в когось там майже нереально,я невстигаю дивитись,так все літає,в них там все мускул кари,ламборгіні,рвуть як дурні,тюнінг на даний момент по максимуму,неможу продлати ту машину бо спочатку тре купити іншу а в мене нехватає на іншу :grin:

Mc

Повідомлення Mc » П'ят, 10 листопада 2006, 22:33

ги. нарив лінки на повну версію + русифікатор + відв'язку від диску
разом десь під 5 гіг. качаю :smile:

лінки:
гамез
http://qiq.ru/to/_http://files.zadira.n ... ra.net.rar

русифікатор
http://qiq.ru/to/_http://files.zadira.n ... ON_RUS.exe

nocd
http://qiq.ru/to/_http://rapidshare.com ... 1.rar.html
biketravel.wordpress.com

PYY

Повідомлення PYY » П'ят, 10 листопада 2006, 23:48

Розстроєний я цьою грою :cry: Нарешті продав свій порш,купив в замін супру,по характеристиках ніби краща супра,порш був круто тюнінгований а супра пуста получилось,небуло грошей на тюнінг і на тій супрі я виграю всюди а на порші неміг,я так зрозумів шо суперників тобі таких дає яка в тебе машина,візьмеш стрьомну машину такі і суперники будуть і виграти набагато легше ніж в тебе крута машина і в них,хрєн обженеш,дешо в тюнігу добавили в карбоні а багато позабирали всьо,мазафакери,багато для мене незрозумілого,чому деякі деталі неможу тюнігувати,наприклад капот ше дещо,раз було писало шо в мене в групі немає механіка чи шось тіпа того,в мене є і механік і тамтих двоє,чомусь нехоче.Далі,ніяк виглядав той порш шо супра неподобається,чомусь тюнінг негарно получається,навідмінно від того андеграунда і мост вантед,а тут вінілів купа а один отстой,так приліплю аби було!Підскажіть пліз,там з права біля спідометра,де нітро є ше полоска з годинничком,це таке заторможування як в андеграунді?як воно включається,шось неможу знайти,також я нерозібрався з тими в моїй команді,шо вони можуть,запутали гру,ліпше б не купляв того :cry:
Даю фотки тої.... супри своєї :oops: (неподобається)Диски такі бо сам пробував робити в тюнінгу,потім поміняю!А і ше одне,в тому .... карбоні,кольорів купа,ніби вся гама а ніодного гарного відтінку нема,тому тільки чорний беру,все не то :roll:

Mc

Повідомлення Mc » П'ят, 10 листопада 2006, 23:53

PYY писав:це таке заторможування як в андеграунді?
ти про ефект а-ля "bullet-time"? по-моєму кнопкою H, G або J включається.
в опціях->настройки клавіатури дивився?
biketravel.wordpress.com

PYY

Повідомлення PYY » П'ят, 10 листопада 2006, 23:56

McЯ в опіях дивився,але напевно погано дивився,я в андеграунді не користувався тим і тут напевно небуду :grin: Я так і нерозібрався шо роблять ті з моєї команди,чесно кажучи вони мені тільки мішають,то вїде в мене то я в нього :grin:
Зараз підмучу свою супру і дам фотки нові бо то отстой а не машина :grin:

Mc

Повідомлення Mc » Суб, 11 листопада 2006, 00:01

PYY писав:я в андеграунді не користувався тим і тут напевно небуду
типу помагати має в проходженні поворотів, в вирулюванні з складних ситуацій і тд. як на мене - то просто данина моді. юзав може раза три.. а в андеграунді я навіть не знав, що таке було :smile:
biketravel.wordpress.com

lizun
Стать:жінка

Повідомлення lizun » Суб, 11 листопада 2006, 00:40

[quote="PYY"]Розстроєний я цьою грою :cry: Нарешті продав свій порш,купив в замін супру,по характеристиках ніби краща супра,порш був круто тюнінгований а супра пуста получилось,небуло грошей на тюнінг і на тій супрі я виграю всюди а на порші неміг,я так зрозумів шо суперників тобі таких дає яка в тебе машина,візьмеш стрьомну машину такі і суперники будуть і виграти набагато легше ніж в тебе крута машина і в них,хрєн обженеш,дешо в тюнігу добавили в карбоні а багато позабирали всьо,мазафакери,багато для мене незрозумілого,чому деякі деталі неможу тюнігувати,наприклад капот ше дещо,раз було писало шо в мене в групі немає механіка чи шось тіпа того,в мене є і механік і тамтих двоє,чомусь нехоче.Далі,ніяк виглядав той порш шо супра неподобається,чомусь тюнінг негарно получається,навідмінно від того андеграунда і мост вантед,а тут вінілів купа а один отстой,так приліплю аби було!Підскажіть пліз,там з права біля спідометра,де нітро є ше полоска з годинничком,це таке заторможування як в андеграунді?як воно включається,шось неможу знайти,також я нерозібрався з тими в моїй команді,шо вони можуть,запутали гру,ліпше б не купляв того :cry:
Даю фотки тої.... супри своєї :oops: (неподобається)Диски такі бо сам пробував робити в тюнінгу,потім поміняю!А і ше одне,в тому .... карбоні,кольорів купа,ніби вся гама а ніодного гарного відтінку нема,тому тільки чорний беру,все не то :roll:[/quote]

то не супра а якесь уродство. гуму на диски забортувати не хочеш? може того не пхне? :megalol:
Вкладення
ca_plaza_supra.JPG
Оце от супра.. буга-га

PYY

Повідомлення PYY » Суб, 11 листопада 2006, 01:39

lizunТо диски такі широкі,глибокі і 21 дюйм:)
Хочу сказати дешо про НФС карбон,то не карбон а ЛАЙНО СОБАЧЕ!!!
Годину тому в мене було 55%проходження гри,їздив на супрі заробляв гроші на нормальну машинку,повідкривав багато машин,з тих шо були найкрутіша була мерс макларен,СЛР,чомусь небуло Порша карерри GT,так от хлопци,мерсюк той шось 240 штук,думаю вот ше пару раз проїдусь,куплю мерс і буду серйозно шпіляти,рванув я того тіпа на тому АУДІ кватро,думаю,ну всьо,шас в магазин по бібіку,тут мені пише великими буквами,СПАСИБО ШТО ИГРАЛИ NFS CARBON...[цензура] вашу... я ше не почав грати а вже гра закінчилась,та шоб вас.... я такий злий,толку з того шо в гаражі можна мати пару машин якшо я одної нормальної неміг купити,філок нехватало,мусів купувати якусь просту,продавати свою,купляти нову і продавати ту просту,,одна машина була в гаражі,срана супра,так і не проїхався на мерсі :( Можна в швидкій гонці на них погоцати але то вже не то! КАРОЧЄ,НУ ТОЙ НФС,ДІРЬ.... собаче...! Займати стало в 2 раза більше ніж андеграун,купу тюнінгу забрали,покраска тормозних колодок,фари передні,задні,зеркала,їм то мішало?Мудаки,вічно шось намутять!Я дуже незадоволений грою,тільки апетит розгулявся як гра закінчилась :cry:

lizun

Повідомлення lizun » Суб, 11 листопада 2006, 02:09

PYY писав:Мудаки,вічно шось намутять
EA - це респект по любому!

а намутили щвидше всього москалі які тобі то гуано підсунули...
якщо ти зрозумів про що я..

PYY

Повідомлення PYY » Суб, 11 листопада 2006, 02:43

lizunДоречі,в кінці,коли я обігнав того рагуля на аудюсі тій шо на заставці в грі то написало шо я ту машинку виграв а в бистрій гонці її немає :(

lizun

Повідомлення lizun » Суб, 11 листопада 2006, 13:41

перший пепелац
Вкладення
mazda-speed3.jpg

naza_nazar

Повідомлення naza_nazar » Суб, 11 листопада 2006, 18:33

я хотів задати питання????
чи піде це ігрушка на радеон 9600

naza_nazar

Повідомлення naza_nazar » Суб, 11 листопада 2006, 18:34

може в когось стоїть така відеокарта

Mc

Повідомлення Mc » Суб, 11 листопада 2006, 22:08

naza_nazarпіде. а якщо 9600 Advantage або XT то ще й порівняно непогано піде.
в lizunа по-моєму 9600ХТ = подивися на його скріншоти і на пости - значить непогано йде :smile:
biketravel.wordpress.com

PYY

Повідомлення PYY » Нед, 12 листопада 2006, 01:45

naza_nazarВ мене 9600XT,іде на максимальній графіці,все підтримує крім неможу чогось включити РАЗМЫВАНИЕ,можливо карта вже непідтримує!Та нічо в тій грі такого нема,чуть краща за андеграунд,всі так питають як би то був якийсь сталкер чи шось тіпа того.

_ALEX_
Контактна інформація:

Повідомлення _ALEX_ » Нед, 12 листопада 2006, 14:55

По моєму ігра непогана вийшла,хоча всі чекали більшого.З нового мені сподобалась можливість грати командою особливо це помагає в останьому районі,ну і нарешті появились musclecars.Мінуси-малі можливості внутрішнього тюнінгу.

naza_nazar

Повідомлення naza_nazar » Нед, 12 листопада 2006, 15:41

може у когось було таке
як запускати гру зявляється повідомлення що приложению неудалось запуститса, поскольку d3dx9_30.dll не би найден.
як і що робити може хтось підкаже

naza_nazar

Повідомлення naza_nazar » Нед, 12 листопада 2006, 15:43

або може хтось міг би перекинути той файл мені на ящик
Nazar12321@lviv.net

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей