Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
NFS Carbon
- PYY
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
lizun Шо тут думати,в наушниках(закритих)звук не втікає,навідмінно від колонок,для навушників пофіг яка в тебе кімната,наприклад в мене акустика я рахую хороша за ті гроші,а от кімната не то,мала для цього шей кімната заставлена в мене!А навушники натягнув і пофіг тобі чи в тебе в кімнаті як в студії чи склад 
- Mc
хотів щось сказати..але ну [цензура]. коротше кажучи - хвали мене моя губонькоPYY писав:Я не хакер,але розуміюсь в компютерах трохи,на рівні хорошого користувача
Terry і lizun вже все сказали. +1 і +1
золоті слова!Terry писав:Викинь то все нафіг з теми. Достатньо 5 строчок написати про свою конфігурацію.
в тому "чуді техніки" який ти описав звуковуха дає максимум 5% приросту потужності. і то не на всіх іграшках.PYY писав:Компу вже рік,я задоволений ним,повністю,як на мене то ше грає роль звукова,невелику але грає!
x800GTO. вже не дочекаюся коли додому вернуся щоб її завести :)lizun писав:і в кого Х700
biketravel.wordpress.com
-
- PYY
McХотів шось сказати то кажи а нє то не пиши такого !Слухай,нарахунок чудо техніки,хотів б знати шо в тебе стоїть,комп'ютеру вже рік я не женусь за найновішим томушо того шо є хватає не використовую його на всю потужнісь!Нарахунок звукової,шо ви дої... до моєї звукової,я написав конфігурацію кампа,дої.. нема до чого крім звукової?
Раз такі розумні,то також напишу,я тебе не питав яка в тебе там в дома відуха чекає,ну вас [-(
Раз такі розумні,то також напишу,я тебе не питав яка в тебе там в дома відуха чекає,ну вас [-(
- Mc
я ж написав нижче, що все вже сказано. піськами мірятися не буду. чесно кажучи вже й сам толком не пам'ятаю що в мене за комп вдома :)PYY писав:Хотів шось сказати то кажи а нє то не пиши такого !Слухай,нарахунок чудо техніки,хотів б знати шо в тебе стоїть,комп'ютеру вже рік я не женусь за найновішим томушо того шо є хватає не використовую його на всю потужнісь!Нарахунок звукової,шо ви дої... до моєї звукової,я написав конфігурацію кампа,дої.. нема до чого крім звукової?
якщо дуже треба - можу взнати і написати в пм.
далі - я не дой..ся то твоєї звуковухи - я тобі просто сказав скільки вона максимально може додати тобі потужності. і мені чесно кажучи по цимбалах яка вона. я свого Креатіва продав "за ненадобностью". тепер думаю куди подіти саб і колонки..
ну і все. keep it real (до речі, треба це додати як підпис :) ).
- Mc
ги :) ти читав пости перед тим? уважно?
я НФС бавлюся тут хіба в Емпіку або в супермаркетах де стоять XBOX.
буду вдома (в Львові) на початку грудня - тоді ж і засяду за гамез по-серйозному. хоча поки що виглядає воно не дуже - читай мої імхо на стоpінках 1 чи 2
хоча бачив тут ще й ПС версію на компі в магазині соні по-моєму. чи то в них відяха була кончена, чи гамез під приставки гарніше оптимізували.. хз..
я НФС бавлюся тут хіба в Емпіку або в супермаркетах де стоять XBOX.
буду вдома (в Львові) на початку грудня - тоді ж і засяду за гамез по-серйозному. хоча поки що виглядає воно не дуже - читай мої імхо на стоpінках 1 чи 2
хоча бачив тут ще й ПС версію на компі в магазині соні по-моєму. чи то в них відяха була кончена, чи гамез під приставки гарніше оптимізували.. хз..
- Mc
imho, все пучком - тема про гамез, значить і обговорення іде по дотичних темах (залізо, вимоги, скріншоти, etc). ну а те, що інколи як ти кажеш дой..ся - так не провокуйPYY писав:я б цю тема закрив вже,розвели тут базар,зовсім не про то шо треба
а то як всі почнуть тут свої мишки описувати і клави

nevermind, коротше кажучи :)
biketravel.wordpress.com
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей