звісно в гривнях...hrdrive писав:це в гривнях чи доларах?Flesh09 писав:2 к

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
звісно в гривнях...hrdrive писав:це в гривнях чи доларах?Flesh09 писав:2 к
BOXER писав:менше 2-х.
ну так 1.5 менше 2-хvovka писав: в іншій темі ти писав що біля 1500$ де правда )
та ну [цензура]BOXER писав:Flesh09, взагалі-то в доларах
Пздьош то всьо. Ставив свою БМВ на облік. 94 рік, об'єм 2.0 з рішалом вийшло 2300. А тут недавно знайомий ставив на облік "зубило" і забашляв 3700. Такий рішало просто був...hrdrive писав:навіть якшо за 100 грн експерту вмажеш, він пише саму мінімальну суму, всеодно 3 к.грн. тре відвалити...але то з рішалою.
все залежить від запаху просьбиYurko_lab писав:Так шо багато різних факторів є, які впливають на ціну...
Аналогічно, більше року тому відвалив щось більше 3000 грн :)Yurko_lab писав:Ставив свою БМВ на облік. 94 рік, об'єм 2.0 з рішалом вийшло 2300. А тут недавно знайомий ставив на облік "зубило" і забашляв 3700. Такий рішало просто був...
Так шо багато різних факторів є, які впливають на ціну...
А я то ставив на облік менше 2-ох місяців назад.... І дешевше...sergey писав:Аналогічно, більше року тому відвалив щось більше 3000 грн :)Yurko_lab писав:Ставив свою БМВ на облік. 94 рік, об'єм 2.0 з рішалом вийшло 2300. А тут недавно знайомий ставив на облік "зубило" і забашляв 3700. Такий рішало просто був...
а приблизно по пунктах можеш розписати шо по чому?Yurko_lab писав:Пздьош то всьо. Ставив свою БМВ на облік. 94 рік, об'єм 2.0 з рішалом вийшло 2300. А тут недавно знайомий ставив на облік "зубило" і забашляв 3700. Такий рішало просто був...hrdrive писав:навіть якшо за 100 грн експерту вмажеш, він пише саму мінімальну суму, всеодно 3 к.грн. тре відвалити...але то з рішалою.
Чувак. Я не знаю. Є тіп, який мені то всьо поміг замутити. Скільки, шо, куда, кому, то я не по курсам.FanateG писав:а приблизно по пунктах можеш розписати шо по чому?Yurko_lab писав:Пздьош то всьо. Ставив свою БМВ на облік. 94 рік, об'єм 2.0 з рішалом вийшло 2300. А тут недавно знайомий ставив на облік "зубило" і забашляв 3700. Такий рішало просто був...hrdrive писав:навіть якшо за 100 грн експерту вмажеш, він пише саму мінімальну суму, всеодно 3 к.грн. тре відвалити...але то з рішалою.
Тільки номера і тех.паспорт 1300 грнYurko_lab писав:А я то ставив на облік менше 2-ох місяців назад.... І дешевше...
ну, не знаю.... Кажу так як в мене було...sergey писав:Тільки номера і тех.паспорт 1300 грнYurko_lab писав:А я то ставив на облік менше 2-ох місяців назад.... І дешевше...неофіційно
мда...*Lesyk* писав:Незнаю де ви таких рішал берете,рік тому заплатив з Техоглядом 4500 і то була перша реєстрація,яка сама по собі набагато дорожча...
:) поняв.Yurko_lab писав: Чувак. Я не знаю. Є тіп, який мені то всьо поміг замутити. Скільки, шо, куда, кому, то я не по курсам.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей