kont писав: і де її можна гарно зробити...
Speedo писав:Пробити б вихід на малярку, скажем, на заводі ЛАЗ...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
kont писав: і де її можна гарно зробити...
Speedo писав:Пробити б вихід на малярку, скажем, на заводі ЛАЗ...
Якщо це метрів 500 зправа після мийки зі сторони Сихова (в особняку) - ТО НУ [цензура] таких майстрівMasterio писав:Коштує воно 2000грн. Є на Зубрі, є на Пасіках Зубрецьких. Якшо підходить то можу пробити номер майстра.
WHITE писав:Добре , а хто може щось сказати на рахунок фарби і самої технології покраски , можливо якось двома слоями , температурний режим який має бути ....,коротче так щоб блищала так як треба ???
це все дурниці, тут все залежить від підготовки машини, та прямих рук людини, яка малює :)T5-R писав:наю шо найкращий результат досягається коли машину фарбують в камері, а не у вуйка на городі після дощу
це теж фігня, уфо використовують для сушки, а камеру для того, щоб небуло пилюки та іншого г..на!VeRMyT писав:ну камеру можна зробити у звичайному гаражі задопомогою UFO
WHITE писав:Добре , а хто може щось сказати на рахунок фарби і самої технології покраски , можливо якось двома слоями , температурний режим який має бути ....,коротче так щоб блищала так як треба ???
VeRMyT писав:такою як красять хонди сивіки
От наприклад буває покрасять і вона виходить тусклою , що впливає на якість покраски (якщо припустити що підготовчі роботи виконані якісно),температура , чи може фарба чи якісь проміння, вологість може...??? В мене жигулька , хочу такий колір як в цього жука , між іншим про фарби також цікаво які вони є і які на них ціни.VeRMyT писав:що іменно тебе цікавить?
технологія всюди одинакова,правда є свої тонкощі які відрізняються тільки по фарбі якою будуть малювати (акрил, металік, перламутр...)
це минулорічні ціни)maksevrodim писав:2000 грн це не так вже й дорого :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей