ціна орієнтовно до 300 грн в місяць.
на тривалий термін.
ТЕРМІНОВО. (бо чую шо скоро поженуть в шию зі стоянки.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
буду вдячнийLADA писав:на вул.Зубрівській є гаражі, шось здавали якшо цікавить завтра гляну з ранку
там є, але там аж на тернопільській є, троха далеченько, тай гараж тамя кийсь сируватий троха.RomkoZem писав:пошукай в газеті "ваш магазин" там таке точно найдеш
та ХЗ вроді немає за шо. просто починають підхарювати питаннями, а коли забереш, а чи надовго ставиш, тощо. + немає постійного місця. навіть при олаті на цілий місяць.Cr@zy писав:видно є за шо)VeRMyT писав:бо чую шо скоро поженуть в шию зі стоянки.![]()
мій район)) коли був малий, тато тримав там машини в тому 5-поверховомуVeRMyT писав:тернопільська вулиця.
однозначно.VeRMyT писав:думаю ціна вартує шоб поміняти стяонку на шаражний бокс.
потім си може ровер куплюBOXER писав:а тобі не задалеко? на Сихів на маршрутці
є! а ти йшов біля Полярону по Угорській? можна йти за гаражі, біля колії до моста, потім під мостом перейти колії в сторону Сихова.VeRMyT писав:ше тре пошукати може десь є коротший шлях. через луганську, шоб необходити кругом по мості.
угу сенкс.BOXER писав:є! а ти йшов біля Полярону по Угорській? можна йти за гаражі, біля колії до моста, потім під мостом перейти колії в сторону Сихова
VeRMyT писав:там маєш тоже гараж ????
зараз маєм на сусідній вулиці, Буйка. гараж і місце на стоянці біля гаражів...BOXER писав:мій район)) коли був малий, тато тримав там машини в тому 5-поверховому
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей