Дякую попадати не попадаю адже все робиться через дорученняsergey писав:З обновкою
Налогова тобою ще не цікавиться?
Незнаю, невигідно продав-купив - постановкка на облік каждий раз і т.д.

На хорошу тачку можна попасти вот як я з БМВ нічого їй не бракувала в прямому розумінні,просто купляв цю машину як тимчасовий засіб пересуванні не більше по габаритах мені вона зовсім не подобалась ну ніяк як в якісь маленькій кімнаті ти б жив,а Вольво давно шукав просто так сталось шо попалась саме ця мишина а на рахунок попасти то просто треба знати всі нюанси машини яку купляєш і мати багато знайомих в тій справі.Я тебе не критикую це моя думка і думка поміняти машину через кожні 2 місяці є цілком нормальною,адже це засіб пересування а не як колись розкіш.Demyan писав:Не знаю ...але мені вже здається, що просто ти не можеш попасти на хорошу машину в технічному плані. Про кожну машину ти пишеш що душа лежить, що вже 100% залишиться в сімї...що все добре..доведеш до пуття і все і тут міняєш. Якщо в машині все добре і душа лежить для чого міняти продавати? Якщо в тебе душа лежить міняти машини кожен місяць і продавати - то для чого писати що машина мрія і лишається в сімї А за такі гроші які крутяться в тих діапазонах навряд чи ти знайдеш щось хороше.
Це сказано не в обіду чи як щось таке просто моя думка. Я б краще дозбирав або шукав довго але вже таке щоб дійсно лишилося. Такмим темпами як на мене одного разу можна взагалі на щось "нарватися" і лишится з носом - звісно тобі того не бажаю.
Дякую поки зупинився далі точно шось буде....Denzzzil писав:Вітаю!!!! ні гвоздя ні патика!!!! ти на драй2.ру часом свої тачки не реєструєш?
на що тепер дивишся?