Процитую сам себе. Був сьогодні суд. І суд не брав до уваги свідка-напарника ІДПС. Справу виграв.Zhdan писав:Все що знайшов, але цього мало для позовної. Якщо хтось має позовну заяву на перевищення швидкості з "феном"- кинтьте мені на почту v.zhdan@i.ua
Ідпс перебуваючи на посту,виконує службові обов'язки і виступаючи свідком,ідпс порушує НПА і ЗУ.А саме-якщо ідпс виявив правопорушення,а саме свідком якого він зазначається у протоколі складеному напарником,то він зобов'язаний виконати службовий обов'язок,і припинити правопорушення.Якщо ідпс не виконав цей службовий обов'язок і не припинив,зупинив правопорушення,то відповідно законодавства,він порушив службові інструкції,який він повинен виконувати.Адже при вступі на службу у органи ДАІ,знав що повинен діяти згідно службових обов'язків і законодавства України.
І недарма,у постанові КМУ №1103 про огляд водіїв на алкогольне сп'яніння,зазначається що не може бути свідком працівник міліції.
Я натыкался на обсуждение этой темы на форумах в нете и сделал себе такую заметку.
Один из основополагающих принципов юриспруденции нельзя совмещать два процессуальных действия. Сотрудник гаи при исполнении - он не может быть одновременно и свидетелем. Инспектор ГАИ составляющий протокол является представителем обвинения, а не свидетелем.
Господа юристы поправьте, если я ошибаюсь, и проясните ситуацию.
Это правдо немного другая история))) черным по белому написано в постанове від 17.12.2008 р. N 1103
Про затвердження Порядку направлення водіїв транспортних засобів для проведення огляду з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння
4. Огляд на місці зупинки транспортного засобу проводиться у
присутності двох свідків.
Не можуть бути залучені як свідки працівники міліції або
особи, щодо неупередженості яких є сумніви.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
І мені виписали протокол:)
- Zhdan
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- Slim_1
- Ім'я:Юра
Re: І мені виписали протокол:)
І так прислали мені почтою протокол, прікол в тому що в протоколі написано що оскаржити його можна протягом 10днів від дати складання, прислали мені його вчора , а дата складання 28вересня, тойсть пройшло вже більще 10днів, що тепер мені потрібно робити? Я його оскаржити ще можу?????? І куда взагалі йти його оскаржувати? І чи працюють вони сьогодні ??????
- Breaker
ну сто раз вже писали про це, читай уважнішеSlim_1 писав:І куда взагалі йти його оскаржувати?
якщо ти не знав про нього раніше, то так в позові і вкажеш. Що дізнався сьогодні і від сьогодні відраховуєш 10 днівSlim_1 писав: пройшло вже більще 10днів
- hrdrive
- Контактна інформація:
От така халепа сталася з татом. їхав він в червні цього року по тернопільській області, по дорозі з двома смугами руху в один бік. їхав в лівому ряді, оскільки як завжди правий був весь в ямах. дайці виписали штраф по максиимуму, бо він ше з ними сварився. протокол підписав і написав шо незгідний в пояснені, бо їхав в лівій смузі в звязку з поганим покриттям (шось типу того). копію протоколу не отримав. вчора прийшов лист щастя. звязувалися з виконавцем, пояснювали ситуацію - він сказав що все нормально, розуміє ситуацію і що є час ще оскаржувати постанову. Можливо вже хтось подібне оскаржував? яка ймовірність успіху в цій справі? буду дуже вдячний за допомогу в моєму випадку.
Дуже б хотів почути думку п. Ігора.
Дуже б хотів почути думку п. Ігора.
INTE®©ULLE®™
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
hrdrive, ймовірність завжди однакова: на двоє бабка ворожила - або вмре, або буде жила :) оскаржуйте звичайно, вам то нічого коштувати не буде :)
zubylo.lviv.ua
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
hrdrive писав:Дуже б хотів почути думку п. Ігора.

- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
маєш фотки ям з чіткою привязкою до місця де зупинили - виграєшhrdrive писав:яка ймовірність успіху в цій справі?
ні - то ні...
- hrdrive
- Контактна інформація:
немаєManiak716 писав:маєш фотки ям з чіткою привязкою до місця де зупинили - виграєш
ні - то ні...

INTE®©ULLE®™
- Maniak716
тоді і шансів нема - суддя не повірить на слово що там були ями... (ІМХО)hrdrive писав:немає
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
Maniak716, ну чому ти так кажеш? хіба суддя якийсь ідеаліст :) всі знають, які у нас дороги і яке на дорогах фігурне катання 

zubylo.lviv.ua
- hrdrive
- Контактна інформація:
Виконавець так і сказав, що сам розуміє ситуацію, бо знає дороги наші, і тому каже шо є можливість спокійно оскаржувати.
тут мені здається все залежить від настрою судді
тут мені здається все залежить від настрою судді

INTE®©ULLE®™
- Maniak716
Sally писав:ну чому ти так кажеш?
я не відмовляю подавати позов, а кажу свою дімку на рахунок того чи є шанс, що його задовольнять, а виконавець тобі каже що по часі ти спокійно вкладаєшся у всі строки, а не про те що ти спокійно виграєш позов от і все...hrdrive писав:тому каже шо є можливість спокійно оскаржувати
а тепер всім хто ще вірить що судді цікаві ваші проблеми прочитайте ось це http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/9862026

- Slim_1
- Ім'я:Юра
Хтось може чув про суддю Кузь В.Я., стикався з ним ?
- Igor_Lviv
Логічне та закономірне рішення суду.Maniak716 писав:а тепер всім хто ще вірить що судді цікаві ваші проблеми прочитайте ось це http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/9862026
З таким же успіхом можна було писати "об'їжджав літаючу тарілку, що приземлилась на Городоцькій".
- chrob
- Ім'я:Ivan
розкажу історію: зупинили знайомого в дворику, попросили дмухнути в трубку, трубка показала шо пив, хоч знайомий ні каплі в рот, склали протокол, поїхали на мед експертизу, експертиза показала шо абсолютно тверезий, потім суд, суддя навіть не глянувши в висновок медекспертизи постановила стягнути 2500 грн штрафу, і сказала якщо шось неподобаєтьсь подавай апеляцію. Допобачення.Maniak716 писав:хто ще вірить що судді цікаві ваші проблеми
- Maniak716
про що я і писавIgor_Lviv писав:Логічне та закономірне рішення суду.
Maniak716 писав:маєш фотки ям з чіткою привязкою до місця де зупинили - виграєш
ні - то ні...
- Igor_Lviv
Варіанти два:chrob писав:розкажу історію: зупинили знайомого в дворику, попросили дмухнути в трубку, трубка показала шо пив, хоч знайомий ні каплі в рот, склали протокол, поїхали на мед експертизу, експертиза показала шо абсолютно тверезий, потім суд, суддя навіть не глянувши в висновок медекспертизи постановила стягнути 2500 грн штрафу, і сказала якщо шось неподобаєтьсь подавай апеляцію. Допобачення.
1. Не вірю з двох речей, які, м'яко кажучи, "не грають" у цій історії.
1.1. Як це "склали Протокол, а потім поїхали на експертизу"? Мєнти - не ідіоти!
1.2. Суддя не глянув на висновки експертизи. Суддя - тим більше, далеко не ідіот. На скільки б судді не був пофіг результат - але за очевидне порушення Закону - він просто перестане бути суддею. Думаєш суддя б ризикнув так заради 2,5тис.грн. у бюджет Держави?
2. Такий твій знайомий.
Думаю, брехав мєнтам, судді і тобі бреше.
- Igor_Lviv
Дуже часто, особливо начитавшись форумів та стягнувши з нету кілька десятків зразків позовних заяв народ забуває:Maniak716 писав:про що я і писав
а) Складений інспектором на місці Протокол - є доказом правопрушення. З твоїм підписом чи без.
б) Завданням на суді є НЕ показати, що інспектор дурень, не правий, не так представився, не ознайомив з правами, кепка у нього не на той бік нахилена тощо, а довести судді свою невинність!
- Maniak716
Ігор ти вкурсі що треба що б звільнили суддю???Igor_Lviv писав:1.2

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей