вибач я не хотів тебе образитиTsonic писав:а ну тоді КІА.... (блін знач.. я лінивий )

як почне на автоматі їздити то потім на механіку ніколи не сяде , тай в нас ніхто на автоматі не їздить
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
вибач я не хотів тебе образитиTsonic писав:а ну тоді КІА.... (блін знач.. я лінивий )
цицьку наприкладSally писав:малих дітей яким весь час щось треба.
перша до того їздила на моїй, троха вмієSally писав:а то для жінки перша машина чи вона вже вміє добре їздити?
veg писав:перша до того їздила на моїй
на якій саме?veg писав:Авто: ВАЗ 21013, GOLF II,Volvo 940
на всіх потрошкиBOXER писав:на якій сам
+100500mister_X писав:Імхо. Кожного разу, як бачу її, з рота вилітають слова: мл№ть, ну і уродство (щоб не сказати гірше)... Багато моїх знайомих, а саме прекрасної половини людства розділяють мою думку стосовно цього авто...
чим краща??AndrewK писав:Ніссан ноут значно краща пропозиція
та вже хоча б тим, що японець :) у тебе нема перестороги до корейських машин? :) ну і гарніший він, якийсь стриманіший, а цей ну кабанчик чесне слово (масивний перед і малий зад) :) а якщо дитина ще буде їздити? там буде ззаду місце поставити велику коляску?veg писав:чим краща??
думаю щось придумати можна!!!Sally писав: а якщо дитина ще буде їздити? там буде ззаду місце поставити велику коляску?
Кращою якістю як машини в цілому, так і матеріалів салону. Кращою поведінкою на дорозі (в неті було валом зневажливих коментарів зі всього світу власне по поведінці на дорозі). Одним словом крім незвичного дизайну в машині нічого хорошого нема. Холівар?veg писав:чим краща??AndrewK писав:Ніссан ноут значно краща пропозиція
золотые слова! (про пассат правда перебор :) )Sally писав:фабія нормальна по внутрішньому простору... не гірше ніж туксон чи ніж пасат імхо... хоч ззовні вона теж не дуже, але все одно ліпша ніж та кіа
Sally писав:здорові з"їздіть!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей