Sally писав:mister_X, та фу матіз піцик якийсь в нормальної жінки там навіть і цицьки не помістяться ліпше вже тево кіа

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Sally писав:mister_X, та фу матіз піцик якийсь в нормальної жінки там навіть і цицьки не помістяться ліпше вже тево кіа
я наприклад не уявляю жінку за рульом якогось бмв е38 або мерса 124Sally писав:"авто для жінки буде супер"
вибирали між ніссан нота, кіа соул, ше дивилися якісь хундаї і30 вродіби, їй більше подобається кіа та й шо купиш нове за такі гроші. всі свідомо розуміють шо то пердулкоBOXER писав:veg, а як твоя жінка вважає? як їй? ти її питай, а не нас
та чого пердулко?veg писав:всі свідомо розуміють шо то пердулко
+100500BOXER писав:128 коників для жінки в місті цілком норм!
я маю наувазі в загальному, а валить воно нормально, як для такої табуретки.BOXER писав:та чого пердулко? 128 коників для жінки в місті цілком норм!
бери Ніссан з автоматом... а то корейці ніц АКП не вміють робитиveg писав:вона їздить поволі і дуже акуратно
направду кожному своє. я би з таким знервувалась тільки)))veg писав:вона їздить поволі і дуже акуратно
берем на механіці, автомат для лінивихTsonic писав:бери Ніссан з автоматом... а то корейці ніц АКП не вміють робити
вона якась взагалі меленька низенька меленький салон, знайомі мали і шось були не в захваті від неїSally писав:ще фабія на ці дві схожа, може таку?
може цицьки не такі вже й великі?Sally писав:ну я сиділа на пасажирсткому сидінні то більше місця спереду ніж в мужового брата в туксоні
а ну тоді КІА.... (блін знач.. я лінивийveg писав:берем на механіці, автомат для лінивих
BOXER писав:може цицьки не такі вже й великі?
Размер не важен... ("Ак47-Размер не важен" послухай)Sally писав:їхній розмір від машини не залежить
мав на увазі, якщо так легко там поміститись, то...Sally писав:їхній розмір від машини не залежить
я б сказав "то моя слабість"Sally писав:видно що цицьки явно твоє слабке місце
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей