zelja писав:Та я й не казав що світити гірше будуть ...Петро писав:Фари світити гірше не будуть
просто наразі щось я перехотів, може тому що не бачив в живу як вони виглядають ....
Нормальну хелу щось нічим псувати не хочеться

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
zelja писав:Та я й не казав що світити гірше будуть ...Петро писав:Фари світити гірше не будуть
просто наразі щось я перехотів, може тому що не бачив в живу як вони виглядають ....
+100luav писав:Нормальну хелу щось нічим псувати не хочеться
та в курсі в курсіzelja писав:ти вкурсі шо решітка штаметц коштує 200 є
beep1 писав:не розпаювати а потрошки нагріти цілу фару а потім вже розбирати за допомогою фена, так як була розібрана та фара що на фото, бо в мене так не вийде
я то і мав на увазіbeep1 писав:не розпаювати а потрошки нагріти цілу фару а потім вже розбирати за допомогою фена
Тут не стоїть питання впадло чи ні.Стоїть питання сенсу.Про фаста,то в нього було багато суперчливих рішень.По тій самій решотці радіатора все теж починалось з колхозу від дяді Васі,а закінчилось нормальним штайнмецом.Згадаєте мої слова,що з фарами буде те самеbeep1 писав:бо впадло прикласти свої ручки, це ж не то щоб просто поміняти решотку і то в майстерні. а фаст доречі фари темнить
агаrybkaandrew писав:саме гірше те що рефлектор явно виділяється і виглядає ну зовсімІМХО
zelja писав:агаrybkaandrew писав:саме гірше те що рефлектор явно виділяється і виглядає ну зовсімІМХО
![]()
![]()
![]()
стокові відполіровані афігенно виглядають
правильно! а ти поки не поробив із своєю моїх і чужих помилок роби висновки :)zelja писав:стокові відполіровані афігенно виглядають
+1Omega писав:luav, а коли ваша тема буде а то ....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей