Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Виродки на дорозі
rybkaandrew
Ім'я:Андрій
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Виродки на дорозі

Повідомлення rybkaandrew » Вів, 09 листопада 2010, 12:12

Sally писав:На золочів є такий маршрутчик, він скорше аварію спричинить, але вправо не здасть принчипово
там таких багато повір , я коли приїжджаю до Львова то напряг самої їзди зменшується у двічі, тобто у Золочеві мало хто знає про повагу до водіїв.... ІМХО звісно але факт залишається фактом, стають де попало , ніколи не пропускають , про подяку аварійкою взагалі мовчу :bad
щодо фур також згідний, хоч сам на такому катаюсь і мій батько також,
а щодо моргальщиків,які маячать дальнім коли ти не встигаєш і в право не візьмуть хоть ти трісни, то таким "яюла" потрібно відривати, не то шо мчиться 150 км в год. то ше й моргає бо він "король дороги" :angry

Cr@zy
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Cr@zy » Вів, 09 листопада 2010, 16:42

Sally, знаю я знаю, я так тягну до останнього, але в кінці всетаки приймаю вправо, своє життя дорожче) але дивують люди, які тільки надіються що я прийму вправо, невже мозгів нема, чи життя надоїло?

rybkaandrew
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » Вів, 09 листопада 2010, 16:53

Cr@zy писав:знаю я знаю, я так тягну до останнього, але в кінці всетаки приймаю вправо, своє життя дорожче) але дивують люди, які тільки надіються що я прийму вправо, невже мозгів нема, чи життя надоїло?
для таких випадків тобі б пасувало взяти правіше із включеним поворотом правим звісно ;) є люди які через перевтому чи по іншим причинам не встигають здійснити обгін......

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Вів, 09 листопада 2010, 17:02

rybkaandrew писав:для таких випадків тобі б пасувало взяти правіше із включеним поворотом правим звісно ;) є люди які через перевтому чи по іншим причинам не встигають здійснити обгін......
... А є люди, які дійсно з тих чи інших причин поспішають.
Чесно кажучи, самого деколи дратує, коли хтось без башні кудись лізе. У 70% випадків, якусь, хоч мінімальну перешкоду, в силу своєї української натури - створюю. Але потім мучить совість - "А якщо йому справді конче треба?", а я, таке мурло, його не пропустив.
Вже всі тут чули історію, про те, як я колись віз в лікарню племінника, який проковтнув голку. Думаю, від тої їзди також багато оточуючих казали "[цензура] полетів".

Pier
Дякував (ла): 5 рази

Повідомлення Pier » Вів, 09 листопада 2010, 17:10

rybkaandrew писав:для таких випадків тобі б пасувало взяти правіше із включеним поворотом правим звісно
Можливо. Але, коли ти їдеш 80-90 перед тобою вискакує мудак за 150 метрів, і починає моргати, а на твоїй стороні, правіше, по обочині ями по 20 см, а дальше "кювет".... Тут один вихід, тормоза і прямо, і сподіватися що мудак зіскочить нараз, або також почне термозити (хоча останнє навряд) - всі інші - закінчаться погано.

P.S. На трасах, дуже багато аварій саме по таких причинах.

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Вів, 09 листопада 2010, 18:05

Ну так, потреби різні бувають, когось в лікарню везеш чи в пологовий будинок (хоча, по власному досвіду, для минтів то не аргумент :angry ).
Для таких чи схожих випадків гарно придумано у Польщі. У них є "смуги для обгону". Хто не в курсі пояснюю. Є звичайна дорога на 2 полоси у різні сторони, яких у нас багато (як, ото, наприклад в нас траса на Раву-Руську чи зі Львова на Стрий - між Миколаєвом і Стриєм, чи зі Львова на Яворів), є додаткова полоса по правій стороні тобто не повноцінний додатковий ряд, а така собі "аварійна смуга" чи як би то сказати, ну хто був, бачив, підтвердить. Я як перший раз їхав - був в шоці "де вони зволочі пхаються?". А потім дивлюся, класно, валиш собі, обганяєш "тихохідний транспорт" і всі з зустрічної здають вправо і тебе пускають. ГЕНІАЛЬНО! ;)
І не обов"язково кудись спішити, не будеш же за фурою 100 км пхатися зі швидкістью 80-90 %)
МОЛОДЦІ ПОЛЯКИ!

Cr@zy
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Cr@zy » Вів, 09 листопада 2010, 20:30

rybkaandrew, ну я не про той випадок говорив.
Наскільки можна бути замученим щоб за 100-200м починати обгін при тому, що явно видно що не встигне?
Якщо дійсно треба - я не проти, але як [цензура] то шо мама виновата..?

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Вів, 09 листопада 2010, 20:47

Speedo писав:Ну так, потреби різні бувають, когось в лікарню везеш чи в пологовий будинок (хоча, по власному досвіду, для минтів то не аргумент
нас так зупинили були якраз по дорозі в пологовий :D тоді вискочили з машини всі крім мене (лікар теж була в машині) і кричать одне наперед другого що народжуємо і мусимо спішити бо вже часу нема :D кумедія то була, мєнти так зніяковіли :D
zubylo.lviv.ua

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Вів, 09 листопада 2010, 20:49

Cr@zy, змученим можна бути різного ступеня аж до настільки, що неправильно оціниш відстань і швидкість власного авто і його можливість розгону. різне буває
zubylo.lviv.ua

Петро
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Вів, 09 листопада 2010, 20:49

Speedo писав:Львова на Яворів), є додаткова полоса по правій стороні тобто не повноцінний додатковий ряд
Там ше зроду віку такої полоси не було ;)
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Вів, 09 листопада 2010, 20:58

Sally писав:Cr@zy, змученим можна бути різного ступеня аж до настільки, що неправильно оціниш відстань і швидкість власного авто і його можливість розгону. різне буває
Факт, колись, ще Москвичом їхав в Миколаїв (той, що Ніколаєв) і назад. Спав - години три. Десь біля Умані, по дорозі назад, пішов на обгін. Дуже був здивований, що авто, що їхало перед нами за кількасот метрів попереду, якось я дуже швидко наздоганяю. Добре, що встиг закінчити обгін, бо воно виявилось зустрічним! :shock
Поїхав в Умань в готель спати.

Взагалі, ось така арифметична логіка:
Найпростіше ДТП. Постраждали, як мінімум, два авто. Так, нехай один з водіїв - кретин, мудак, що порушив ПДР. Але! Другий постраждалий - і їхав акуратно, і ПДР не порушував.
Суть - не потрібно на дорозі розраховувати лише на власні сили, гальмівні шляхи, свою реакцію і т.п. Пам'ятайте, що Богу душу не винні - можна постраждати. Через добрий десяток об'єктивних причин.

Thug

Повідомлення Thug » Вів, 09 листопада 2010, 21:34

Igor_Lviv писав:Пам'ятайте, що Богу душу не винні - можна постраждати. Через добрий десяток об'єктивних причин.
Як правило, ДТП - це результат помилки двох водіїв. Це коли на відносно малій швидкості (як у місті). А іноді дійсно буває просто непередбачувано і миттєво. Якраз нині надибав відео.

Судячи з усього, на дорозі валялися уламки машин після іншого ДТП

В Європах на ДТП на автобані виїжджає разом з евакуатором прибиральна машина. А тут не прибрали.

Петро
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Вів, 09 листопада 2010, 21:39

Thug, :shock :shock :shock
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Вів, 09 листопада 2010, 21:43

Speedo писав: є додаткова полоса по правій стороні
Speedo писав:обганяєш "тихохідний транспорт" і всі з зустрічної здають вправо
шось я не уявляю як "зустрічна" і "права полоса мого ряду" можуть пересікатись? %) :|

Thug, о бляха :shock на шо ж то він так наїхав, шо його так кинуло? %) а срібна машинка фартова - ледве встигла проскочити %)
Sad, but true.

mikeng
Ім'я:mikeng

Повідомлення mikeng » Вів, 09 листопада 2010, 21:48

Блін, сьогодні був в такій ситуйовині що ще досі мурашки по тілу
Кн Ольги, піднімаюсь від перехрестя з Горбачевського в сторону ЦУМ. Їду в лівому ряді десь 60, бо знаю що надалі наліво повертатиму біля Карпатбуду. Трафік не дуже щільний, на годиннику десь 18-30, час коли ще не зовсім темно але й вже не світло, "куряча сліпота". Дивлюсь попереду перехід, мені до нього далеко, переходить чоловік з малим сином. Дивлюсь в дзеркало заднього виду і ах...ю - мені в зад летить Аудюха, різко перелаштовується в правий ряд і ще прискорюється. Думаю швидкість її була за 100-ку. Саме в той момент тато з сином пройшли мою полосу і доходять до правої по якій валить аудюха. Легкий шок, купа думок в голові, тато виглядує в сторону Ауді хапає сина і робить крок назад. Ауді тим часом вже думала об"їхати зліва - в сторону відступу, але дала Бозя мозгів, увернулась вправо. Я знов дивлюсь в дзкеркало шо робиться ззаду, там нікого і то тішить, відгальмовуюсь і чогось сигналю не в тему, вони нарешті переходять ту дорогу.

Ауді А6 білого кольору, походу щойно з салону, номера ВС .... СН, цифри не запам"ятав
Цуко, всяке буває, но думаю відсотків 90 тих гонсчегів - далеко не форсмажор, а елемантарна людська тупість. І саме головне шо тому с\мудаку якби їх завалив точно б нічого не було, а два трупи при зустрічі на такій шв гарантовано

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Вів, 09 листопада 2010, 22:25

BOXER писав:обганяєш "тихохідний транспорт" і всі з зустрічної здають вправо

шось я не уявляю як "зустрічна" і "права полоса мого ряду" можуть пересікатись?
То напевно він мав на увазі таку собі дорогу півторачку,типу по 2-і полоси з напрямами руху і одна посередині для обгону...ти собі обганяєш власне по оцій середній полосі і далі повертаєшся в свою смугу руху,досить класна штука,я по такій в Румунії їхав
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Вів, 09 листопада 2010, 22:29

Sluva, тоді та полоса не "справа", а зліва-по центру. типу для реверсного руху.
Sad, but true.

Maniak716
Ім'я:Петро
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Maniak716 » Сер, 10 листопада 2010, 09:28

mikeng писав:Блін, сьогодні був в такій ситуйовині що ще досі мурашки по тілуКн Ольги, піднімаюсь від перехрестя з Горбачевського в сторону ЦУМ. Їду в лівому ряді десь 60, бо знаю що надалі наліво повертатиму біля Карпатбуду. Трафік не дуже щільний, на годиннику десь 18-30, час коли ще не зовсім темно але й вже не світло, "куряча сліпота". Дивлюсь попереду перехід, мені до нього далеко, переходить чоловік з малим сином.
чувак я був свідком тої сітуйовини (на тротуарі стояв бяля магазину)... сказати що то був закан не сказати нічого, причому заканало всім... то не син а донька була десь перший клас може і молодша
... на тому переході кілька чоловік насмерть збили за той час що я там живу

Maniak716
Ім'я:Петро
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Maniak716 » Сер, 10 листопада 2010, 09:33

mikeng писав:відгальмовуюсь і чогось сигналю не в тему
то точно я ще тебе благословив не тихим і злим словом як і той мужик з дитиною і всі решта що стояли біля магазину :D
вибачий ми ж не знали що ти з перепугу а думали що ти як той мудак на ауді :oops :beer

mikeng
Ім'я:mikeng

Повідомлення mikeng » Сер, 10 листопада 2010, 09:35

блін самому потім стрьомно стало :oops
Син чи донька - Вам видніше було, я тільки бачив мужика і дитину

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей