Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
світломузика в пасаті
Поставив я собі усь blaupunkt tha480 4х80 ват rms,підлючив саб,і на великій гучності починається світлове шоу.Мигають всі лампочки в машині.якщо поставити конденсатор 1 ф (драгстер),чи шось поможе??????І шо можна в такому випадку зробити???І ще ,чи варто мені брати компонентні фронти драгстер dcc 682 або dsk 672 (в районі 120 баків),якщо варто то які підуть під мій усь?дякую за відповіді
- Рост
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: світломузика в пасаті
1Ф мало, в тебе ж потужний підсилювач. Тут фарад 10 мінімум треба... :)kooolia писав:Поставив я собі усь blaupunkt tha480 4х80 ват rms,підлючив саб,і на великій гучності починається світлове шоу.Мигають всі лампочки в машині.якщо поставити конденсатор 1 ф (драгстер),чи шось поможе??????І шо можна в такому випадку зробити???
Драгстери можуть не підійти, у них фірмовий колір червоний, а у блаупункта синійkooolia писав:І ще ,чи варто мені брати компонентні фронти драгстер dcc 682 або dsk 672 (в районі 120 баків),якщо варто то які підуть під мій усь?дякую за відповіді

Ну а якщо без жартів, то стосовно світломузики, як уже казав Василь, нормальні силові кабелі тебе врятують. Поперечний переріз не менше 6 мм кв. А якщо кабель буде теє, не аудіо, а з базару, то і всі 10 тоді краще, а то приїжджали до мене на БМВ (!!!) з кабелем, купленим на Торпедо гривня за кілограм... Жах, які клієнти трапляються, і чомусь здебільшого на БМВ такі...
А динаміки підійдуть, куди дінуться. Тільки стосовно звучання чи тебе влаштують...
та в мене дроти і є 6мм.кв,то напевно через акумуляторРост писав:Ну а якщо без жартів, то стосовно світломузики, як уже казав Василь, нормальні силові кабелі тебе врятують. Поперечний переріз не менше 6 мм кв. А якщо кабель буде теє, не аудіо, а з базару, то і всі 10 тоді краще, а то приїжджали до мене на БМВ (!!!) з кабелем, купленим на Торпедо гривня за кілограм... Жах, які клієнти трапляються, і чомусь здебільшого на БМВ такі...
А динаміки підійдуть, куди дінуться. Тільки стосовно звучання чи тебе влаштують...