Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Зима, яку так скоро не чекали.
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Швидке похолодання, яке застало зненацька впершу чергу комунальні служби, призвело частково до паралізації руху на вулицях Львова. :0000: Вже другий день ввечері на вулицю Зелену(підьйом) неможливо виїхати, голольод. 2 день добераюсь додому по бардюрах :00040: Схожа ситуація і на вулиці Стрийська.
op:

- Just be
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Ги =) Як то знайомо, там вечером пісец шо робиться) Буквально годину тому всьо під пікашки і вище до стадіону стояло. Найбільше пруть жигулі на літній резині, які пробують порушити закони фізикиЗюзя писав:Вже другий день ввечері на вулицю Зелену(підьйом) неможливо
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Та то пофіг яка резина, там так розкатали, що й шипи невідомо чи поможуть.Just be писав:Найбільше пруть жигулі на літній резині, які пробують порушити закони фізики і пруть наверх, але потім розвертаються і їдуть назад =)
Я через парк фігарив :driving: :megalol: Людішки були в шоці.
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
- RambotnikMorga
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Хоть нестрашно ?C#@O$ писав:Сам в бардюр врізався просто жах.
Я сьогодні їздив з Патона на Галич Авто на Сихові - вроді без проблем, резина літня, але ввечері вже їхав 40 км/год, голольод блін.
p.s. Ремонтували знайомому машину, так майстри розказували, шо зараз самий вигідний бізнес то не ремонт, а вулканізація, в ремонт навіть машин брати невигідно по часу

- TOXA
це ше не біда от в мени була біда коли на шв. 80 км/год,вечером в Брюховичах з їхніми ... дорогами потрапи в дві ями, після чого диск погнувся в трьох місях, але нічого відкатали як булоC#@O$ писав:швидкість просто мінімальна на повороті, хотів лише спрбувати - то при ударі в бордюр ободок в диску скрутився в трубочку. Неприємно + покришка нова зламалась. Шкода покришки - я так її любив...
0631847864
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Їздив вчора у Карпати, туда поїхали на літній резині по бетонці їхали 160, зада їдемо пі....ц, сніг падає 30-40 км/год. Страшні пробки, до Миколаїва стояли у пробці 1 годину і під Деревачем. Фури на трасі втикають і не їдуть, пару перекинулось. Короче повернулись з Деревача до Щирця, там на Пустомити, Сокільники і ми у Львові, весь процес заняв майже 4 годити. Але сьогодні зраня на зимовій гумі відірвався по повній :00054: Нарешті прийшла зима :000112: Дуже чекаю зимовий слалом від ЛТК. :000101:
Dynamic Sport Latvia
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей