Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Колеса для зими
- virtual
- Ім'я:Влад
- Номер:ВС2994ВА
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Всім привіт!
Маю два комплекти коліс - старі сталеві і нові ковані. І не можу вирішити на які чіпляти зимову гуму. З одного боку шкода нові диски, з таким як у нас прибиранням доріг колеса легко битимуться об бордюри, зіскочивши з льодового бугра, з другого боку, якщо руки на кермі криві, то забити диск можна і на рівному місці влітку.
У кого яка думка?
Маю два комплекти коліс - старі сталеві і нові ковані. І не можу вирішити на які чіпляти зимову гуму. З одного боку шкода нові диски, з таким як у нас прибиранням доріг колеса легко битимуться об бордюри, зіскочивши з льодового бугра, з другого боку, якщо руки на кермі криві, то забити диск можна і на рівному місці влітку.
У кого яка думка?
- ghost
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
в принципі пофік, залежить хто як їде, я на зимових 2 сезона відкатав (гума 165-а - досить низька) і диски рівненькі; єдиний плюс який бачу - то щоб зимова гума була на окремих дисках, а літня на окремих - сезон пройшов, перекинув колеса і не тре гонити по вулканізаціях перевзуватись (особливо на початку зими черги - ого-го)
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- RambotnikMorga
Re: Колеса для зими
Яб чіпляв на ті в яких дирки менші, бо сіль, якою посипають як на старий новий рік пшеницею - тоннами, роз'їдає гальмівні диски.virtual писав:Всім привіт!
У кого яка думка?
- Sasha Van Gate
- Контактна інформація:
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей