Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
порадьте АКБ - марка і де брати
- ghost
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Номер:ВС0190ЕА
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
сьогодні після поїздок з здивуванням виявив що мій акумулятор на грані здихання :) хто стикався з проблемою вибору останнім часом - порадьте шось, - де брати, який, бажано ціну
- Just be
Я міняв аккум десь місяць тому, брав в Альянсі шо на Зеленій, 75-ка , вроді 300 грн. получилась, фірму не пам"ятаю, але там вибір нормальний, +при здачі старого получаєш знижку, ну то таке.
Але в жигуль тобі 75-ку точно не треба, того ціна буде менша.
ЗІ. Гарантії 2 роки
Але в жигуль тобі 75-ку точно не треба, того ціна буде менша.
ЗІ. Гарантії 2 роки
Востаннє редагувалось Суб, 04 листопада 2006, 19:33 користувачем Just be, всього редагувалось 1 раз.
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
Рекомендую варту чорну на зиму в самий раз.
60-65 ампер.
Брати де?Я би брав на Зеленій.Брати на базарі не рокемондую.
Дерзай: viewtopic.php?t=2018
60-65 ампер.
Брати де?Я би брав на Зеленій.Брати на базарі не рокемондую.
Дерзай: viewtopic.php?t=2018
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Брав давно на В.Великого біля готелю Гетьман, якийсь Maxthon - 150 грн. Ще працює. Хотя минулої зими вмер при -20 (були тоді такі нереальні морози) і тижневої стоянки. Прийшлось підзарядити. Але дві зими вже пережив. Думаю і цю переживе.
Короче нормальний акум, якщо машину не морозити тижнями на стоянці, а їздити кожен день-два - то працювати буде файно. Є індикатор заряду.
ghost™
А як то ти так після поїздок виявив шо акум вмирає ? То ж наоборот можна виявити тільки при заведенні зрання. В тебе напевно зарядки нема нормальної, тому і новий акум довго не проживе.. Провір зарядку.
Короче нормальний акум, якщо машину не морозити тижнями на стоянці, а їздити кожен день-два - то працювати буде файно. Є індикатор заряду.
ghost™
А як то ти так після поїздок виявив шо акум вмирає ? То ж наоборот можна виявити тільки при заведенні зрання. В тебе напевно зарядки нема нормальної, тому і новий акум довго не проживе.. Провір зарядку.
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
нуу, як тобі пояснити 
холодна завелася добре; поїздив, кілька разів заводив (короткі переїзди Сиховом); потім коли ставив на стоянку - помітив що стартер якось повільно крутить - заглушив і завів кілька разів - з 4-го разу перестала заодитись
хоча сьогодні рано завів без проблем (було трохи тепліша) ... а взагалі АКБ вже купив - взяв сапу просту ІСТУ на ОККО .. гарантія 2 роки, батарея свіжа, в принципі як на 2 роки то 200 грн нормально для мене

холодна завелася добре; поїздив, кілька разів заводив (короткі переїзди Сиховом); потім коли ставив на стоянку - помітив що стартер якось повільно крутить - заглушив і завів кілька разів - з 4-го разу перестала заодитись

I would love to change the world, but they won't give me the source code...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей