FAST писав:ну ладно

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
FAST писав:ну ладно
rybkaandrew писав:а спойлера штейметц не хотів ставити?
то як дитяча звичка збирати наклєйки одної фірмиluav писав:про спойлер,то вже все робити однієї фірми.щоб піци не було
кому то треба???rybkaandrew писав:FAST, КОЛИ ОБВІС?? вже пора......
FAST писав:працюю над таким капотом і фарами блек, думаю темнити свою Хеллу
Подивимся,що вийде в кінці.Бо тяжко обговорювати гармонічність машини без кінцевого результату.FAST писав:rybkaandrew писав:а спойлера штейметц не хотів ставити?то як дитяча звичка збирати наклєйки одної фірмиluav писав:про спойлер,то вже все робити однієї фірми.щоб піци не буломені по х шо на ній пише, бренд не так суттєво
кому то треба???rybkaandrew писав:FAST, КОЛИ ОБВІС?? вже пора......
я краще на весну 18 найду 10J і занижу -50 і -60 ззаду![]()
коні вже приїхалискоро фотки
Ось що мені подобається.То всі говорять,що штайнмец-ірмшер барахло.А потім тихенько його ставлять і решта бачить,що фірмові речі є дійсно непогані_Ramp_ писав:супер Олько здер шильдыки і все стало на свої місця,решітка бомбезна
+1 чиста правдаluav писав:Ось що мені подобається.То всі говорять,що штайнмец-ірмшер барахло.А потім тихенько його ставлять і решта бачить,що фірмові речі є дійсно непогані
хм. мені сподобалося :) а я хочу купити інші багажнік і капот і тоді заварка бага + бедлукFAST писав:працюю над таким капотом і фарами блек, думаю темнити свою Хеллу
бо там ціна космосluav писав:Про коні:якщо любите жорсткість,то чому не брали більштайни?
передня вже в дорозі і задня буде хендмейд скорше всього, ше хочу розбірний каркасluav писав:П.С.Коли вже передня-задня розпорки будуть?
Я Білі побоявся брати якраз через жорсткість,а не через ціну.Їжджу переважно по центру,тому не хочу зубодробілкой на бруківці займатись.Наразі зупинився на оригіналі ЖМ :)FAST писав:бо там ціна космосluav писав:Про коні:якщо любите жорсткість,то чому не брали більштайни?
передня вже в дорозі і задня буде хендмейд скорше всього, ше хочу розбірний каркасluav писав:П.С.Коли вже передня-задня розпорки будуть?
Тоді вже беріть собі рестайловий капот :) Плюс пороги і задній бампер.Тоді і обвєс не буде потрібнийrybkaandrew писав:хм. мені сподобалося :) а я хочу купити інші багажнік і капот і тоді заварка бага + бедлукFAST писав:працюю над таким капотом і фарами блек, думаю темнити свою Хеллубо оригіналу шкода , рука не підніметься
ніякої зубодробілки не буде,бо седан бізнескласуluav писав:Я Білі побоявся брати якраз через жорсткість,а не через ціну.Їжджу переважно по центру,тому не хочу зубодробілкой на бруківці займатись.Наразі зупинився на оригіналі ЖМ Оригінальні передні аморти через опель-клуб коштували 168 євро параПо розпорках:брав німецьку з Німеччини.Вийшла десь 90 євро передня.Але легше і простіше взяти в цих хлопців з Запоріжжя.Той самий Саша Любітєль брав свої розпорки саме в них http://poligonavto.com/price_list.php
luav писав:Тоді вже беріть собі рестайловий капот Плюс пороги і задній бампер.Тоді і обвєс не буде потрібнийДо речі, в Умані розбирають рестайловий седан.Можна поцікавитись
FAST писав: ніякої зубодробілки не буде,бо седан бізнескласупросто управлятися має бути фест
![]()
за розпорки дякую, вже позвонив, буду думати![]()
мені від рестайла взагалі нічо не подобається
Спойлер з заходом на крила-штайнмецівський.Він з 3 частин складається.Найкрасивіший варіант для ОмегиBabak писав:от той спойлерочок з заходом на крила, от на чомусь бачив, мене заперло
секас!luav писав:Спойлер з заходом на крила-штайнмецівський
мені мій більше подобаєтьсяluav писав:Спойлер з заходом на крила-штайнмецівський.Він з 3 частин складається.Найкрасивіший варіант для Омеги
+1 взагалі зовсім інший вигляд авто :)luav писав:.Найкрасивіший варіант для Омеги
то вже надумав ірмшери братиluav писав:Тоді вже беріть собі рестайловий капот :) Плюс пороги і задній бампер.Тоді і обвєс не буде потрібний
До речі, в Умані розбирають рестайловий седан.Можна поцікавитись
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей