брєд повний!!Sally писав:купили собі всесезонки, то було ліпше, ніж на шипах
Пеши іщо!
або шипи такі були - нічим не кращі всесезонок
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
брєд повний!!Sally писав:купили собі всесезонки, то було ліпше, ніж на шипах
істина.Liuskywalker писав:Рідна стихія шипів - лід + добре вкатаний сніг !
ппкс! всесезонки і літньої це теж стосуєтьсяLiuskywalker писав:дуже залежить від конкретної моделі і виробника гуми
Ти на шипах ще в травні їздивhrdrive писав:істина.Liuskywalker писав:Рідна стихія шипів - лід + добре вкатаний сніг !
Sally писав:на шипах на бруківці їхати важко і невиправдано небезпечно! а на простій гумі легше! Те, що на шипах по голому асфальту чи бруківці небезпечно їхати, то не чиїсь вигадки
ну сказав ж тобі старший чоловік.....і я повторю......21ше століття на дворі....новітні технології....в професійних кругах..та і у решти цивілізованого народу..... носить ім"я "плаваючий шип"....коли під ним тверда поверхня(твої улюблені асфальт з бруківкою)....то він ховається в шину...і маєш повноцінне м"яке зимове колесо...а коли сніг чи лід....то врізається.............а всезезона гума....це [цензура]....вона створена щоб ефективно працювати цілий рік.....натомість не працює нормально ні зимою ні літом!!!!!!!VETERAN писав: Але не повторюйте заїжджених штампів. На асфальті і бруківці шипи ховаються і ми маємо звичайні зимові шини високої якості.
+1 собі думаю брати шиповану гумуCrush писав:ну сказав ж тобі старший чоловік.....і я повторю......21ше століття на дворі....новітні технології....в професійних кругах..та і у решти цивілізованого народу..... носить ім"я "плаваючий шип"....коли під ним тверда поверхня(твої улюблені асфальт з бруківкою)....то він ховається в шину...і маєш повноцінне м"яке зимове колесо...а коли сніг чи лід....то врізається...
+1 переконався на собі мені з машиною попало два комплекти резини був радий шо слон, але коли прочитав шо то росава ше й літня вс11 а замість зимової всесизонка БЦ 20 від росави то всі мої радощі розтали як перший сніг... літня ВС11 то Г рідкісне чуть мокрого покриття і ти як корова на льоді куди понесло туда й поїдеш, мокра трава то най навіть не говорю як би не пасажири то так би й сидів на одному місці... всесизонка троха краще за літню вс11, але з похолоданням тупо лижі поки сніг не вкатаний і трошки розталий то ше куда не йшло але хватає -5 і ппц, попав в колію теж фіг вирвешся короче РОСАВИ ворогу не побажаю по крайній мірі тої на якій їздив сам, мав також всесизонку від Barum а саме Barum Quartaris скажу так то краще від будь-якої росави, але все одно не то, воно як ......... ні риба ні мясо, Sally, повір не даремно існують два основні типи гуми - зимова і літня... питання про шипи індивідуальний підхід, особисто я за шипи, а на рахунок всесизонки то напевно придумали не для того щоб поєднати зиму й літо і створити універсальну гуму а для людей або жадних або бідних, бо більше ніхто на власній безпеці економити і покладатись на "госпожу удачу" не буде...Crush писав:а всезезона гума....це [цензура]....вона створена щоб ефективно працювати цілий рік.....натомість не працює нормально ні зимою ні літом!!!!!!!
тако признаю шиповку....але я наразі ще вагаюся....треба буде зимою в європу по роботі їхати ..і якщо вийде то на лижі....а там не мона на шипах(((.....тому я взяв зимові шини з можливістю подальшої шиповкиhaker-ok писав:+1 собі думаю брати шиповану гуму
яким чином.....я не знаю досконало цієї технології...але думаю що там передбачено якусь подушку...чи ще якусь мутьApokalipsis писав:Crush, так він ж тоді резину гризе(ну саме гніздо)
саме так , крім того -виробники зараз комбінують різний склад гуми (і різна жорсткість) на протекторі і так сказати "підложці".Crush писав:"Элементарно Ватсон"
haker-ok писав:а на рахунок всесизонки то напевно придумали не для того щоб поєднати зиму й літо і створити універсальну гуму а для людей або жадних або бідних, бо більше ніхто на власній безпеці економити і покладатись на "госпожу удачу" не буде...
ну тоді як варіант може бути.... але то ше залежить в яку пору року вона найбільше їздить.... може краще було б на зимовій постійно їздити...cat-yellow писав:ну в мене на 2106 стоїть і я ні те ні інше... шо хочу сказати, шо є ше варіант коли воно стоїть на машині, у якої пробіг 1-3 тис. км. в рік
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей