Буду исправляться...))))))))))))))Igor_Lviv писав:Ви - тут слід писати з великої букви, бо звертання лише до однієї особи, в даному випадку - Саллі.Вредный писав:И если вы считаете это ребячеством
Що до "ви" - множини. Так стверджувати не потрібно, оскільки абсолютна більшість людей поділяють цю думку.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я паркуюсь, як ІДІОТ.
- Sally
- Ім'я:Оля
- Стать:чоловік
- Номер:B3
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Я паркуюсь, як ІДІОТ.
Igor_Lviv, 
коротше робіть шо хочете, но НЕ ДАЙ БОГ побачу в себе таку наклейку!!!
в мене наклейки разом з фарбою віддираються
так шо руки пообламую, майте на увазі

коротше робіть шо хочете, но НЕ ДАЙ БОГ побачу в себе таку наклейку!!!

zubylo.lviv.ua
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
То від тебе залежить. Як припаркуєшся, так і отримаєш.Sally писав:Igor_Lviv,
коротше робіть шо хочете, но НЕ ДАЙ БОГ побачу в себе таку наклейку!!!![]()
![]()
в мене наклейки разом з фарбою віддираються
так шо руки пообламую, майте на увазі
![]()
![]()

- Sally
Igor_Lviv, а я нормально паркуюсь
але хто вас знає
тут під лінійку не вирівняв і вже ідіот 

zubylo.lviv.ua
- Igor_Lviv
Нема таких.Sally писав:Igor_Lviv, а я нормально паркуюсьале хто вас знає
Лично я, как автомобилист, прежде чем наклеить, сам ставлю себя на место того человека, который не правильно встал. И поверьте мне, фоткаю я 10% от не правильно припаркованых, а наклейки и того меньше клею! Просто бывают очень наглые, для которых не правильная парковка это не исключение, а правило! Вот этих нуно наказывать!Sally писав:Igor_Lviv, а я нормально паркуюсьале хто вас знає
-
- Ім'я:Ігор
- Подякували: 1 раз
А можуть бути нюанси з наклейками. Дане відео було в сосідній темі ВІДЕО ПРИКОЛИ http://video.bigmir.net/show/166718/
Так это "комикадзе"...)))))))))КІО писав:А можуть бути нюанси з наклейками. Дане відео було в сосідній темі ВІДЕО ПРИКОЛИ http://video.bigmir.net/show/166718/
Нужно клеить, когда никого нету и не такие большие!))))))))))))
- Sally
а чом би не поскаржитись в даі з фотографіями і свідками і покарати їх законним способом? за неправильну парковку передбачене покарання - штраф! як і за хуліганство до речіВредный писав: Вот этих нуно наказывать!

zubylo.lviv.ua
Такие меры не есть действенные...((((((((((((((((Sally писав:а чом би не поскаржитись в даі з фотографіями і свідками і покарати їх законним способом? за неправильну парковку передбачене покарання - штраф! як і за хуліганство до речіВредный писав: Вот этих нуно наказывать!Конституція України гарантує недоторканість особистого майна, так що намагаючись боротись з порушниками, ти і сам порушуєш закон
я би навіть написала Закон
- Sally
вооооо за що я і кажу!Вредный писав:Нужно клеить, когда никого нету и не такие большие

zubylo.lviv.ua
Сударыня!Sally писав:вооооо за що я і кажу!Вредный писав:Нужно клеить, когда никого нету и не такие большие![]()
![]()
клеїти і пісяти кипятком!!!
![]()
![]()
![]()
Когда Кучму второй раз выбирали презиком, я работал в штабе Мороза и мы, перед прилётом Кучмы весь его маршрут по Днепропетровску расписали надписями типа "Кучму геть" и всё в таком духе! После этого, лично мне, уже ничего не страшно!

- Sally
Вредный, хто сказав????
КІО, як кажуть ЗАЧОТ
ну от цей бмв він що комусь заважав?! місце проїхати було, вони нікуди не ділись, якби хтось хотів виїхати, кого вони заблокували, то вони би від"їхали, стали на 2 хв зачекати на своїх дівах (а може і на стару бабусю-інваліда, яку треба в лікарню відвезти
), але знайшлися умніки, які вирішили повимахуватись - показати що вони мудрі, а ті, хто на бмв тупі! імхо звичайно, но я тут підтримую бмв! раз можна хуліганити тим хто клеїть, то чому не можна хулігатинити тим, кому клеять?
от популярно їм пояснить, що псувати чуже майно не можна!
я думаю той пацик запам"ятає цей постулат

КІО, як кажуть ЗАЧОТ

ну от цей бмв він що комусь заважав?! місце проїхати було, вони нікуди не ділись, якби хтось хотів виїхати, кого вони заблокували, то вони би від"їхали, стали на 2 хв зачекати на своїх дівах (а може і на стару бабусю-інваліда, яку треба в лікарню відвезти

zubylo.lviv.ua
- Sally
Вредный, це ви тоді виражали свою громадянську позицію! от якби ви таке написали фарбую на тому золотому бмв, то тут вже не було би кому писати

zubylo.lviv.ua
Не хочу показаться попугаем, но клеить нуно, если машина брошена без хозяина! Действительно, парковок у нас просто нет и нормальные люди если паркуются плохо, то водила всегда в машине, что бы убрать её, если будет мешать! Я на таких вообще внимания не обращаю! Пусть не правильно, но в любой момент они смогут убрать машину!Sally писав:Вредный, це ви тоді виражали свою громадянську позицію! от якби ви таке написали фарбую на тому золотому бмв, то тут вже не було би кому писати![]()
![]()
- Sally
Вредный, все правильно! ідея вроді непогана, але як видно навіть з цього відео реалізація погана! завжди знайдуться екстимали, які будуть таким чином самоствеоджуватись, щоб піднятись в своїх власних очах повчивши інших! для чого шукати собі і комусь проблеми? як в тому анекдоті: Когда Бог раздавал мозг и совесть - я стояла в очереди за ногами и сиськами, но они закончились, и поэтому мне достались только жопа и приключения.
zubylo.lviv.ua
Sally,
Эти парни и девушки обычные исполнители!
Это общественная организация и что им скажут, то они и делают! Стоимость такой наклейки около 30-40 грн! У студентов нет таких средств, что бы печатать такое кол-во! Плюс, на одну машину они тратят до 7 шт! Арифметика проста...
Вот их официальный сайт: http://www.nashi.su/
Надеюсь, меня за это не накажут!
Заранее благодарю!
Эти парни и девушки обычные исполнители!
Это общественная организация и что им скажут, то они и делают! Стоимость такой наклейки около 30-40 грн! У студентов нет таких средств, что бы печатать такое кол-во! Плюс, на одну машину они тратят до 7 шт! Арифметика проста...
Вот их официальный сайт: http://www.nashi.su/
Надеюсь, меня за это не накажут!
Заранее благодарю!
Sally,
Я же пропагандирую "эконом" вариант! Это и не дорого и другие участники движения смогут поржать...)))))))
Я же пропагандирую "эконом" вариант! Это и не дорого и другие участники движения смогут поржать...)))))))
- Igor_Lviv
Круто! Вліпитися другим рядом на вузькій дорозі і здивовано писати: "ну от цей бмв він що комусь заважав?!"... просто нема слів.Sally писав:ну от цей бмв він що комусь заважав?!
Про яку культуру та взаємоввічливість взагалі може іти мова?!
Зрештою, достатньо послухати жаргон тих "нікому не заважаючих" і про рівень культури та виховання навіть нема що писати. Невже хтось свідомо ставить себе на той же рівень розумового розвитку?

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей